Любители на кучета - 114

• 25 569
  • 715
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Ша ма извинявате,ама това пинчерите са порода за топлите страни-пинчер на хладно без вибрация още не съм видяла. На зълвата до печката седи и вибрира Blush

За снега си е до порода и куче и според мен.
Сега вън един кокер така се търкаляше в снега,пльоснал се по корем и се бута със задните крака. Много му се смях Grinning

# 91
# 92
Ами... микс незнаен 🤣, но има и от него, вероятно.

# 93
  • София
Благодаря за съветите, момичета. Пусках я с тази цел 2 дни на балкона, да свикне да вижда сняг и да е студено. Ще се и обличаме, тя е кокер, но още са й бебешки косъмчетата по корема, та взехме и пуловерче и яке 😁
Иначе опитахме 2-3 пъти в коридора ходене с повода, с наградки горе-долу вървят нещата.
Тъй като всяко куче си е индивидуално, а тя общо взето обича сутрин да си спи, да се гушка, имам усещане, че няма да й е много готино на студения сняг да пишка рано-рано 😁
Снимка с яке, стар модел, ама пък розово 💕

# 94
Моля за мнение за Фронтлайн?

# 95
  • о`майна лунна нощ е
Моля за мнение за Фронтлайн?

За Швепс съм ползвала дълго време капки на Фиприст. Те са с подобно съдържание на активните съставки, както при фронтлайн
- Фипронилл и S-Метопрен. На нашето куче му понесе и не е имало проблеми и лоши реакции. Но всяко куче и различно.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 19:41 от `ТуиГ

# 96
  • София
И аз ползвам Фиприст, обясниха ми, че е същата активна съставка, просто е полски и по-евтин, а Фронтлайна е скъп заради рекламата. Доволна съм, нямаме бълхи и кърлежи.
Джаки, личи си, че е по-добре душицата, те се възстановяват с часове Hug а мислите ли за име? Тя си е жива Късметка, в котешката тема съм виждала една прекрасница с това име.

# 97
  • София/Севлиево
На мен ми прилича на сетерче.Браво Джаки,ти наистина си с голямо сърце.

# 98
И аз ползвам Фиприст, обясниха ми, че е същата активна съставка, просто е полски и по-евтин, а Фронтлайна е скъп заради рекламата. Доволна съм, нямаме бълхи и кърлежи.
Джаки, личи си, че е по-добре душицата, те се възстановяват с часове Hug а мислите ли за име? Тя си е жива Късметка, в котешката тема съм виждала една прекрасница с това име.
Не можем да го намислим още, голяма драма, ха ха! Късметка я зная, пухена красавица! И тя осиновена. Нещо по-кратко ми се ще, звучно, да го запомни лесно.

# 99
  • София
Djaky, най-добрата ми приятелка има драатхар и наистина много прилича на нея.
На нас ни дадоха Nexgard за вътрешно и външно, достатъчно ли е?
Питах изрично за тест за антитела и вет обясни, че според него е излишно на този етап, защото на 3 месеца може да е лъжлив резултат заради антителата от майката. И затова само обезпаразитихме преди излизане... вие правили ли сте антитела или четвърта ваксина?

# 100
Djaky, най-добрата ми приятелка има драатхар и наистина много прилича на нея.
На нас ни дадоха Nexgard за вътрешно и външно, достатъчно ли е?
Питах изрично за тест за антитела и вет обясни, че според него е излишно на този етап, защото на 3 месеца може да е лъжлив резултат заради антителата от майката. И затова само обезпаразитихме преди излизане... вие правили ли сте антитела или четвърта ваксина?
За пръв път ще бъде обезпаразитена. Намерих я на 12.02. вечерта.

# 101
И ние вчера се възползвахме от снега и разходихме зверчетата Grinning

Имаше малко драма с лапите, но пък беше щастлива.

Скрит текст:
За сърбежите вече започвам да се отчайвам. И лекарката няма повече идеи. Сменихме всички препарати, премахнахме всичко миризливо, направихме тестове, купих пречиствател и овлажнител, сменихме храната няколко пъти..И нищо. Започвам да си мисля, че до живот ще си е така и няма и да разберем от какво е.

# 102
Djaky Фронтлайн заради рекламата е по-скъп препарат. Момичетата са писали преди мен и за по евтини варианти. Всеки препарат понася различно на всяко куче. Моето например направи кожна реакция към Фронтлайн Комбо и повече не съм пробвала, но примерно към Фиприст, който е сходен по състав си му понясаше добре.
estela на големите по размер снимки си ги минавам през месинджъра. Пращам си я и после си я свалям и нямам проблем с качването тук. Мисля, че ТуиГ сподели тази хитринка инот тогава така процедирам с моите снимки.

Хайде да се отчета с двоен данък, че нали са ми две диванетата: 😁

# 103
  • тук-там
Малко кучета и много сняг от нас днес:

# 104
Jujetka_, много добре те разбирам, моята също е със сърбежи с неустановен произход Confused Въпреки, че не виждам кой знае какво подобрение, яде храна за кучета с дерматит. Иначе и аз като теб - пробвах какво ли не, но без ефект, така и не открих зависимост от каквото и да е...

Общи условия

Активация на акаунт