Любители на кучета - 114

• 25 293
  • 715
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Бързо да се оправят всички в нужда!
Честит рожден ден на Кая! Здрава и все така ухилена да е!

Малко данък. Бека днес беше на фризьор и много ми я похвалиха, че е изключително послушна. Дъщеря ми пък цяла седмица ѝ е оставяла достъп до цялата къща и тя не е направила нито една беля.

И да ви почерпя виртуално, момичето ми става на 16 г. Не мога да повярвам колко бързо минават годините!

# 631
Здравейте на всички! Включвам се в темата с молба за съвет. Вчера намерихме мъжко куче, порода Питбул със сериозен здравословен проблем. Вече е в клиниката и чакаме да го оперират в понеделник. Ветеринарите ни обнадеждиха, че всичко ще е на ред и след това може да го приберем. Моля, ако някой от вас отглежда такава порода куче, да ми даде съвет. Не е вариант да го оставим пак на улицата, защото в такъв случай усилията да го спасим ще бъдат напразни. В същото време не сме гледали такова куче. В двора имаме една страхливка, също прибрана от улицата, а в къщи гледаме 2 котки. Има ли начин да го гледаме на двора или те са домашни кучета? Има ли нещо по- специфично в отглеждането им. Моля, не ме съдете, но не мога да го гледам вътре по ред причини. Питбула е млад, силен, не проявява никаква агресия ( щом ни позволи да го носим на ръце, въпреки болката, която изпитваше) и определено с воля за живот.

# 632
  • София
Свържете се за съвет към '' ВОТАН - нов живот за питбула '' във фейсбук.
Питбулите са податливи на дресировка. Водят се по авторитет. Ако сте твърди и поощрителни към него - всичко ще бъде наред.
Няма проблем със социализацията, стига да вие да сте спокойни.
Успех и поздравления за постъпката.

# 633
Много благодаря!

# 634
  • Sofia
Lokum4o,
Ние отглеждаме питбул (или почти), но вкъщи.
Те са много издържливи, психически и физически. Трябва да му създадете авторитет отрано, напълно съм съгласна с казаното от Dagny. И се нуждае от физическо натоварване, за да е спокоен - дълги разходки, тичане, игри. Предпочитат дърпане и гризане.
С храненето също няма да имате проблеми. Нашият е като прасе, което не означава, че не му следим качеството и количеството на храната. Но си е като прахосмукачка, трябва да се обучи да не яде всичко навън ( не че аз имам особен успех), но тази порода е нарочена и може лоши хора да решат още по-лоши неща...

# 635
джуджи ама много сте готини сшед прическа 🤗 Жива и здрава да е щерката и много радости и гордост да ви носи!

Локумчо поздравления за това, че сте се наели да спасите кучето. Питбула си е като всяко куче. Иска време и внимание, за стопаните си правят всичко за да получат одобрението им. В двора ще му е добре, само да му направите къщичка и вътре да постелите нещо топло. Ще свикне и с другите обитатели и ще си бъдат другарчета. За повече съвети и насоки наистина Вотан са точните хора, които биха помогнали, защото се занимават със спасяване точно на представители на тази порода.

Сутринта направих кратка фотосесия на Макс. Обожава да се търкаля по гръб, а физиономиите са му един път 🤣

# 636
Предпоследната снимка е страхотна!
джуджи ама много сте готини сшед прическа 🤗 Жива и здрава да е щерката и много радости и гордост да ви носи!

Локумчо поздравления за това, че сте се наели да спасите кучето. Питбула си е като всяко куче. Иска време и внимание, за стопаните си правят всичко за да получат одобрението им. В двора ще му е добре, само да му направите къщичка и вътре да постелите нещо топло. Ще свикне и с другите обитатели и ще си бъдат другарчета. За повече съвети и насоки наистина Вотан са точните хора, които биха помогнали, защото се занимават със спасяване точно на представители на тази порода.

Сутринта направих кратка фотосесия на Макс. Обожава да се търкаля по гръб, а физиономиите са му един път 🤣

# 637
Хайде и аз ще покажа за малко моите, че донякъде абстрактно звучат мненията ми без животинки:

Не обичат да позират. По-късно ще изтрия снимките, че все трудно се получават при нас нещата и съм малко суеверна.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 08:20 от AmnesiaC

# 638
  • Bарна, морето, сините вълни
джуджанка, да ти е живо и здраво момичето, много успешно и обичано! 🥰 Birthday Весел празник! 😘

# 639
  • тук-там
Амнезия, страхотни са. Разкажи ни малко за тях - как се казват, години, характер.

# 640
Здравейте всички! Много искаме да се присъединим към вашата прекрасна кучешка компания. Представям ви Айк, който е от една седмица у дома и се оказа единственото възможно лечение на разбитото ми сърце след като преди почти четири месеца загубихме най-красивата шпическа усмивка.
Скрит текст:
Само на два месеца е, но е едно изключително умно момче. Вече си знае името, откликва на командата "ела тук", научи се много бързо да върши нуждите си на пелена и постоянно се опитва да ми яде ушите и косата.

Пожелавам на всички лапички в групата да са много здрави и ще се радвам заедно с вас на белите и успехите им.

# 641
Амнезия, страхотни са. Разкажи ни малко за тях - как се казват, години, характер.

Благодаря!

Вече са на 4 години и половина и живеят в глутница, като сами си изградиха йерархията. Шошко е алфата - той е горд, самоуверен, подозрителен към всеки, но безкрайно предан към тези, които са го спечелили. След него е Принцесата - вечно гладна, любимка на всички, с поглед, поведение и закачки може да разтопи и най-строгото сърце. И накрая на йерархията е Рамбо - най-послушното, любознателно и търпеливо същество.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 08:22 от AmnesiaC

# 642
  • Sofia
Добре дошъл Айк! Голям си бонбон Heart
Амнезия,голяма и прекрасна група сте.
Джуджанка,живо и здраво за ти е момичето.

Днес си прибрахме Белята,голяма радост като ме видя,но тооолкова уморена,припадна в колата и в нас на дивана. Голяма група били-3 джака,бретон,визла,голдън и още...

# 643
  • София
Привет ма всички двукраки и четирикраки Bowtie
Честито на празнуващите Tada
Маргаритка,къде е това прекрасно  място,където е била малката беля?
Малката черна перла е прекрасна,с тези очи маслинки и настръхнала козинка  Simple Smile

# 644
Джуджанка-да ти е жива и здрава 🥳🎂🥂! Макс как е вирнал ушаците 😄😍
Добре дошли на 3-ката-Шошо,Рамбо и Принцесата 😍.. Много правилно сте постъпили, че сте ги взели и сте ги оставили заедно. Ако бяха останали в приют щяха да ги разделят! Адмирации за постъпката ви.. Имате голямо сърце ❤️

Добре дошъл на Айк.. Черно малко бонбонче 🥰.. Много да ви радва дългии години! Ще се радвам да го виждам как расте ☺️

Днес е много мрачно и хладничко, и Тайра такъв мързел я гони цял ден, че и се моля да излезем за нужди 😁.. Много и е неделно. Днес и дадох хапчето, ми то големи мъки.. Разнася го, плю го, лигави го.. Все едно до сега не е виждала такова.. Шматка 😤.. Накрая се принудих да и го дам с храната. Поне знам, че Некстгард може с храна, то иначе трябва да и ровя из устата, не че не съм до сега, ама страшна маймуна е. Уж го е глътнала, обръщам се и го плюе и после хващането става още по-трудно и отбягвам да я стресирам така.
Вече не е малка и глупава тццттц 😄
А снощи бяхме на гости при нейната приятелка Чери..

Общи условия

Активация на акаунт