Отговори
# 480
Сладури❤❤❤❤
https://www.instagram.com/p/CLT5jv7pg3g/?igshid=13gc0jvc78y4k
Обърнете внимание Керем казва нещо на Ханде и като се обърне си личи😂😂
Сигурно да внимава да не му се нахвърли ,че снимат стори🔥🔥🔥

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 14:09 от Elinor0680

# 481
Хората коментират, че снимат на същото място където Дениз ги заведе миналия път.

А и коментират, че Серкан е фен на жълтия цвят JoyYellow Heart

# 482
Наистина изглеждат еднакво..  ще бъде интересно

# 483
Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 14:15 от mi_si

# 484
Когато Серкан беше в кафето на Дениз, Дениз коментира, че е поправил нещо счупено в 3 части... и пак са станали едно цяло. И след кафето Еда коментира, че тримата - тя, Серкан и Сириус са били едно семейство.
Т.е. има хляб в теорията, че Дениз иска да разобличи Селин и , че всъщност няма да е лош герой.
Че действа, за да събере трите парчета в едно.

Но аз съм предубедена, не вярвам на Дениз, и си мисля, че би искал Еда за себе си.
Още повече, че отиде и освободи Селин.
Освен това доколкото помня Дениз коментира и нещо от сорта, че хората не са предмети, и не оправя човешките взаимоотношения и, че може да обича, дори и съсипан човек и погледна към Еда.

# 485
DigiLup
 определи най-обсъжданите телевизионни сериали в социалните медии миналата седмица!

От сета днес

и едно видео с Керем Анъл и Чааръ

https://twitter.com/AmigaGreen/status/1361300903463116801?s=20

# 486
Привет, и аз да се разпиша в темата.
Сценаристите като приемат някой проект би трябвало да има приемственост, да се запознаят с основната идея, да опознаят характерите на всички герои и все пак това не е детска игра да прокарат своите нови идеи, но плавно. Иначе се получава хаос, изведнъж сякаш не гледаш същия сериал всички толкова са се променили, че не приличат на себе си. Както и да е, трябва да удължат броя на епизодите, но понякога ми изглежда непрофесионално.

Дойде ми една идея, точно преди свадбата Серкан отива при Еда да я спре и когато го попита защо не и каже една причина да го направи, чуваме: Лудо влюбен съм в теб! И после докато са заедно той постепенно си спомня всичко.
Майтап, т.е. сериал да става.
Сега малко по сериозно, и двамата в момента са попаднали под влияние на приятели от деството, на които вярват безрезервно и не се съмняват в добрите им намерения. Надявам се обаче скоро да се усетят и да разберат как сами са се вкарали в тази драма. Разбира се Серкан трябва да си е спомнил повече неща и може би по-лесно ще им бъде да си простят. Защото Серкан също има за какво да се ядоса на Еда. Необмислените и прибързани постъпки. Но вече бях казала за да имаш търпение и да помогнеш особено при тази травма на Серкан, трябва повече мъдрост идваща с годините.
"Поживьом, увидим" както казват руснаците.
Най-силно впечатление от последния епизод ми направи сцената на края и по точно изражението на Серкан и Еда, и двамата изглеждаха много объркани и нещстастни.
Относно натиска на феновете, всъщност си мисля както ние тук в темата пишем размислити и страсти, така както чувстваме и усещаме всеки един епизод, не е лошо това да стига до сценаристите. Непрофесионално е да променят в крачка нещо защото видите ли феновете не го харесват, трябва да си спазват замисъла, единствено ми се иска да бъде малко по логично и реално, все пак това не е фентъзи. Би трябвало да са щастливи когато оценяват високо труда им, ние се влюбихме в химията и играта на Керем и Ханде най-вече, не пренебрегвам и останалите актьори, които участват, но когато сценария и режисурата започнат да куцат актьорския напън няма да помогне.
Забелязала съм и в някои холивудстки продукции като поканят известни и много добри актьори, но сценария е скука филма си остава слаб, няколко известни имена не могат с вълшебна пръчица да го направят достоен за оскар.
Боже какъв ферман съм написала, не е характерно за мен изобщо не умея да пиша.
Независимо от всичко като един истински фен на сериала и най-вече на двамата сладури Керем и Ханде ще продължавам да гледам и да си мрънкам или да се радвам.

# 487
  • София
Малеее, много са лоши! Аз, ако съм на мястото на Хакан, много ще се разсърдя! Grinning Grinning

# 488
Защо да се сърдиш, просто им го връщаш. Това ми е едно от любимите неща през зимата когато има толкова хубав сняг. Голям смях пада, започвам да се чувствам отново като палаво дете. Revolving Hearts

# 489
  • София
Абе... хич няма да ми е смешно, ако ми забият три снежни топки в главата. Но сигурно, защото съм момиче. Ако бях момче, по-спокойно щях да ги приемам нещата... Grinning

# 490
А нашият калпазанин бърза да се омете. Trollface

# 491
Керем:
https://twitter.com/i/status/1361316115054546944

Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето и според Somera:

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 16:25 от mi_si

# 492
Здравейте момичета!
Както написа Tesetoтова е темата на нашите размисли и страсти относно сериала.
Тук искам да вметна някои мои размисли и страсти.
🌺Аз не съм никакъв експерт по турски сериали. Нашето сериалче го сравнявам само и едниствено с него самото т. е. сравнявам го как започна и как се развива. Те поставиха толкова силно начало, така ни заплениха, че сега се оплакваме от развитието на нещата. Но ако го сравняваме с други сериали, аз лично смятам че все още сме една крачка напред. Щом съм изгледала всички серии в оригинал(без да разбирам турски), със субтитри на бг. и сега го гледам дублиран на испански значи нещо ме е привлякло и държи интереса ми.
🌺Това, че сценаристите могат да се повлияят от мнението на феновете, аз го виждам като плюс. Все пак общо взето феновете са единодушни. Някой да не е харесал 5 или 11 епизод например? Хубавото си е хубаво и не можеш да кажеш на бялото черно😁.
🌺Добре пишат го този сценарий в движение, но как не виждат грешките, които допускат? Тук една банда домакини и работещи мами за 2 дни описахме всички грешки от последния епизод и как тези грешки могат да се поправят . Е как цял екип професионалисти не ги виждат тези неща? Ми да ни наемат за консултанти! 😄Така сериалът ще продължи докато Ханде и Керем се пенсионират 🤣😇
🌺И накрая да кажа, че не се оплаквам само споделям.
🌺Аз вече не съм влюбена в сериала, вече го обичам с осъзната и зряла любов, готова да понесе възходи и падения!
Ох и на мъж не съм се обяснявала така в любов😄😍, нито на жена😆😁
Лека вечер! 😘😘😘😘

# 493
  • София
Забелязахте ли, кои са обектите на Серкан/Керем в боя със снежни топки?  Всички други само не и Еда/Ханде.  Това е така, защото той просто не си я спомня. Забравил я е. Как ще замеряш някой, който не помниш?  Но това пък е добре дошло за Еда/Ханде. Минава между капките. Само дето пропусна да му прасне една голяма снежна топка в твърдата му глава. Белки му се върне съзнанието и да му изплуват спомените от последната година. 

# 494
Официално:
Сериалът Masumiyet - "Невинност" ще се излъчва в сряда

Скрит текст:
И да сме по темата  Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт