Мъчен въпрос, да ѝ кажа ли...

• 14 378
  • 325
  •   1
Отговори
# 225
Всички жени ще ти отговорят, че искат, но недей. Да вярно е, боли я най-вероятно, но по-добре да не знае коя е, ще започне да си задава въпроса: Какво има повече от мен, и т.н.т. Струва ли си въобще да мислиш за въпросния, не. Тегли чертата, отървала си се.

# 226
Всички жени ще ти отговорят, че искат, но недей. Да вярно е, боли я най-вероятно, но по-добре да не знае коя е, ще започне да си задава въпроса: Какво има повече от мен, и т.н.т. Струва ли си въобще да мислиш за въпросния, не. Тегли чертата, отървала си се.
Какво искат всички жени ?

# 227

Да им се каже, но защо трябва да се бърка в раната.. Няма смисъл, жената и без това ще се развежда.

# 228

Да им се каже, но защо трябва да се бърка в раната.. Няма смисъл, жената и без това ще се развежда.
А Не ! Не всички жени искат да им се каже.
Аз не искам !!!

# 229
Бандита, 98% от жените казаха на авторката да не се занимава и да си гледа живота.

# 230
  • София
На мястото на авторката, на мен би ми било под достойнството да ходя да разказвам на съпругата. Като си си легнала с чужд мъж, поне не се унижавай на излизане от ситуацията. Ясно е, че такива действия не са водени от добри подбуди, а че зад тях стои огорчение и наранени чувства/Его. Не си ти човекът, който трябва да я "осветлява" по въпроса. Мъжът й е напълно явно, че не е читав, но не е нужно да падаш на неговото ниво.

# 231
  • here and now
Е тя е паднала веднъж, ама явно не ѝ е достатъчно.
Офте мофте, дето имаше един виц.

# 232
Нямам време да чета цялата тема. вероятно си наранена, защото освен теб с теб, е изневерявал на жена си и с други жени. Никога не съм вярвала на женени мъже, които уж не живеят със съпругите си и са в процес на развод, но все още са в брак. Не съм приемала и варианта двама съпрузи да не се разбират, да не живеят заено, но да не се развеждат. За мен или двама души са в брак и споделят добро и зло, или се развеждат. Направих го с две бебета на ръце преди години и не съжалявам.
Та по темата, ако искаш да помогнеш на жената да се разведе успешно, можеш да свидетелстваш в нейна полза в съда. Съвсем кратко и без подробности да посочиш, че си била в интимни отношения със съпруга й и си била наясно, че е имало и други жени. Но това само ако тя иска и се нуждае от такава помощ. Иначе може и да си се разберат по взаимно съгласие двамата. А ти се пази за в бъдеще от такива "връзки", необвързана жена само си губи времето с такива пропаднали и безпереспективни взаимоотношения.

# 233
  • Най-красивата страна
Да,аз ако съм на мястото на жена му ,бих искала някой да ми каже.

# 234
  • София
Тогава има много прост вариант - авторката да напише на съпругата, "Ако искаш потвърждение, относно поведението на мъжа ти с други жени, мога да ти съдействам". Ако жената я потърси, хубаво. Тогава изборът е нейн и нищо не й е било стоварено ей така, независимо тя какво иска и знае. Всичко друго са опити да си връща и да наранява и други хора. Все неща, които обслужват единствено нея. Така поне звучи отстрани.

# 235
  • Blondeville
Някой може би да, ама не бих искала да е баш тази, която най-нахално е била във връзка с него почти 2 години, защото е повече от ясно, че не е от благородство и алтруизъм 😁

Обмяната на тази информация за мен трябва да си остане между съпруга и съпругата. Ако близък на съпругата реши да сподели, пак е приемливо.

Ама самата любовница или кварталната клюкарка е някак обидно и несериозно, защото е ясно, че е за панаира. Още помня как една комшийка причака майка ми за да ѝ обясни докато сме били с нея при баба ми коя идвала у нас, как въртяла ключовете нахално и тн. Нашите бяха разделени тогава, но още живеехме заедно по прозаични причини, майка ми си имаше официална половинка и баща ми също. Смешна ситуация беше, майка ми се пошегува нещо, а съседката почервеня от срам.

# 236
Ако тръгне да казва независимо дали е долно или подмолно, все тая. Късно е и е тъпо. Да не кажа друга дума.

# 237
luna, жал ми е за приятелките ти, на които би "направила добро", като има позволиш да си пропилеят живота с боклук, щото нали да не се месиш. Какво уважение е да оставиш някого в самозаблуда? Не съм говорила за изтъпанчване, за сцени и циркова, а за дискретно информиране без опити за по-нататъшен контакт. И за последно - нали точно любовницата се чуди какво да прави?  Тъпизми са увъртанията да криеш от някого с какъв боклук е, защото това ще доведе до конфузен момент.
И ти ли си любовница на женен мъж? Това прозира от коментарите ти.

# 238
Уини вероятно е хлапе без  житейски опит.На книга е едно ,реално  е друго а  тя още не знае.

# 239
Ако е хлапе на 12-15 ще е супер. Да се върне, да прочете отново темата и да се поучи, но ако е на 30+ бивша или настояща любовница .. на мен ми е жал за нея. Опс не ми е.

Общи условия

Активация на акаунт