Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 7

• 42 790
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм супер Хепи днес. И реших да разкарам кантара за месец. Взех си мерки преди няколко дни и ще се ориентирам по тях. То като имам толкова кила да свалям не ми трябва кантара - видимо е.
Гаджето отиде да прави дълго планинско бягане, синът за късмет се оспа доста и мама Дух тренира доста здраво кардио с тежести от 21DFX и даже се изкъпах.
След тренировката пих проетин с един банан и ягоди.
За обяд май пица ще му правя на мъжа, на мене си не знам още какво ще сътворя. Върти ми се салата но ще видим. После семейна разходка. Хубава неделя на всички. Завършвам седмицата със 6 тренировки Simple Smile

# 571
  • Велико Търново
Добро утро, момичета!
Да отчета изминалата седмица-завърших със седем тренировки/5 силови и след тях кардио, бягане в подземията на фитнеса и след това изкачване на стълби/ и две кардио на пътеката.
Спазих на 90% диетата и килограмите са минус 2 точно.

За тази седмица са предвидени 10 тренировки, сега тръгвам за кардио и към 14.30 силова.Храната остава почти същата, махнахме следобедната доза овесени ядки с протеин, остана само протеина след тренировка.Като съм първа смяна вечерята ми е в 18.00.

Честит рожден ден, Дух!Здрава, щастлива и в хармония с тялото си ти пожелавам да бъдеш!Весел празник!
Пожелавам ви хубава и усмихната седмица!

# 572
Днес почивам затова планирам да изкарам денят на смути та, и плодове. Закусих смути с горски плодове, спанак, портокал, мед и лимонов сок.
За обяд съм си направила голяма купа салата от зеленяши, домат, краставица
Следобед ше хапна плодове чашка ягоди, киви
Вечерята ще бъде зеленчуци на грил.
Досега имам ок 15 хил крачки, до 3 съм на работа, имам доста задачки за вършене, такаче до края на деня може да станат над 20 хил.

# 573
Вчера и днес бях на плодове, днес и утре съм безвъглехидратна. Само пиле.

Йога за тичащи,  и 16км в парка за днес. Довечера силова с пудовка.

Дух, честит рожден ден!

# 574
Духче, и от мен от сърце, честит рожден ден! Да се сбъднат мечтите ти! Yellow Heart

Вчера, без да искам, си направих мляко с грис, без мляко и без грис Satisfied

Импровизацията беше пълна и определено целта не беше да се получи това. В малка касерола смесих 100 гр. пастьоризирани белтъци, 100 мл. мляко от кокос и ориз (Лидл), 10 гр. бадемово брашно, 10 гр. протеин ванилия, щипка агар агар, няколко капки течна стевия на вкус. Бърках на котлона, докато се сгъсти. Получи се странна като консистенция смес, която след като пасирах и охладих, беше абсолютно неразличима от мляко с грис Yum

# 575
  • Наблизо
 Честит рожден ден със закъснение,Духче!Надявам се си го прекарала супер!

# 576
Ден-ден дух ❤️
Днес  закуска -,протеин,пилешки крилца със салата
Междинно:кофичка скир с боровинки( истински)
Вечеря -шкембе и малко франзела

# 577
1Грис с протеин, какао, шоко топчета,3 кюфтета на фурна 300 гр картофено салата.
2 6 бъркани яйца със зеленчукови микс цяло пакетче, купичка ягоди.
3 тиган губи в масло, 3 пилешки бутчета, зелена салата, шепа боровинки.

# 578
Записвам се при вас, леко съм объркана дали съм точно за тук, но при всички положения и се храня, и тренирам, за трансформации чак не се класирам, вечно боря 3-4-5кг, но това е положението. То на n-години с деца,мъже, професии, корони и някакво ТСХ напоследък, направо са си трансформации дори и мижавите 5 кила. Но не са те най-важното, обичам спорта, пазя си здравето, колкото ми позволява ежедневието и търся компания за трудностите:))) Малко хаотична съм била досега със спорта, иска ми се да канализирам някаква рутина там, много разчитам на бягането, в което сега прохождам. Искам да си продължа и кангото, което правя от много години за настроение основно, ама искам и с тежести горна част и корем, а време - йок:)) Та ще събирам при вас идеи за оптимални резултати с по-кратки, но редовни тренировки.

# 579
Добре дошла, в съседната тема има много идие за кратки тренировки за горна част по 15-30 минути.

Благодаря за пожеланията момичета Heart на 33 е доста по-яко от колкото на 23 дано така да продължи

# 580
  • Велико Търново
Добре дошла, в съседната тема има много идие за кратки тренировки за горна част по 15-30 минути.

Благодаря за пожеланията момичета Heart на 33 е доста по-яко от колкото на 23 дано така да продължи

А на 40+ е още по-хубаво и осъзнато всичко!
Продължавам си с двуразовите тренировки.Днес ще се крака, сега отивам за кардио и след работа ще започна с "маза и стълби" и след това силовата.

Хубав ден и да ни е топло и усмихнато в душите, че вън е голям студ!

# 581
Най-много постигнах на 40 откъм атлетичност- издържливост,сила ,запалих се по ските ,байкинга ,офроуда 💪най -яката възраст Евър ❤️само педесетака може да я бие хаххахх 😂😂😂

# 582
Дух, чудесна възраст са 33!
Шеки, успех!

Вървя по пътя към "лятната" форма. За 12 дни съм -2.3кг, и -5см от около пъпа и под него. Сантиметрите ме радват повече, отколкото килограмите. -2см от бедрата и талията имам също.
Целта е "лятната" форма да остане целогодишна, истинското предизвикателство ще е да ги задържа. Усещането за лекота си струва. И си повтарям като мантра, че го правя от любов към ставите си.
Вярно е, че със зимните килограми качвам и малко мускул, не е само мазно.

За 50тия си РД (след 5 години) ще си "подаря" маратон в чужбина, ако ни отключат. Дотогава може и да се квалифицирам за Бостън. Laughing

# 583
Дез, тогава с Агента ще бягате рамо до рамо Simple Smile

# 584
Привет на всички. Да се отчета, отдавна не съм писала.
Първо, Дух честит рожден ден на патерици! Жива, здрава и с много сбъднати мечти.
Благодарение на вас момичета и на Ани, смогнах да си вкарам яденето в норми. Намслих процента мазнини до 25-30% на ден. Останалото ми е по равно въглехидрати / протеин. Килограми няма да смъквам, но искам да си подобрят представянето в силовите тренировки.
Меню за днес.
Закуска - скир около 150 гр., овесени ядки и ягоди.
Обяд - 150 гр., скумрия на скара, зелена салата.
За вечеря мисля да е омлет със салата.
Искам да си избера протеин, но за в момента не съм се спряла на конкретен. Нямам и времето за съжаление. Успешна седмица на всички.

Общи условия

Активация на акаунт