Любители на кучета - 114

• 25 704
  • 715
  •   1
Отговори
# 480
  • под тепетата
Що ли е така размазана снимката? И не кълве на гранули, а на кашкавал

# 481
Е на гранула кой кълве 🤣
Моя модел спи и похърква до мен:

# 482
  • sf
Не си ближе лапите. Май е заради женските. Той е на 4г, още се чудя дали да го кастрирам.

# 483
donsi като им мине на женските и твоя левент ще си върне "настроението". А за кастрацията, ако я обмисляш по-добре по-рано, докато е млад и понася по-леко упойките.

Да покажа и спящия розов нос, че нали не ми е само Макс, да не кажете после, че пренебрегвам момата: 😁

# 484
  • Бургас
И аз в неделя намерих кърлеж, незабил се.
За хора ползвам Аутан. Пази добре. Даже и лапите на Елза намазвам с него, ако ходим на излет някъде.
С Фиприст обезпаразитявам външно, има половинчата файда.
Но в Бургас, където се разхождаме ежедневно, пръскат.
Инциденти се случват извън града, по гори и полянки.
Софиянки, споделете точен адрес на тази борса Орион, да я посетя като имам път.

# 485
Ииии лека нощ...Sleeping

# 486
O, да, аз аутан пръскам по моите крачоли, имах предвид дали има някаква комбинация масла, която да е ефективна. Аутана си е страшна химия, не смея по кучетата да пръскам, да ги мисля дали няма да се оближат.. иначе върши работа, спор няма.

Кая като я взехме една седмица си ближеше и хапеше лапите, това е знак, че е нервно кучето, да. За мен хайванът е влюбен Simple Smile

# 487
Donsi, и нашата изглежда депресирана. Тя има един такъв тъжен поглед... така си е от малка. Няма нищо общо с живия закачлив поглед на малките породи като болонка примерно. Но на вън е фурия. Играе и спринтира с другите кучета. В къщи предимно спи.
Микса от масла със сигурност не пази от комарите в планината. Буквално ги виждам как летят след децата и ако спрат се лепват. Дано са по ефикасни срещу кърлежи.

# 488
  • под тепетата
Вие говорите за буби, а виждали ли сте комарите на Дуранкулак, м? Те си имат работно време - от 20 до 21 часа едни като врабчета ви нападат, навечерят се и се прибират да спят.
 Слава богу, там , където са Ози и дядо му  лятото прилетява някой друг само, ако няма вятър.
 Вчера съм извела магарето два пъти вечерта, третия път - мъжа ми и прави НИЩО! Сяда, оглежда се, ослушва се като дърта клюкарка и това е. А вкъщи нервничи, потропва, мучи, ще кажеш голям зор го е напънал.Rage
 Отдавам го на разгонени мадами, и ако ми се повтори още ден- два таз оперета  ще повдигна пак въпроса за обезтопчаване, че не се трае тоя цирк!

# 489
  • sofia
Добрютро!

А вие направихте ли си сутрешната тренировка?

# 490
  • Бургас
Ей я нашата сутрешна тренировка. Имаме също обедна и вечерна такава.

# 491
  • Пловдив
Билянка, стана ми мъчно за Ози. Намерете му една знойна мома!
Колко се радвам, че футболистът Леон тренира! Кришка, как е нашето момче? Ще играе ли пак в националния?
Tintina, развесели цялата лаборатория тук. Защото ние всички тренираме активно като Елза.

За който има фб
https://www.facebook.com/1280766676/videos/pcb.10224610031979837 … 10224610029859784
https://www.facebook.com/1280766676/videos/pcb.10224610031979837 … 10224610024979662

# 492
Говорите за обезпаразитяването с гадинките на вън.Е ,при нас е голям проблем.Каишката на Форесто не ни понесе,нито капките на Адвентикс.Чесане и чудо падна от тях.Та миналата година поръчах от Алито каишки  с масла и с това карахме + капки Фиприст ,дано не бъркам името,че ги познавам по  картинката хаха.Та сеха поръчах пак от тези каишки и за дворните любимци-котките и да Джеса,да имам запаси.
Тия дни си потича по двора,потъркаля се по земята и вечерта имаше баня.Сега отворих новата каишка и сложих на вратлето,а вътре ухае  на препарат .

# 493
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Добър ден на всички, нашият Макс до сега яде 3 пъти и нищо не остава в купата му, без да повръща. А**то му е нормално за сега. Похапва месо с зеленчуци и ориз.
Нямам търпение да качи някое килце, че да заприлича на куче.

# 494
Здравейте, преди около седмица-две дадох на Кая таблетка против външни паразити, предполагам е била NexGard, но така и не я погледнах много, много. В зоомагазина ми казаха, че действало до около 2 месеца, но така и не се сетих да попитам дали е проблем къпането примерно и дали би намалило ефекта?

......да си платим данъка с Кая.... Animal Dog Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт