Любители на кучета - 114

• 25 292
  • 715
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Да е честита Бека, жива, здрава и щастлива Birthday
Толкова се радвам, че все повече чета за спасени кучета, момичета, живи и здрави да сте! Да ви се върне доброто хилядократно! Hug

# 646
  • Sofia
Привет ма всички двукраки и четирикраки Bowtie
Честито на празнуващите Tada
Маргаритка,къде е това прекрасно  място,където е била малката беля?
Малката черна перла е прекрасна,с тези очи маслинки и настръхнала козинка  Simple Smile

Това са Грижовници в София,Киноцентъра.
В една къща с двор ги гледат,жената постоянно праща клипчета,снимки и информация.
Доволна съм и определено бих ги ползвала отново при необходимост.
Ние бяхме на спа,хотела имаше опция за кучета,но цял ден сама в стаята ме притесняваше да я оставя,а така щуряла вън и с другарчета Blush

# 647
  • Bарна, морето, сините вълни
magniM, добре дошли! 🥰 Радвам се, че това сладко пухкаво бебе лекува сърцето ти, така правят те, знаят само даа ни даряват с любов. ❤️

Маргаритка, толкова сладко са се сгушили, че едва открих къде свършва дупе и започва глава. Grinning Heart

# 648
magniM, добре дошли! 🥰 Радвам се, че това сладко пухкаво бебе лекува сърцето ти, така правят те, знаят само даа ни даряват с любов. ❤️
Няма по страшна тишина от тази на дом от който си е отишъл куче. Бях категорична, че ще е първото и последното ни. Почти 12 години ни даваше любовта си. Диагностицираха го август с раково заболяване и уголемено сърце. Даваха му две седмици, а той остана с нас почти три месеца. Най-трудните в живота ни. Плакахме, обнадеждавахме се, молехме си и вярвахме че ще има повече време с нас. Поддържахме го с лекарства и много грижи и обич. Бях разбита като ни напусна. Сега тази малка шепа любов върна топлината в сърцата ни.
Благодаря ви за милото посрещане. Сега ще трябва да си припомня как точно да се грижа за бебе куче. Изчетох цялата тема, ще продължа и със старите. Сигурна съм че някои неща са същите, но има и нови. Тези пелени например. Относно възпитание и хранене ще залагам на опит, и на вашата помощ. Малките породи са ми непознати. Но е от семейството на шпицовете, ще се разберем. Да ви го покажа и сресан Simple Smile Нали ще трябва да свиква с четката и гребена от малък Simple Smile

# 649
Амнезия страхотни са кучаците от глутницата ти! Добре, че сте си ги взели и тримата и сте им дали дом и любов 🤗

Добре дошъл на малкия черен пуФкаф бонбон 🤗
Гледайки бебешката му муцунка, се сетих за бебе Макс.
Не знам дали съм ви го показвала, ама някъде на 30 дни е тук, а в края на март става на 6 годинки прасенцето ми:

# 650
  • Sofia
MagniМ,.разплаках се с историята ти,голямо гуш от мен Hug
Но пък тоз сладур е прекрасен,дано ви радва дълги години Heart

# 651
  • Бургас
Съм припаднала след изтощително селско денонощие, влизах, излизах, пак влизах, изпросих си печена наденица, мрънках пред вратата цяла нощ, излизах, пак мрънках, катерих се върху спалнята, не оставих никого да спи, обърнах коша с боклук, изядох рибешките кости, два часа бях в гората, далдисах във всички кални локви, налаях тракторите, гоних топки в двора.
Заканиха ми се, че само да дойде лятото, прибират коша за боклук и ме оставят да спя в двора, да ме изядяли чакалите.

Добре дошли на всички нови кучовци и ЧРД на Бека на кака й!

# 652
Добре дошли на всички нови прекрасни попълнения. Малкото черно пухче ме разтопи! Каква порода е?Мини померан?

Пролет идва, но аз показвам един обичащ зимата и снега позьор 😎

# 653
Be_Special , померан е записан в паспорта си. Дали няма намеса на мини шпиц ще раберем до една година. Тук където живея няма официални развъчици като в България и го купихме по препоръки и добър рейтинг на местните. За нас е важно да е здравичък и че е от семейството на шпицовете. Породата ни спечели преди години с неизчерпаемата си енергия и уникалната усмивка.
Твоят позьор е прекрасен. Heart

# 654
Разбирам. Разбира се, че най - важно е да е здрав! Попитах, защото страшно ми заприлича на кученцето на брата на мъжа ми 😁 Също не е от развъдник.

# 655
Ах какво прекрасно черно дяволче Heart Колко е годишен?

# 656
Ама наистина е много черничък, чак не му се виждат очичките. На 1 година е ☺️

# 657
И на Айк не се виждат. На някои от снимките е като малка черна топка. Напомня ми на мечетата от Междузвездни войни. Ние не сме го избирали по цвят. От кучилото бяха останалите две бебчета и той просто ме избра.
Днес се разходихме доволно (на ръце разбира се, докато мине третата ваксина), за да свиква с градските шумове и сега спи като пребит.

# 658
Пу-пу, днес кифлата се държа прилично на разходка, не скочи да яде / да се радва/ на нито едно куче Grinning
Някаква магия ще да е това Grinning .. до утре, тогава борбата на ново Simple Smile

# 659
Здравейте всички! Много искаме да се присъединим към вашата прекрасна кучешка компания. Представям ви Айк, който е от една седмица у дома и се оказа единственото възможно лечение на разбитото ми сърце след като преди почти четири месеца загубихме най-красивата шпическа усмивка.
Скрит текст:
Само на два месеца е, но е едно изключително умно момче. Вече си знае името, откликва на командата "ела тук", научи се много бързо да върши нуждите си на пелена и постоянно се опитва да ми яде ушите и косата.

Пожелавам на всички лапички в групата да са много здрави и ще се радвам заедно с вас на белите и успехите им.
[/quo

Съжалявам за загубата.Но нека това сладурче ви донесе мнооого радост и усмивки.

Общи условия

Активация на акаунт