Мъчен въпрос, да ѝ кажа ли...

• 14 386
  • 325
  •   1
Отговори
# 195
Няма ако това, ако онова, въпрос на принципи е, Уини, много важен принцип е да не правиш непоискано добро, да не си вреш носа в чужди работи, не правиш добро като се бъркаш в отношения, които не те сягат, не те засягат, защото не си част от този съпружески съюз или разединение

# 196
Ти намери мъж и любовница, пък после казвай с такава категоричност Laughing

Големи селяндурски изпълнения са това, сори.

Нали тук обсъждаме точно любовницата, която е 100% сигурна във фактите.
Какво е селяндурското, ако просто предаде или изпрати на съпругата нещата, които смята за доказателства за изневярата, и да не я търси повече, да я остави сама да вземе решение на базата на тази информация.

Изобщо когато някой няма силата да бъде честен, все опира до някакви естетически аргументи, за да оправдае своите слабохарактерност и двуличие.

Кикимора, как някой да поиска нещо, което не знае, че трябва да поиска? И как сексът с чужд мъж не е месене? Тук говорите за селяндурщина, но аз се чувствам като в бардак, като ви чета коментарите.

# 197
Уини, недей бе душа, недей коментира теми, в които нямаш опит. Нямаш собствено семейство и не знаеш, че бракът е доверие, сляпо доверие. В момента, в който тръгнеш да дириш "истината", можеш да кажеш чао на брака си.
Значи ти и за свекървите лаеш, без да имаш свекърва ?
Що са фърляш по врат ?

# 198

Тя не е сигурна в нищо.Не знае дори на кой свят е.
 Ако беше достатъчно интелигентна, нямаше да се остави година и половина да я лъжат за някакви неща и когато вече е станало време "да си ги получи", да ѝ бият ритника и да я заменят с друга.

Интересно ми е само какво ѝ е обещано - развод с настоящата и брак ли, кола ли, жилище ли...

Имам няколко любими лафа - "Каквото ти обещая, никой не може да ти го даде" и "Обещаното не е като даденото".

Авторката сега се чувства използвана, защото е "платила цената", пък не е получила "услуга/продукт".

# 199
winni ,ти подбираш ли си източниците на информация или просто четеш и слушаш всичко и се мислиш за информирана ?

# 200
Уини, не разбираш, защото си убедена, че можеш да бъдеш по-информирана от човек за живота му. И не знаеш какво е уважение към друг човек и личния му живот. Готова си да се изтъпанчиш и по твои думи да информираш неинформираната което само по себе си е грубо нахлуване в личния й свят със слонски лапи.
Няма как да знаеш със сигурност освен ако не си любовницата.
А една жена ако е много загрижена за благоденствието на другата, не отива с мъжа й, а го насмита. Дотам е добре. Всичко отподире не е помощ, а евтиния и тъпизми.

# 201
  • София
Цинизмът не е и дали някой ще каже, а че наританата дългосрочна любовница иска да го направи. Да си теши собствените драми на гърба на друго човешко същество, което лично е лъгало.
Не е лъгал само съпруга, лъгала е и тя.

Истината от лъжкиня - Ай, нема нужда.

# 202
luna, жал ми е за приятелките ти, на които би "направила добро", като има позволиш да си пропилеят живота с боклук, щото нали да не се месиш. Какво уважение е да оставиш някого в самозаблуда? Не съм говорила за изтъпанчване, за сцени и циркова, а за дискретно информиране без опити за по-нататъшен контакт. И за последно - нали точно любовницата се чуди какво да прави?  Тъпизми са увъртанията да криеш от някого с какъв боклук е, защото това ще доведе до конфузен момент.

Norry, не вярвам на всичко, но любовницата говори и за доказателства. А ако приятелка ми каже например, че е видяла гаджето ми да влиза в мотел с някоя жена през обедната си почивка, то аз ще й повярвам. Имаше тук тема на една приятелка, която беше видяла съпруга в подобна ситуация.От човек, когото не познавам, естествено ще искам доказателства.

# 203

Кикимора, как някой да поиска нещо, което не знае, че трябва да поиска? И как сексът с чужд мъж не е месене? Тук говорите за селяндурщина, но аз се чувствам като в бардак, като ви чета коментарите.

Уини, как ще информираш някой, без да знаеш дали иска да бъде информиран? Фразата, която съм болднала е инфантилна. Сексът, в оригиналния случай е между двама души, ако мъжът има отношения и с друга жена, то той е отговорен за тези си други отношения, не искаш да вникнеш в това, което пишем ние, а на мен ми дотегна да повтарям едно и също Simple Smile

# 204
Не съм говорила за изтъпанчване, за сцени и циркова, а за дискретно информиране без опити за по-нататъшен контакт.

Тоест да се появи на рождения ден на едно от децата, да каже че е изч*кала баща им, обаче не си е струвало, и да си тръгне? Joy Или на Коледа? Според зависи кога свекърите са на гости?

# 205
luna, жал ми е за приятелките ти, на които би "направила добро", като има позволиш да си пропилеят живота с боклук, щото нали да не се месиш. Какво уважение е да оставиш някого в самозаблуда? Не съм говорила за изтъпанчване, за сцени и циркова, а за дискретно информиране без опити за по-нататъшен контакт. И за последно - нали точно любовницата се чуди какво да прави?  Тъпизми са увъртанията да криеш от някого с какъв боклук е, защото това ще доведе до конфузен момент.

Norry, не вярвам на всичко, но любовницата говори и за доказателства. А ако приятелка ми каже например, че е видяла гаджето ми да влиза в мотел с някоя жена през обедната си почивка, то аз ще й повярвам. Имаше тук тема на една приятелка, която беше видяла съпруга в подобна ситуация.От човек, когото не познавам, естествено ще искам доказателства.

Тоест любовницата ще предостави снимков материал от любовния акт между нея и мъжа ?

# 206
Ти намери мъж и любовница, пък после казвай с такава категоричност Laughing

Големи селяндурски изпълнения са това, сори.

Какво е селяндурското, ако просто предаде или изпрати на съпругата нещата, които смята за доказателства за изневярата, и да не я търси повече, да я остави сама да вземе решение на базата на тази информация.

Аз само да напомня, че според авторката мъжът е сменял любовниците на всеки 2-3 месеца, всички приятели са знаели и са ги виждали той като цитирам “си ги е водил”. Много я подценихте тая съпруга и определено ако цъфне и любовницата на вратата нарамена с “доказателства”, това ще е върха на унижението. Учудва ме, че искаш да си в нейната позиция

# 207
Начииииии Grinning
За сетен път се убеждавам, че човек от глупостта му не може да бъде спасен.  
Уини, виж ме в ролята на информиращата и виж себе си в ролята на информираната. Хубаво виж и колко разбра какво ти се казва, не само от мен, от поне още няколко писали.
А аз доста писах доста се обяснявах. Стига толкоз! Ако някога изпиташ необходимост, може да ми пишеш. Стига да съм ое жива и да съм във форума, няма да те излъжа.

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 21:35 от luna

# 208
Ти остави това ами и се хвали, че има и други безОчИ и безСрАма, които веднага биха се напъхали от чуждото легло и ако не разбият брака така .. ще си поговорят със съпругата пък дано така стане.

Щото видиш ли .. гледали честни лъшкини и вече са готови да са на чисто към следващия.

# 209
Уини, защитаваш любовницата в ролята на информатор... която се е сетила да информира година и половина след като върши каквото там върши. Интересно защо като е толкова честна и радетел за "информирания избор" на съпругата, го прави след години забавления. Никаква логика и никаква честност не виждам. А израза "информиран избор" в случая ми е нелепо смешен и не на място.

Общи условия

Активация на акаунт