Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 7

• 42 793
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм супер хаотична и просто не мога да се пъхна в тая схема с планирането и пазаруването.
За днес
Спининг на гладно.
Първо ядене - 17.40- хумус с малко черен хляб и една лъжичка торта (последната лъжичка, която така мило ми беше оставена, за да опитам и аз собствената си торта Joy)
Не съм гладна, но съм направила супа от гъби и сметана, вероятно ще вечерям купичка супа Simple Smile)

# 601
Аз хем чийтвам и пак свалям, ама не го виждам от къде?!?Sob
И съм голямо говедо. Всеки път си казвам, че няма да качвам килограмите и като погледна как ме гледат отстрани и хайде още 2 кг и още 5 и още 10... Но пък пирамидалното натоварване много добре ми действа.
Днес примерно менюто ми е скир с овесени ядки и банан + 2 яйца. Около 50 гр. ядки, за обяд 3 телешки кюфтета и 5 лападени сърми. СЗ две парчета оризови банички и след около час плодов скир. Вечеря 2 пържоли и едно кюфте с хляб и салата.

# 602
За днес закуска +план за след това
Около 3 парчета, Брауни с тиквичка, грис с канела, сладко от ягоди, купичка боровинки.
Пастърва, салата.
Пилешко с зеленчуци, сметана и салата.

# 603

Дух, по-добре ли ти се отразява на гладно върху загубата на килограми? Аз правя спининг вкъщи, но обикновено след като съм обядвала, защото ако имам много спринт и интервали, ми трябва да имам повечко енергия.

# 604
Ами не мога да кажа, защото още не свалям. Решила съм да не се теглят така често. Иначе обикновено опитвам да правя кардио на гладно. Така съм запомнила от преди време, може да има новости по темата, но не съм се информирала в последно време за тенденциите

# 605
  • Наблизо
Аз ям преди кардио..моето кардио е зумба танци  (много обичам танците,като дете ходех и в гимназията спрях) но все пак може да ни се врътне главата.
Аз свалям грамове,но мама е Ковид болна и ужасно се притеснявам.Нямам и кой знае какъв апетит заради това.Баща ми донесе вируса.Уж му няма нищо,но сега ми предстои да го убеждавам да мине скенер и той.Сигурно ще стана фиданка покрай грижите ми с тях.

# 606
Вкъщи пиша менюто за 14 дни и го слагам на хладилника да се знае какво ще се яде. Гледам да редувам меса, бобови, въглехидрати рядко. Пазаруването също е за седмица минимум по списък. Пращам мъжа да пазарува основно, тъй като има повече свободно време от мен. Ставам в 7 ч. пия кафе, не ям нищо до обяд, когато ми е основното ядене, а вечер пия вино 1 чаша и гледам да ям салата или поне по-малко от сготвеното. Ако остане от него, си го вземам на работа другия ден. Събота и неделя готвя от 2 до 4 ястия и правя десерти за детето, да се изкара до вторник поне. За тренировки, играя вкъщи Зумба 4 или 5 пъти седмично с продължителност 30-45 минути след 20.30 вечерта /вечерям до 19.00 или 19.30 най-късно/. Гледам да вървя пеш, когато времето позволява по 5 км. Смятам да включа и велоалгометъра в ежедневието си, защото не отслабвам въобще от Зумбата, а имам едни 30 кг, но ми се струва невъзможно и ще съм доволна ако смъкна 10, което е добре да направя през 2021 г. Иначе не спя достатъчно и ям между 1200-1500 калории, които добре, че започнах да броя с това https://zdravoslovno.com/calculators-calorie-counter/ иначе си ядях по 2000+ преди да реша да отслабвам. Пия и 3 л вода задължително всеки ден.

# 607
Аз съм в силно приповдигнато настроение да ме пита човек защо Joy не зная дали при всички е така, но при мен често животът ми показва, че преди нещата са се оправят много сериозно се объркват. Предпочитам да вярвам, че сега съм на прага на голямата промяна.
Отчитам се с тренировката си от календара на Отъм.
Направих 20 часа фаст, ядох супа, 30 грама лаваш и хумус.
За вечеря ще правя тофу и хрупкави тиквички.

# 608
Пинк_ гърл ,любопитно ми е какви са ти целите? Нямаш проблем с кг ,доколкото разбирам -искаш да качиш ли? или само мускул ? ....стана ми интересно,че сега чета няколко стр.и се учудих кой те гледа ,какво качваш ,какво сваляш ...виждала съм те на снимки и се чудя какво искаш да постигнеш

Да ви се похваля ,че съм свалила 1-2 кг и видимо съм се прибрала в обиколките .Без кой знае какво напъни -сутрин ям яйца и салата ,протеинпрез деня скир с боровинки и ягоди,вечер някаква супа ама без вманиачаване ,нито е кeто, нито нищо _
-с ориз ,картофи фиде ,застройка абеееее олд скул ...ако ми е изморено даже ям препечена филия хляб  с нея - общо взето ниски калории и висок протеин,умерени въглехидрати.Имам и плодове круша ябълка ,боровинки ягоди...

# 609
NFB като цяло целта ми е една. Искам да изчистя мазнината около бедрата и там да остане мускул, но без да свалям другаде. Не си харесвам краката в горната им част искам да са по мускулести и по малко мазни. И като цяло не искам да свалям килограми, понеже това се оказва доста трудно. Нямам обяснение как ям повече от мъжа ми/чисто калорийно/ и свалям, а той не мърда, при все че и двамата спортуваме.
Общо взето боря се за визия, здравето ми се оправи с режим и тренировки.

# 610
Да ви се похваля ,че съм свалила 1-2 кг и видимо съм се прибрала в обиколките .Без кой знае какво напъни -сутрин ям яйца и салата ,протеинпрез деня скир с боровинки и ягоди,вечер някаква супа ама без вманиачаване ,нито е кeто, нито нищо _
-с ориз ,картофи фиде ,застройка абеееее олд скул ...ако ми е изморено даже ям препечена филия хляб  с нея - общо взето ниски калории и висок протеин,умерени въглехидрати.Имам и плодове круша ябълка ,боровинки ягоди...
Много силно се възхищавам на лекотата, с която гледаш на нещата. Ако мога да се науча на нещо това е, което искам да усвоя Simple Smile

От много време ми се ядеше ризото с гъби и пармезан и днес си сготвих. Въведох рецепта и количество в май фитнес пал. Добре е.

# 611
  • Бургас/Пз
При мен пържоли, баници, чейзкейк, палачинки, бадеми, елда, киноа, риба, миди, филийки, пилешко, батати, ориз, скир, извара, яйца, св.филе, боровинки, банан, кашу, шоколад, домашен хляб, гризини, тук там разядки от типа на хумус или нещо с варени яйца, скир и извара. Манджа с грозде, но така или иначе тези 2-3 кг които качих от ноември за сега не ме дразнят и затова не ограничавам нищо. С редовните домашни тренировки няма кой знае какъв прогрес визуално, но не бих казала, че има и регрес. Помагат да поддържам, да не качвам и да хапвам доволно Simple Smile

# 612
Ани, ти миналото лято беше в тор форма. Аз до сега такава не съм имала...може като постигна какавото съм си наумила и да се кротна.
И да не съм офтопик, напоследък замених пилешкото с телешко и свинско/пак филета/. Мисля, че има разлика. Нещо му правят на това пилешко, хормони ли какво ли, но ми личи по кожата.

# 613
  • Бургас/Пз
Ани, ти миналото лято беше в тор форма. Аз до сега такава не съм имала...може като постигна какавото съм си наумила и да се кротна.
И да не съм офтопик, напоследък замених пилешкото с телешко и свинско/пак филета/. Мисля, че има разлика. Нещо му правят на това пилешко, хормони ли какво ли, но ми личи по кожата.
Пънк, чак топ форма не е била, но за самостоятелно трениране, без програма, режим и добавки от треньор, на фона на ежедневие с работа и деца мисля, че се получи прилична форма. Истината е обаче, че не посгигането на целта ме спря, а здравословните проблеми, които се появиха. Казано честно сега чисто визуално се харесвам повече - има хем мускул, хем женственост. При мен лицето и горната част много страдат и изчистването, което направих миналото лято не доведе до добър цялостен външен вид. Почти всеки ден се намираше някой да ме пита дали не съм болна от нещо. Оставам репликите на тема, че съм само мускули, че приличам на робот, кости и мускули и т.н. При положение, че дори не съм била под 16-17% мазнини. Както и да е де, аз много исках да се видя как ще изглеждам и какво ще мога, определено и тогава се харесвах, макар че дори в някои моменти на мен ми идваха в повече раменете, ръцете и гърба. И почти съм сигурна, че ако не се бяха появили тези болежки, щях да поддържам и зимата същата форма. Ама господ си знае работата Simple Smile

# 614
Пънк, чак топ форма не е била, но за самостоятелно трениране, без програма, режим и добавки от треньор, на фона на ежедневие с работа и деца мисля, че се получи прилична форма. Истината е обаче, че не посгигането на целта ме спря, а здравословните проблеми, които се появиха. Казано честно сега чисто визуално се харесвам повече - има хем мускул, хем женственост. При мен лицето и горната част много страдат и изчистването, което направих миналото лято не доведе до добър цялостен външен вид. Почти всеки ден се намираше някой да ме пита дали не съм болна от нещо. Оставам репликите на тема, че съм само мускули, че приличам на робот, кости и мускули и т.н. При положение, че дори не съм била под 16-17% мазнини. Както и да е де, аз много исках да се видя как ще изглеждам и какво ще мога, определено и тогава се харесвах, макар че дори в някои моменти на мен ми идваха в повече раменете, ръцете и гърба. И почти съм сигурна, че ако не се бяха появили тези болежки, щях да поддържам и зимата същата форма. Ама господ си знае работата Simple Smile
Извинявай за въпроса, но отскоро съм тук и не ви познавам още:)) Как постигна желаната си форма у дома? Аз също самичка тренирам, ориентирам се що годе с храната, но си е факт, че ежедневието между работа, деца и за съжаление контузии понякога, ни отдалечава от целта. Ще се радвам да споделиш, още веднъж извинявай за любопитството.
Аз днес съм на 1 ден моно с картофи и тренировка за горна част и корем. Друго не смея, заради дисковата си херния, която в момента се вихри, и чесно казано не ги направих оптимални упражненията, но си слушах тялото и където можех, давах газ. Разходих се с кангото леко, никаква болка не изпитах, ако и утре е така, може да поскачам леко.

Общи условия

Активация на акаунт