Мъчен въпрос, да ѝ кажа ли...

• 14 390
  • 325
  •   1
Отговори
# 180
Авторките на горните два коментара май не разбират, че има и свят извън форума, в който познавам хора, които, също като мен, не искат да ги лъжат.

# 181
  • София
Нека го кажем така - лъжат те, ако ти го ПОЗВОЛИШ.

Прави се на глуха и сляпа и чакай видовден да разбереш Wink

# 182
  • Варна
Никой не иска да го лъжат, всеки иска да знае, но не любовницата е човекът, който да информира.

# 183
Авторките на горните два коментара май не разбират, че има и свят извън форума, в който познавам хора, които, също като мен, не искат да ги лъжат.
Ако дойдеш и ми кажеш, че мъжът ми си има любовница....хмм ? Брей ?
Аз ще ти кажа да си гледаш работата, обаче за мъжът ми не знам, наистина не си го представям. Понякога истината може да боли.
Дано любовницата на мъжът ми няма екстеншъни на косата.

# 184
Нека го кажем така - лъжат те, ако ти го ПОЗВОЛИШ.

Прави се на глуха и сляпа и чакай видовден да разбереш Wink

Разбира се, всеки трябва да е ясновидец, да може да види какво прави партьорът му по командировки и т.н. Продължавате да се надсмивате над другите, докато някой не прецака вас.

buttercake, ако знам за изневярата и ти кажа, добре, изсмей се, прати ме, където искаш, прави, каквото искаш - аз ще знам, че съм направила, каквото е по силите ми и което зависи от мен. Съпругата, която обсъждаме, може да направи същото като теб. Но тя може да не е като теб. Изобощо тези, които се правите на голяма работа и на всезнаещи, защо не напишете във фейсбук, че ако мъжете ви кръшкат, то вие си знаете и сте ОК с това, да не ви занимават с информация по въпроса.

# 185
Уини, източникът на информация е доста важен.
Отхвърлена любовница със снимков материал колко надеждна е.

Вече искам съпругата да е надлежно известена. Авторке, ние си пишем, ти действаш ли по план, че настана скука

# 186

И за това си намирате мъже с достатъчно големи топки, за да ви кажат, че не ви обичат вече и искат развод. Не седите вкъщи да чакате някоя любовница да му се разсърди толкова много, за да дойде и да ви почука на вратата.

Тя не ви е длъжна с нищо. Освен да бъде така добра да прави недостатъчно секс, за да остава и за вас... по нещо.

# 187
  • София
Някоя, която не е разбрала, че мъжа и има вървилица любовници от минимум 2 години е глупачка, да.

Съпругата не е.

# 188
Много смешен ми изглежда този "плач" да предупредя законната жена за гадния мъж, който първоначално е бил нейн и тя се е дистанцирала от него, а сега, като съм разбрала колко той е гаден - да дотичам да й "помогна" да разбере що за човек е той. Авторката да си помисли с каква цел би съобщавала каквото и да е на тази жена. И като й се изясни, да се дистанцира от семейството, макар и разделено, защото в противен случай се обвързва още повече с него с подобни драми. Аз не бих искала някой да ми казва нещо, не за друго, а защото зад това прозират други нечистоплътни цели. Още повече пък човек, който е бил в... кацата с катрана.

# 189

За щастие, извън форума сме обградени от себеподобни, избираме с кой да се сдружаваме, разбира се, че около Вас има и други, които разсъждават като Вас, прекрасно е, че не се налага да общувам с такива в реалния живот

# 190
  • София
Лайното в меда, да го кажем с истинското му име.

Килър, топ си!

# 191

За щастие, извън форума сме обградени от себеподобни, избираме с кой да се сдружаваме, разбира се, че около Вас има и други, които разсъждават като Вас, прекрасно е, че не се налага да общувам с такива в реалния живот

И аз се радвам, че не съм обградена от хора като вас, на които не мога да разчитам за нищо. В случая обаче авторката пита всички, тя не може да знае дали съпругата, като съфорумките, иска да си зарови главата в пясъка. Продължавам да не разбирам, ако съпругата знае, каква ще бъде вредата от това любовницата да й повтори това, което знае.
Ако обаче примерно е решила да закрепи брака, имала е подозрения, но не знае конркетни факти за изневери, а мъжът се е опитал да се представи за някой, койтосе опитва да бъде добър съпруг, направил е обещания и т.н., то мълчанието вреди на съпругата, защото й пречи да вземе информирано решение.

# 192
  • София
Ти намери мъж и любовница, пък после казвай с такава категоричност Laughing

Големи селяндурски изпълнения са това, сори.

# 193
Продължавам да не разбирам, ако съпругата знае, каква ще бъде вредата от това любовницата да й повтори това, което знае.

Няма и да разбереш, защото не си в позицията на съпругата. Вреда голяма няма, и да знае, и да не знае. Просто е неприятно любовницата да се появи на врата ти. Това е.

Едно е да дойде момиче, отблъснало мъжът ти, но държащо да ти сподели, и съвсем друго да се появи някоя, която година и половина се е ч*кала с него и сега се появява, само защото ѝ обещал нещо, а не го е изпълнил.

# 194
Ако обаче примерно е решила да закрепи брака, имала е подозрения, но не знае конркетни факти за изневери, а мъжът се е опитал да се представи за някой, койтосе опитва да бъде добър съпруг, направил е обещания и т.н., то мълчанието вреди на съпругата, защото й пречи да вземе информирано решение.
Ама как пък точно тази жена, която е седяла между тях, изведнъж се е загрижила за съпругата и за нейното информирано решение?
На мен ми прилича по-скоро на ядосана жена, която не е получила каквото иска от връзката и сега или иска да причини максимална вреда на страните или да си "измие очите", правейки непоискано добро, което със сигурност би излязло като зло в тази ситуация.

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 21:09 от ornelam

Общи условия

Активация на акаунт