Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №70

• 29 656
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Даа, това с кафето беше много гадно. Ами елементарна жена си е Сакине и така и реагира - първосигнално.

Султан и тя е от махалата, от същото тесто е и тя, ама е друг човек, по-модерно разсъждава, по-нашироко мисли, по-отворена е към  новото и различното. Може би защото не е имала мъж да я тъпче да я омаловажава. Или просто е по-широко скроена.

# 31
Аз не мога да си представя как се реабилитира човек като Мехди. Освен това той има вече съпруга и дете. Всякакви фантазии за Зейнеп са вече провал в опита му за възкръсване от пепелта. Ако да има пари и цел в живота е възкръсването му, тогава като лице на Дженгиз той има цел и посока и може да се доказва в тази сфера. Но в Мехди се появи маниакално наранено его и на мен ми се струва, че да поправи нараненото си его ще бъде неговата главна цел. Как - като тази, която го отритна, стане отново негова и той изпълни свещения си дълг да я защити (от въображаемите ѝ врагове)! Според мен историята напред ще бъде как да се отървем от вината за миналото и от вманиачения бивш съпруг! И паралелно ще върви историята за истинския мъж, който се бори със страховете си, без да вменява вина на любимата! И паралелно всички останали истории, които са много интересни - Сакине, Нермин, Джемиле, Нух, Кибрит, Емине, Султан - всички те имат много път да извървят до точката на душевен покой. За някои тя е недостижима.

Благодаря ви за хубавите коментари, момичета!

# 32
Бирдже А. е поздравила Ибо за РД Blush

Мой дорогой Ибо
С днем ​​рождения!
Мой верный друг , твоя рука всегда на моём плече.
Блестящей тебе жизни и твоей семье.
Удачи Вам .Пусть ваши руки всегда будут вместе.
1000 поцелуев!
🌠🎂🍻💫❤👏🎉

# 33
И Демет е поздравила Ибо в ИГ стори!

...................
от ютуб канала
видео послучай 14 февр.

JoyJoy

# 34
Тортата с броеница обира точките Joy
Фенското въображение няма граници Stuck Out Tongue Winking Eye

# 35
Записвам се да ви следя и утре ще изгледам епизода с превод 💐💜
Заповядайте и линк за превода на 31ви епизод, не видях да е споделян:
https://m.ok.ru/video/2431449369108

# 36
  • Бургас
Здравейте в понеделник! Нова седмица, здраве и успехи за всички! Heart Eyes Flowers Tulip Flowers Four Leaf Clover

Нов ден, нова визия за нашия уста Мехди...докараха го до Ферхат Аслан Sunglasses

# 37
Вчера и на мен ми се мерна тази снимка на Ибо, но не бях сигурна, че е нова. Сега като се загледах малко по-внимателно, ако действително на нея е в образа на Мехди, то според мен са търсили прилика с имиджа на Баръш - прическа, катинарче Wink Може и само да си внушавам, де, но все пак да си кажа Kissing Face

# 38
  • Плевен / София

Нов ден, нова визия за нашия уста Мехди...докараха го до Ферхат Аслан Sunglasses

Да....и той се държеше много закрилнически и си падаше мафиот...Прилягат му тези роли на Ибо...

# 39
  • Бургас
Вчера и на мен ми се мерна тази снимка на Ибо, но не бях сигурна, че е нова. Сега като се загледах малко по-внимателно, ако действително на нея е в образа на Мехди, то според мен са търсили прилика с имиджа на Баръш - прическа, катинарче Wink Може и само да си внушавам, де, но все пак да си кажа Kissing Face
Много си права, Кате...явно ще бягат от образа на "злия" мафиот, а и излъчването му е едно смирено и по-топло...
Абе пак ще разбуни духовете Heart Eyes
А при по ясен кадър зад него се вижда Нух и човек от екипа с маска, така че със сигурност снимката е нова.
Ето тук...

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 11:40 от aniksi

# 40
Привет Flowers Bouquet
Благодаря от Heart на екипа преводачи, които полагат труд, лишават се от свободното си време, за да гледаме любимите си сериали с превод Flowers Bouquet   

Друго е с бг. буквички!
Насладих се на хубави и смислени диалози, разбрах много неща, които не ми бяха ясни Simple Smile
Например, че бизнеса на  "бащицата" от затвора е спечелен с честен труд.
Двоумих се , кой е дал парите за свидетелстване в полза на Мехди- мисля, че е чичото от затвора.
Баръш знаеше, че Зейнеп има среща, но не знаеше за сумата , която искат.
Може би застана пред Мехди, в края на делото, за да му покаже, че Зейнеп не е беззащитна, да стои далеч от нея.

Мехди осъзна грешното си поведение към Зейнеп. В затвора има време да помисли, няма я Мюжгян да обърква мислите му... Поиска прошка от Зейнеп. До тук добре.
Но когато излезе, ще видим как ще се отнесе към желанието  и да стои далеч от нея.
Писах вече, че бизнеса, който ще поеме е чист/ според собственика/. Но вероятно има нещо нечисто, защото чичото търси нов управител на имотите му. Например се е усъмнил/ или знае със сигурност/ в лоялността на адвоката, който е движил неговия бизнес досега. И с това ще трябва да се справи Мехди.

Когато видях фрагмана, бях възмутена от крясъците на Зейнеп срещу Баръш, нарекох я несправедливо неблагодарница...
Сега не мисля така. Възхитена съм от Зейнеп, която отстоява себе си, която иска свобода сама да взема решения за действията си, дори и да са грешни.
Много ме впечатли и разговора на Зейнеп с майките си. Каза им в очите много истини.
Липсват ми часовете при психолог. Там тя споделяше събитията в живота си от нейна гледна точка и по- лесно я разбирах.
Обичам го това момиче Зейнеп. Обичам и този сериал- училище за живота .

# 41
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Когато видях Саваш да влиза с количката си в залата, си помислих, че Саваш е дал парите за Мехти. Струваше ми се, че някак многозначително гледа през цялото време на изслушването.
Сега вече не съм сигурна.

# 42
Според мен Саваш и Баръш дойдоха да подкрепят Зейнеп на първото ѝ дело. Още не съм гледала превода, но се присъединявам към благодарностите към преводачите Heart

Днес чакаме снимки и озет Sunglasses

# 43
Аз също мислех, че Саваш е дал парите, с уговорката, че ще ги върнат, когато Нермин получи парите си.
Но след като гледах серията с превод, мисля че е бащицата от затвора- той има нужда  Мехди да е вън от затвора. Посвети го в бизнеса си, избра го след проучване, допадна му мъжеството на Мехди, което беше многократно провокирано в затвора, знаеше за исканата сума...
Очаквам серията с нетърпение, но преди това трябва да пуснат втори фраг, озет, снимки...  Simple Smile  )))))

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 12:08 от Lilims

# 44
В туитър пишат, че още един актьор се присъдинява към екипа - Инанч Конукчу. Предполагам, че ще е свързан с дядо Дженгиз и новата роля на Мехди начело на делата му.

Общи условия

Активация на акаунт