Любители на кучета - 114

• 25 295
  • 715
  •   1
Отговори
# 75
  • sofia
Туиг, това куче явно има сериозна обсесия от камъни...
Сериозно, когато правиха стомашната операция на Марто, погълнал за сефте нещо, което не бе могъл да изкара, 8 годишен вече, достолепен чичо, ветеринарката ни каза, че имат куче с 3 такива операции, заради изядени камъни.

# 76
  • тук-там
Мария, няма проблеми да извеждаш Роузи. И без това първите разходки ще са кратки. По-скоро помисли за упражнения в ходене редом на повод. Ако сега не св научите, после ще ти се дърпа до безкрай. Аз и с двете кучета првех сухи тренировки на двора доста преди първата разходка.

# 77
Maria, спомням си(бегло), че нашият ветеринар ни посъветва съвсем първата разходка на кученцето да не на сняг, точно заради това, което казваш, да не свързва разходката с неприятно усещане на студ, сняг. Сигурно е до куче, но си спомням, че ни го казаха като съвет.. Все пак изведнъж от вкъщи на баш най-големия студ, знам ли..
Днес беше - 15 при нас

# 78
  • тук-там
Тук не бих се съгласила с твоя вет. Само ще припомня, че Мокка беше на 2 месеца като я взехме и още същия ден я пуснахме в двора да го опознае и да се овъргаля в снега. Не се стресира, нито измръзна. Ето и снимков материал:

Пак ще се повторя - други следва да са мислите и притесненията при първите разходки.

# 79
  • София/Севлиево
Рекси е роден в Тетевен в средата на зимата(а там е Балкан и има и сняг,и студ),гледан е навън като бебе,но и мен ме беше страх как ще реагира на снега.На първата разходка не му хареса,а сега го обожава (но нямам снежни снимки,че все ММ го извежда,аз в тоя студ най-много на терасата да се покажа)...

# 80
mtz, плахо го споделих, защото и аз не съм на 100% сигурна в достоверността на съвета. Не се и съобразихме, защото нямаше сняг март, когато Бейли излезе на вън за 1ви път, ако имаше (може би?!) щях да се замисля.
Все пак мисля, че е до порода и има някакво значение. Бейли не се вълнува дали е - 15. Но на съседите пинчерчето не си показва носа на - 5 и не желае да излиза..

# 81
  • тук-там
До порода е, но аз съобразих съвета си с породата на Роузи.

# 82
  • София/Севлиево
Бретоните уж издържат на студ обаче декември на двора при свекърите никак не му бе ок(а дори нощем температурите бяха над 0 градуса)...

# 83
Изскочи ми снимка от най-първия момент, в който донесохме Кийра вкъщи. Погледите на котките ми да един път 😂😂😂

# 84
Утре ще обезпаразитяваме. Разбира се, зависи от доктора, но ще настоявам за капки, не смея да й пъхам хапче в устата, на практика изобщо не я познавам, и след всичко, което е преживяла. Мнение за Фронтлайн?
Хибискус, ще ми се на следващата снимка да е вече една идея по-добре, че си е същата окаяна душичка. Гледам снимките ви и клипа на Иланг-иланг, весели кучовчи си играят, а тя едва крета, милата. Обаче се надявам скоро да се пооправи и да не ви стряскаме с нашите снимки!

# 85
Тук не бих се съгласила с твоя вет. Само ще припомня, че Мокка беше на 2 месеца като я взехме и още същия ден я пуснахме в двора да го опознае и да се овъргаля в снега. Не се стресира, нито измръзна. Ето и снимков материал:

Пак ще се повторя - други следва да са мислите и притесненията при първите разходки.

И нашата беше на два месеца,когато я взехме и веднага я изведохме на снега.

# 86
Дай бисквитката, нямам търпение:

# 87
  • Варна
Джаки, снимай душичката, тя вече е част от фамилията. 😉

Имам снимки, но за втори път ме реже, не мога да качвам.

# 88
# 89
  • София
И аз се присъединявам към съвета на Mtz смело да извеждате Роузи,нищо няма да й стане и без това в началото то не е точно разходка в точния смисъл на думата,но тренирайте с повод,че да свиква.
Малка Мокка е страхотна .
Естела пробвай да намалиш размера на снимките,може би са големи

Общи условия

Активация на акаунт