Мъчен въпрос, да ѝ кажа ли...

• 13 841
  • 325
  •   1
Отговори
# 120
В крайна сметка казано е "Не прави непоискано добро!"

# 121
Който не е оправил своя, оправя живота на другите. И това не е упрек, а наблюдение.
Ако толкова много искате да оправяте света, почвайте от своята къща чистенето и гледайте дали ще ви стигне времето за това. Едва после, ако ви остане време, се хвърляйте да спасявате конкурентките си от мъжете им, а веднага след това и от общите ви врагини.
На всички боркини за истината го пиша, не можах да запомня никнеймовете.

# 122
Нали мечтата на всяка любовница е да не е слагана в категорията долнопробна и да стане законна и уважавана.

И като стане ясно, че все пак Е долнопробната не защотото мъжът, с който си е лягала е долнопробен, а защото ТЯ се е съгласила да мачка чаршафите с него... и се започва с: чакай сега, какво да правя, че да не изляза АЗ кривата.

...Ми няма какво.

# 123
  • София
След като живее две години и повече самостоятелна форма на живот, все ѝ е тая с коя точно и къде е мъжа ѝ.
Като нищо си празнува с нейния любовник, че да я вълнуват бившите на бившия.

Пък вие, ако не можете да хванете спатиите на благоверния до когото лежите, лежтѐ и чакайте на съседката/ любовница да отвори очите на слепците Wink

# 124
Аз се опитвам да си представя как някоя ми казва: “Докато беше разделена със съпруга ти и сериозно обмисляше развод, аз, и още няколко спяхме с него”. Не знам кой е най-глупавият в ситуацията - любовницата, която открива, че е излъгано камилче и решава да влезе триумфално в обувките на съпругата; съпругата, която е натирила мъжа, но (уж) очаква от него да е верен и благоприличен; или мъжа, който макар и натирен продължава да си играе на семейство и му доставя удоволствие да обяснява на излъганите камилчета, как са въвлечени в някакъв голям грях и как гениално върти любов зад гърба на бившата. После явно двамата се събират и съвестта на излъганите камилчета изригва като гейзер.
А как и откъде изтича информация за разкритията в телефона, докато благоверния спи - сценаристите запазват за финалето.
Ако нямаше три деца в историята, щях да помисля, че главните герои са от някоя гимназия. В момента се връщам в тинейджърската си възраст и гледам с отворена уста поредната серия на Дързост и красота.
Апропо, авторката има едно интересно мнение в друга тема: “ Прочетох доста от темата и по мое скромно мнение твоят пич най- малкото си търси мацки, с които да се забавлява докато реално е с теб. Доста по- малко момичета биха спали с обвързан мъж.
Друг пример с познат - женен, с 2 деца, но постоянно си търси жени за секс. Близки негови приятели знаят, виждат момичетата, които води и по негови собствени думи нямало проблем, стига само да не виждат момичето над 2-3 месеца - това го пиша, защото е една от най- откачените истории, за които знам, че е истина, инак никога не бих повярвала.

Не пиша тези неща за да те нараня или объркам. Просто това поведение, което си описала от него ме вбесява, пък зад всяко поведение има някаква причина.

Според мен мацката от горния пост го е казала добре - погрижи се за себе си - първо и най- важно...

Авторката е вбесена от поведението на своя “познат”, който търси момичета за секс. Вбесена е, макар че е едно от тия момичета, и решава да раздаде справедливост. Приятелите му знаят, жена му - не. И като за финал - тя самата дава съвет всеки да се погрижи първо за себе си, но няма никакво намерение да го следва първа.

# 125
За мен истината е изконна ценност. Предпочитам я. Казвам истини и искам да знам истини.

Е, в случая е малко закъсняла такава:)

Вярно е, че е зъкъсняла тази истина. Но често е по-добре късно, отколкото никога и ако съпругата има и най-малките колебания дали отново да се събира с него, то за нея е по-добре да знае, за да вземе сама своето информирано решение. А това, че авторката на темата няма да го направи абсолютно чистосърдечно - най-вероятно е така. Може би за бившата любовница е по-добре да каже фактите заради самата себе си, но и за съпругата е по-добре. Особено при положение, че са разделени, но не и разведени. Възможно е така да ѝ спести бъдещи неприятности, разочарования и загуба на време. Не знам как мислят другите, включително самата съпруга, това е просто моето мнение.

Как ли пък не...
Глупавата съпруга, която не знае с какво си има работа, че любовницата да и отвори очите.. Не кога да е ами, когато разбрала, че конкуренцията е още по-голяма.
На кой ли прави услуга в случая?

# 126
Брей така ли се успокоява съвестта ?
"Здравейте, извинявам се много, че ще ви нараня, знам че имате деца, но аз ч¥ках мъжът ви, както и много други ! Еми това е засега, всичко добро ви желая ! Бъдете здрави и поздрави на децата."
Аз не знам дали човек, ако има съвест би причинил на друг човек такава мъка ? Щото си е жестоко. На жената може да и стане зле, може да колабира, може да се разболее.

Ама разбира се, жената трябва да живее в заблуда и изневиделица да бъде зарязана от мъжа си заради някоя по-умела любовница, вместо да разбере конкретно що за стока е (не просто съмнения, а конкретни неща), да се разведе с него, да получава издръжка и да потърси мъж, с когото да е щастлива и който да дава по-добър пример на децата й.

Candy_girl, а "кефът" на любовницата не е ли свързан с това мъжът на харчи пари за нея, вместо за семейството си, аккто и да прекарва с нея време, което може да прекарва с децата си. Това не е ли намеса в семейството и то очевидно в негова вреда? Докато ако сподели със съпругата, тогава тя по-добре може да си направи сметка дали има смисъл да опитва да закрепи този брак.
Ти имаш ли мъж и деца ? Това ли искаш да ти се случи ?

# 127
Брей така ли се успокоява съвестта ?
"Здравейте, извинявам се много, че ще ви нараня, знам че имате деца, но аз ч¥ках мъжът ви, както и много други ! Еми това е засега, всичко добро ви желая ! Бъдете здрави и поздрави на децата."
Аз не знам дали човек, ако има съвест би причинил на друг човек такава мъка ? Щото си е жестоко. На жената може да и стане зле, може да колабира, може да се разболее.

Ама разбира се, жената трябва да живее в заблуда и изневиделица да бъде зарязана от мъжа си заради някоя по-умела любовница, вместо да разбере конкретно що за стока е (не просто съмнения, а конкретни неща), да се разведе с него, да получава издръжка и да потърси мъж, с когото да е щастлива и който да дава по-добър пример на децата й.

Candy_girl, а "кефът" на любовницата не е ли свързан с това мъжът на харчи пари за нея, вместо за семейството си, аккто и да прекарва с нея време, което може да прекарва с децата си. Това не е ли намеса в семейството и то очевидно в негова вреда? Докато ако сподели със съпругата, тогава тя по-добре може да си направи сметка дали има смисъл да опитва да закрепи този брак.
Ти имаш ли мъж и деца ? Това ли искаш да ти се случи ?

Не съм омъжена и нямам деца. Но ако се омъжа и мъжът ми ми изневерява, бих искала да разбера, а не всички познати да ми се смеят зад гърба. Дори и любовницата да ми съобщи, пак бих го предпочела пред заблудата. Естествено, няма да стана първа приятелка с нея, вероятно не бих искала да я видя никога повече, но бих искала да знам и с това знание да взимам решения по-нататък.

# 128
  • София
След дъжд качулка е положението.

# 129
winni_  най-добре е да управляваш живота си според себе си, не според наклона, който ще ти даде външен човек.

# 130
Човек трябва да може да разчита на собствената си интуиция, ако все вземате решения (информирани, нали) под въздействието на някой друг...

ПП Луне? Да се разберем коя от двете да пише, да не се повтаряме Laughing

# 131
Тя съпругата със или без знание за аферите на съпруга й ако си го харесва ще си го прибере отново в семейното гнездо, тяхна си работа какво, как, защо, семейни отношения. Ама любовницата явно иска просто някой да си злословят заедно за Мъжа, сигурно няма други приятелки и  се е присетила за съпругата като единствена сродна душа Thinking Добри намерения, но не е особено подходящо.

# 132
Ако ще споделя, нека е с дядо поп в изповедалнята, а не със съпругата, докато децата  си играят в съседната стая.

# 133
Авторката изчезна. Защо ли.

# 134
winni_  най-добре е да управляваш живота си според себе си, не според наклона, който ще ти даде външен човек.

Не става въпрос за наклон, а за информация, за факти. Какво ще прави с тези факти съпругата вече си е нейна работа.

Общи условия

Активация на акаунт