Мъчен въпрос, да ѝ кажа ли...

• 13 827
  • 325
  •   1
Отговори
# 90
Да не би само мъжете да имат право да си ревнуват любовниците?

# 91
  • София
Кат си забравят ролята в многоъгълника - така е.
Любовницата преди всичко трябва да е дискретна. Ако не е, е обикновена простачка.

# 92
При мен беше още по-сложно. Новата любовница се канела да ме уведомява за предишната .
Те , докато се наканят, аз се разведох с този оборотен мъж, по съвсем други причини, изневерите му ми бяха най-малкият проблем.
Но щеше да се получи интересно да ми кацне гълъбчето да ми шушне какъв пакостник е законният Joy

# 93
Бивша любовница ревнува от почти бивша съпруга и новата/вите любовници. Сценарий за нискобюджетна мелодрама.

# 94
Оооо ти ако си мислиш, че тя не знае за какъв се е омъжила, много се лъжеш.

То и живеенето отделно не е случайно. Ти защо се вреш в тая работа. ... и си направи тестове за болести. Ей така, да ти е мирна главата.

# 95
Пък и авторката от 2,30 снощи не влиза в темата, тъй че ние си пеем напусто
Няма пусто, чакам манджа да се сготви, по телевизията само стари филми дават, вече не се разчувствам толкова по тях Smiley Авторката сигурно още спи, ако няма за кого да готви валентински торти в сърцевидна форма.

Още не съм чела коментарите, но ми е много любопитно жените, които ставате нечии любовници, как се поставяте в такива ситуации? ...........2. щом не иска да го хване жена му, значи ти винаги ще бъдеш просто топло тяло, което му е на разположение.
То ясно, като те подгони животинския нагон по някой жребец само това е, не мислиш за семейната му обстановка, бъдеща някакви, само момента съществува. За някои си е спорт, "Секса и Града" не гледаш ли? Satisfied

# 96
За мен истината е изконна ценност. Предпочитам я. Казвам истини и искам да знам истини.

# 97
Явно не е нагон при авторката с толкова мисли за семейната му обстановка.

# 98
Форумът пак е започнал да припява по "любимия" ми начин:
"не се меси" - защото сексът с чужд мъж не е месене, но евентуално да се усетиш и да признаеш, това вече е "просташко";
"тя сигурно си знае" - едно е да подозираш, друго е да знаеш конкретно факти;
"ако не знае, че й изневерява, значи си го заслужава" - брилянтно, и всяка тук си мисли, че винаги тя ще е "умната и стилна" любовница, а не "глупавата" съпруга;
о, разказва се и "поучителната" история за позната, чийто съпруг преспал с чужда съпруга, обаче унизена и осмена била любовницата, не жената, пред която съпругът се бил "отчел като мъж".

Сега, то е ясно, че мотивите на авторката не са напълно самарянски, но не мисля, че тя непременно иска да създава зрелища. Каквито и доказателства да има за изневерите, нека ги предаде на съпругата дискретно, която по-нататък сама ще решава какво да прави.

# 99
  • Варна
Когато си спала с него, въпреки че знаеш за жена му си си мълчала, но сега като си дошла на нейната - искаш да й кажеш.

Няма смисъл, отърви се от токсичния мъж и си намери друг, които така тайно да те лъже.
Жена му да си гледа живота без драми от Съдби на Кръстопът

# 100
Скрит текст:
Форумът пак е започнал да припява по "любимия" ми начин:
"не се меси" - защото сексът с чужд мъж не е месене, но евентуално да се усетиш и да признаеш, това вече е "просташко";
"тя сигурно си знае" - едно е да подозираш, друго е да знаеш конкретно факти;
"ако не знае, че й изневерява, значи си го заслужава" - брилянтно, и всяка тук си мисли, че винаги тя ще е "умната и стилна" любовница, а не "глупавата" съпруга;
о, разказва се и "поучителната" история за позната, чийто съпруг преспал с чужда съпруга, обаче унизена и осмена била любовницата, не жената, пред която съпругът се бил "отчел като мъж".
Сега, то е ясно, че мотивите на авторката не са напълно самарянски, но не мисля, че тя непременно иска да създава зрелища. Каквито и доказателства да има за изневерите, нека ги предаде на съпругата дискретно, която по-нататък сама ще решава какво да прави.

И си права, и не си. Точно зрелища иска да създава, защото година и половина докато му беше любовница и той ѝ е обяснявал/обещавал разни неща, всичко ѝ е било наред и животът ѝ бил песен.
Сега, понеже той вече е с друга, а авторката не е получила обещанията, търси справедливост... но за съпругата, не за себе си.

Хубаво е първо да помогнем на себе си и чак след това на другите.

# 101
Това, любовницата ти да вземе да ревнува, вече хич не е добре....

А, има и такива случаи.
Преди години имах колежка, която диво ревнуваше любовника си от всичко, де що е от женски род, но най-много от жена му.
Един ден разбра, че са си взели с жена си 1 ден отпуск и направо побесня – то бяха циркове, то бяха драми... Така и не можахме да я убедим, че може да са имали някакви семейни ангажименти, защото си представяше как цял ден се гушкат с жена му в леглото, докато децата са на градина. Simple Smile

# 102
За мен истината е изконна ценност. Предпочитам я. Казвам истини и искам да знам истини.

Е, в случая е малко закъсняла такава:)

# 103
Какъв е смисъла за авторката да отваря очите на законната съпруга?
Да оставим настрана факта ,че тя вероятно си знае стоката,още повече ,че живеели отделно.Тук явно се касае за ревност от страна на бивша любовница към настояща.Голям смях!

# 104
Това, любовницата ти да вземе да ревнува, вече хич не е добре....

А, има и такива случаи.
Преди години имах колежка, която диво ревнуваше любовника си от всичко, де що е от женски род, но най-много от жена му.
Един ден разбра, че са си взели с жена си 1 ден отпуск и направо побесня – то бяха циркове, то бяха драми... Така и не можахме да я убедим, че може да са имали някакви семейни ангажименти, защото си представяше как цял ден се гушкат с жена му в леглото, докато децата са на градина. Simple Smile
Оле-мале, ама и тя ли е била омъжена ? Това е дъното....

Общи условия

Активация на акаунт