Мъчен въпрос, да ѝ кажа ли...

• 14 380
  • 325
  •   1
Отговори
# 210
  • Blondeville
Значи година и половина мачкали чаршафите и авторката не се сетила за съпругата.

Сега изведнъж и дожаляло, като разбрала, че не е сама на клона, и/или е разбрала, че няма да стане тя госпожа Играчова 😁 Ей, патеее...😁

Не е нужно да се лъжем - иска просто да му направи мръсно, не я е обзело рязко благородство. Никакъв смисъл няма да се излага ОЩЕ повече...

# 211
Викаш... дискретно да направи мръсно. Така, да потвърди мнението на Госпожата, че и остатъците й от закуската не я искат.

# 212
  • София
Как се съобщава дискретно - аз бях любовница на мъжът ти hahaha

# 213
Ако ми дойдеш на мен да ми се обясняваш, ще трябва да викаш полиция, не че нещо, ама ще ми падне пердето и не отговарям какво ще се случи с теб.
Ако ми пишеш ще ти отговоря да се видим и пак ще се случи горното, хаха!

# 214
"Абе, знаеш ли, че нещо твое е било у мен ? Да ти кажа, че вече е у друга"😂😂😂

# 215
  • София
Имам две лоши новини - мъжът ти ни изневерява Laughing

# 216

😅😅😅  Кво ш'прайм ?

# 217

😅😅😅  Кво ш'прайм ?

Да кажем на бившия на новата, а JoyJoyLaughing
Справедливост да има. Баланс. Информирани решения.

# 218
  • София
Така е правдиво - да се спасят новите шарани, старите каракуди са ловени, ловени....

# 219
  • Варна
luna, жал ми е за приятелките ти, на които би "направила добро", като има позволиш да си пропилеят живота с боклук, щото нали да не се месиш.  - Айде пак, изкривяване, говорим за любовницатаааа

Седмица преди 14 февруари, в пощата, плешив чичка методично слага печатче със сърчица и целувчици върху любовни картички и надпис “Познай от кого...” Купчината пред него е внушителна. Случаен клиент го гледа с любопитство и накрая го пита, какво прави?
- Ами изпращам около хиляда картички с надпис “Познай от кого.”
- Хм, какъв е смисълът?
- Бракоразводен адвокат съм.

# 220
Уини, мило дете, съветът го иска унизена и ядосана жена, която иска да си мъсти. Ти я окуражаваш в това й непочтено намерение. Нали разбираш, че това е лошо?

# 221
  • София
Че те мъжът и жената живеят отделно. Явно не се развеждат по финансови или други причини, не от любов. Та дреме й на жената с коя си го слага/л мъжът й. Те са разделени. Това е. Ама в такава ситуация да дойде няква да ми се жалва сякаш съм му майка, че и това в дома на децата ми, където въпросният не живее, ще й отеснее градът направо. И ще й обясня, че идването й е знак защо мъжът ми я е зарязал, прозирайки колко е наивна, да не кажа друга дума.
Още не съм срещала жена, която да не е наясно, когато й изневеряват. Особено ако живее отделно от съпруга си с години.

# 222
😅😅😅  Кво ш'прайм ?
Награбват се двете с думите "е ся ще види той"

# 223
О, ми ето идея - авторката да се насочи към майка му. Съпругата е ясно, че знае вече, но виж свекървата може да не е просветена още. А тя не заслужава ли да знае, хм?
И по-внимателно с доказателствения материал там.

Уини, девойче малко и сладко, никоя жена не изпуска свестен мъж.
Ако проблем ти е само дали ще те подиграват и усмиват, то знай че всъщност имаш по-голям. Не ти трябва и никакъв информиран избор да правиш, малко са шеметите тръгнали по дългия път с развод по вина.

# 224
Може и към баща му да се насочи, може той да не го е  възпитал.

Общи условия

Активация на акаунт