Мъчен въпрос, да ѝ кажа ли...

• 13 880
  • 325
  •   1
Отговори
# 165
Уини ти изобщо не схващаш какво ти се говори.
Излезте си от временните роли и бъдете човеци! Постоянно. Бъдете и умни! И това изключва нелепи фантазми и произтчащи от тях глупави изводи.

# 166
  • Варна
По същия начин предполагам, че не би предупредила някого, че някой лекар е некадърен, че от някоя фирма са мошеници и т.н. Някак явно се предполага всеки да си знае всичко, без никой да казва нищо.

Ами не предполагай такива работи - в единия случай предотвратяваш нещастен случай/битов проблем , в другия не е ясно предотвратяваш или нанасяш вреда. А и хората, за добро или зло, имат чувства, любовницата не е подходящия човек за "отваряне" на очите. Според теб, какво ще види съпругата? Добронамереност или злобна жена, която иска да я унизи?

# 167
Елфичка, да си чувала за лекари, наречени гинеколози.
Разбирам, че се опитвате да правите някакви тънки разграничения, но не разбирате, че дали разботни или лични, все става за взаимоотношения със сериозни последствия. Също така е възможно съпругата да не знае много неща, които съпругът прави, не са сиамски близнаци в крайна сметка.

допълнено:
luna, аз се опитвам да бъда човек, затова смятам, че би трябвало да помогна на някого да прави информиран избор, а не да си изгуби живота с някой боклук. Не всички искат да живеят в заблуда, но въпреки това понякога биват заблуждавани и са благодарни тогава, когато някой им покаже какво не са виждали или за какво са ги лъгали.

# 168
  • София
Какво да ти кажа, Уини, никоя няма да го препоръча за любовник Mr. Green

И не са сиамски близнаци, разделени са.
И докато любовчията поне има кумова срама и я пази от смотаните си любовници и не иска да се знае, така смотаната любовница първа да отваря чужди очи, докато тя сама жми.

# 169
Как пък все любовниците си мислят, че съпругите глупави и нищо не разбират, а те - любовниците: и хубави и умни. Ама друг път.

А всъщност те са глупавите, злобните и завистливите, защото дори и мъжете, които харесват са предпочели и ще продължат да предпочитат друга.

# 170
Разликата е между лични и обществени отношения, не е тънка, дебела е Laughing

Едните са обществено достояние, другите не

# 171
Аз се сетих авторката как може наистина да е от помощ на съпругата. Ако мъжът разполага с парички, да го подпре с колата някоя вечер и съпругата да овдовее и наследи. Всичко друго е тралала. И да се предаде, че тя го е направила, за да може съпругата да си харчи на спокойствие наследството. И да ѝ носи по кутия цигари на всеки рд, за благодарност.

# 172
Брей така ли се успокоява съвестта ?
"Здравейте, извинявам се много, че ще ви нараня, знам че имате деца, но аз ч¥ках мъжът ви, както и много други ! Еми това е засега, всичко добро ви желая ! Бъдете здрави и поздрави на децата."
Аз не знам дали човек, ако има съвест би причинил на друг човек такава мъка ? Щото си е жестоко. На жената може да и стане зле, може да колабира, може да се разболее.

Ама разбира се, жената трябва да живее в заблуда и изневиделица да бъде зарязана от мъжа си заради някоя по-умела любовница, вместо да разбере конкретно що за стока е (не просто съмнения, а конкретни неща), да се разведе с него, да получава издръжка и да потърси мъж, с когото да е щастлива и който да дава по-добър пример на децата й.

Candy_girl, а "кефът" на любовницата не е ли свързан с това мъжът на харчи пари за нея, вместо за семейството си, аккто и да прекарва с нея време, което може да прекарва с децата си. Това не е ли намеса в семейството и то очевидно в негова вреда? Докато ако сподели със съпругата, тогава тя по-добре може да си направи сметка дали има смисъл да опитва да закрепи този брак.
Ти имаш ли мъж и деца ? Това ли искаш да ти се случи ?

Не съм омъжена и нямам деца. Но ако се омъжа и мъжът ми ми изневерява, бих искала да разбера, а не всички познати да ми се смеят зад гърба. Дори и любовницата да ми съобщи, пак бих го предпочела пред заблудата. Естествено, няма да стана първа приятелка с нея, вероятно не бих искала да я видя никога повече, но бих искала да знам и с това знание да взимам решения по-нататък.
А така. Умно дИте си ти. Важното е да не се минеш, да не те удрят в сметките. Не стой на течение.

# 173
  • Варна
Също така е възможно съпругата да не знае много неща, които съпругът прави, не са сиамски близнаци в крайна сметка.

Ок, научава ги и какво? Какво се променя и защо трябва да го промени авторката (любовницата)? Помага на съпругата да вземе решение, като я въоръжи със знанието? След като семейството е било разделено 1 г. но не е стигнало до развод, очевидно има причина, която задържа съпругата. Ако в момент на афект след разкритията тая жена приключи, а това е грешка?
Всичко това са изсмукани сценарии, идеята е да се разбере, че няма как да знаеш дали правиш добро или не. А ако не може да е добро, не се ври.

# 174
Разликата е между лични и обществени отношения, не е тънка, дебела е Laughing

Едните са обществено достояние, другите не

Авторката вече се е намесила, като е спала със съпруга.
Как можете да не разберете, че е отвратително да оставиш някого да си съсипе или да си пропилее живота, въпреки че може да му помогнеш, само като му каже истината и го отървеш от заблужденията?
Тук сте май само такива, които клюкарстват, смеят се зад гърба на жената или евентуално я съжаляват, вместо да й помогнат. Ако вече си знае, какъв е проблема. Ако не знае и разбере, тогава взима информирано решение как да продължи отношенията със съпруга си.

buttercake, теб ппнякога те обхваща страшна злоба. Толкова ли е сложно да разбереш, че не искам някой да ми изневерява и ако това се случи, искам да знам, за да се разведа с него?

# 175
Уини, не можеш да спасиш някого от собствения му избор или от личните му проблеми, къде ги има, къде не.
Онова, което ви липсва на вас, мислещите по този начин, е уважението към тази жена и нейният избор.
Арогантността да си вярваш, че си по-информирана от нея и че по-добре от нея знаеш за нейния собствен живот...

# 176

Аз на гинеколожка ходя, но ако ходех при мъж гинеколог нямаше да го питам къде живее и работи жена му, че да я намеря и да й обадя, че съм ходила при мъжа й на преглед. JoyJoyJoy

# 177

Аз на гинеколожка ходя, но ако ходех при мъж гинеколог нямаше да ги питам къде живее и работи жена му, че да я намеря и да й обадя, че съм ходила при мъжа й на преглед. JoyJoyJoy

То и на зъболекар не е много прилично да се ходи - и там е едно ОТВОРИ УСТА, Я ДАЙ ДА ВИДЯ, ПОВЕЧЕ, ПОВЕЧЕ...

Според мен, зависи от мъжът - дали ще ревнува повече от други мъже, или от жени, че те имат да предложат нещо различно от него. Ххъъхъхъх

# 178
Дали ако 99 от 100 човека имат еднакво разбиране за нещо, те са неразбралите?

# 179
  • София
Уини, някак не разбираш, че всички тук се смеем и говорим пряко на любовницата.

Жена му не я мисли, не му пере бельото и не го колосва, че да го праща свеж и чист на подвизи.

Общи условия

Активация на акаунт