Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 7

• 42 781
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас/Пз
Шеки, до ноември месец тренирах в зала. Формата я постигнах с доста тежки тренировки 5 пъти седмично и добро хранене.

Пънк, може ли да пуснеш снимка на тяло, към което се стремиш, което ти се вижда постижимо и е горе долу с твоите физически данни Simple Smile

# 616
Ааа, разбирам:)) Е аз ще продължа да си кретам у дома, няма да ставам фитнес модел, но пък имам хубав ген за мускули, направо е жалко да не работя за по-хубава фигура (тук да се разбира основно работа с храната...пуста лакомия) Мерси, че сподели!

# 617
Ани, Алексия Кларк ви се вижда постижима за моите възможности да правя мускул. Харесва ми колко е изчистен кракът й, но искам малко повече обем. Като цяло мен ме кефи бикини фитнес визията, но състезателна форма не поддържат дори и състезателките. Аз общо взето се опитвам с трици мечки да ловя. Искам да изглеждам като някоя, която работата й е да тренира с две тренировки седмично. Ясно ми е защо не ми се получава....😂😂

# 618
  • Бургас/Пз
Алексия и аз я харесвам. Тя беше първата в инстаграм преди време, която започнах да следвам и искрено й се въдхищавах. В последствие обаче малко ми се промениха възприятията Simple Smile На нея обаче й се възхищавам на издръжливостта, която има.
Аз не мисля, че тук има някоя, която да се стреми към състезателна форма. Освен, ако ти нямаш такива намерения, за които, ако не съм разбрала се извинявам.
Напоследък много ми харесват Моника Наумова и Ралица Кашинова. Нямам предвид на снимките им на състезанията, в които са участвали.

И понеже оспамихме темата да споделя храната:
З: протеинова баница с домашно приготвени кори от камут, сирене, скир и много яйца
Об: вратна пържола, батат и салата
Сл тренировка - протеин
В: домашни пръчици с брашно от лимец, вода и мая със слънчогледови семки и сусам и пастет от яйца и котидж.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 21:27 от ani_d

# 619
  • Велико Търново
И аз да споделя-след 10 тренировки за 5 дни и ограничения в храната, подранил цикъл със седмица.Нищо няма да казвам, защото няма да говори добре за 40+жена.
Всичко трябва да е с ум и мярка.

# 620
Сиске, ти си машина и понякога злоупотребяваш с това си качество. Хвърляш се в големи крайности, само защото си знаеш, че можеш да го направиш. Отпусни си малко почивка. Hug Теб исках да те питам според теб как ти се отразява всеки ден да ядеш едно и също? Прочетох, че го правиш и питам, понеже и аз го правя. Аз лично от омраза към готвенето и към мисленето "какво да ям", затова като си изчислих меню с хубави макроси и уж разнообразно (в рамките на деня), го подкарах буквално със седмици едно и също всеки ден. Не знам в крайна сметка не е ли по някакъв начин вредно това повторение, въпреки че имам и плод, и сурови, и готвени зеленчуци в ежедневното меню.

# 621
Теб исках да те питам според теб как ти се отразява всеки ден да ядеш едно и също? Прочетох, че го правиш и питам, понеже и аз го правя. Аз лично от омраза към готвенето и към мисленето "какво да ям", затова като си изчислих меню с хубави макроси и уж разнообразно (в рамките на деня), го подкарах буквално със седмици едно и също всеки ден. Не знам в крайна сметка не е ли по някакъв начин вредно това повторение, въпреки че имам и плод, и сурови, и готвени зеленчуци в ежедневното меню.
Не съм Сиска, но понеже и аз го правя, когато съм на режим - не, не е. Не е цяла година, за капак разнообразната храна при мен стимулира апетита. Общо взето гоня относително еднообразие в рамките на деня и по-голямо разнообразие в рамките на седмицата, но няма какво да се лъжем - с 3-4 основни протеина и 2-3 въглехидрата с мин. мазнини, oграничени подправки и начини на приготвяне не е точно френско тейстинг меню.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 23:15 от Agent Provocateur

# 622
  • Велико Търново
Да, машина съм буквално, аз никога не се измарям, на дежурства по 12 часа не сядам, шефа казва, че ако ми махнат стола няма да разбера.Мъжът ми също  се диви на силите, защото аз винаги съм била така.Дано все така да е.
Не ме бърка да ям едно и също, въпреки, че готвя за още трима различно, защото всички ядем различни храни и никоя не яде купена храна.
Не мисля, че е вредно.Аз на този режим би трябвало да съм пет седмици, но треньора както съм споделяла е бивш културист и гледа на мен все едно за състезание ме готви, а аз не се готвя за никъде.Исках просто да разкарам 5-6 килограма.
Ще видим как ще продължа, предният път като правих режима от Юли ми закъсня-там имаше млечни и плод, месо, тук само месо, овесени ядки и протеин.

# 623
Пънк бикини състезателките приемат стабилни количества протеин
Много пъти съм казвала, че освен количеството храна, е важно и качеството. Не и нямам предвид, че не се храниш качествено, а че може би не приемаш достатъчно количество протеин. А диетите на състезателите по бодибилдинг, било то и бикини и други са изключително еднообразни, с зареждащи дни. Също рибата, ама не пърженя доста спомага изчиставането,ако искаш и да чистиш.

# 624
  • Бургас/Пз
Барб, Агент, Сис, като ви чета и като се върна няколко месеца назад си давам сметка, че точно така се получи при мен лятото. Единственото разнообразие, което си позволявах беше сладоледа.
Еднообразието три месеца не ми пречи, както и рестрикциите в храната. Но зимата ми е трудно да съм на такъв режим. Затова си мисля, че до май месец мога да си позволя свобода в храненето и качване на някой друг кг-м, а от май до септември да отрежа малко калориите. Определено обаче с тежестите вече бих внимавала. При мен нещата повече се случват с редовност, постоянство и премерени макроси. Това смятам да гоня това лято.

Сис, обиколки мериш ли?? Цикълът по - добре да подрани, отколкото да го няма Simple Smile

# 625
  • Велико Търново
Ани, измерих талия, бедро и прасец.При талия и бедро около минус 2 см. , но и за 14 дни колко да са.Много хард подходих този път.Аз с тренировките съм редовна и стриктна, обаче пусто хранене, но няма да се дам де.
Хубав ден, момичета!

# 626
  • Бургас/Пз
Ани, измерих талия, бедро и прасец.При талия и бедро около минус 2 см. , но и за 14 дни колко да са.Много хард подходих този път.Аз с тренировките съм редовна и стриктна, обаче пусто хранене, но няма да се дам де.
Хубав ден, момичета!
Много е добре, а и изобщо не се съмнявам, че ще се дадеш на някакво си хранене.

Имам ужасна мускулна треска от вчерашната тренировка. То пък бива ли само 3 дни почивка и хоп пак скована. Писна ми вече. Другата седмица ми пристига глутамина и пак го почвам. Май само той ми влияе добре на мускулните трески.

Днес за закуска 1 парче баница и 1 парче чийзкейк.
След час ще тренирам и ще пия протеин.
За обяд ще права телешка кайма с чушки, моркови, тиквички и киноа Simple Smile
Вечерята ще запеканка с тиквички, че да мога да си взема и за работа утре Simple Smile

# 627
здравейте , мога ли да попитам защо пиете инозитол , понеже аз го  приемам вечер преди сън, но явно мога да го добавя и през друго време , но искам да знам защо го пия Grinning

# 628
Аз направих днес един балансиран солен кекс от спанак. Прилагам снимка и хранителни стойности.
Обяд ще е зелена салата с риба тон. За вечеря ще имаме гости, които постят, та ще правя марокански кускус със зеленчуци, нахут печен на фурна, хлебче със зелени подправки и хумус.
Веган десертът ще е от водата на нахута

# 629
  • Бургас/Пз
здравейте , мога ли да попитам защо пиете инозитол , понеже аз го  приемам вечер преди сън, но явно мога да го добавя и през друго време , но искам да знам защо го пия Grinning
Аз съм писала доста за инозитола. За да не се повтарям върни се в старите ми публикации и ще го намериш. Може да се приема за повече енергия преди тренировка. Трябва да е далеч от кафе

Общи условия

Активация на акаунт