Любители на кучета - 114

• 25 670
  • 715
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Djaky, най-добрата ми приятелка има драатхар и наистина много прилича на нея.
На нас ни дадоха Nexgard за вътрешно и външно, достатъчно ли е?
Питах изрично за тест за антитела и вет обясни, че според него е излишно на този етап, защото на 3 месеца може да е лъжлив резултат заради антителата от майката. И затова само обезпаразитихме преди излизане... вие правили ли сте антитела или четвърта ваксина?
На нашата дребосъчка даваме Nexgard Spectra и през месец Дронтал за вътрешно обезпаразитяване. Spectra-та пази и от дирофилариоза, но за вътрешно не знам да върши работа. Като беше бебе капеха ампула за външно и даваха хапче за вътрешно (но не помня какви бяха).

# 106
  • Bарна, морето, сините вълни
Дружката се завърна и не пропусна да го почерпи с домашно мезе.

Той от своя страна, като един истински джентълмен, никога не отказва.

А това килимче ми го подари мама и трябваше да е за босите ми крака, но както виждате, едно тлъсто дупе се е настанило комфортно и неговото легло стои пусто и празно.

# 107
Дружката се завърна и не пропусна да го почерпи с домашно мезе.

Той от своя страна, като един истински джентълмен, никога не отказва.

А това килимче ми го подари мама и трябваше да е за босите ми крака, но както виждате, едно тлъсто дупе се е настанило комфортно и неговото легло стои пусто и празно.

Ама като му е комфортно сърце не ти дава да го изгониш от килимчето.Много познато нещо и ние сме така.Тя ни е второто дете.

# 108
  • София
Той пак като не е заел вашето или на Монката леглото... Grinning Буба е малка, малка, ама така лесно заема половината легло, че спим в двата края ние с ММ. Вие сте си екстра (и ние, де) Grinning

# 109
  • Пловдив
DespicableMe, ооох, твоите двамата като моите двамата...комбина отвсякъде Simple Smile
Вивата добре изглежда!:heart:
Djaky, кръстихте ли я гостенката вече?

Снежните снимки са ми много на сърце. Но чакам с нетърпение морските!

Аз обезпаразитявам с Диронет (вътрешни+дирофилариоза) и Вектра 3Д (външно). Но както казах от 29 август не съм слагала външна пипета.

# 110
  • Sofia
Вампирът и невинната девица (с разменени полови идентичности)

# 111
Ооо Мони как тактично му подава из под масата.. Как няма да са комбина. 😂🥰
Вивата изглежда чудесно, не личи през какво мина! Да е жива и здрава! ❤️
Тари то на снимката от далеч си личи, кой е вампира и кой е невинен!Чоки с тоя тъжен поглед, все едно котарана го е набила, и му се кара отгоре хахаха 😂
Мокка като малка е направо бонбооон 😍.. Само за мачкане 🤭
За Шошо кво да кажа,той е принц-манекен 😁😍.. И според мен недей му взима намордник, по-добре не го пускай на такива места, и тренирайте с него да не пипа навън. Със сигурност няма да е лесно, но не е непостижимо! И това ще мине..
Тайра, явно и наближава разгонването, и започна да се изпуска вкъщи. Преди да излезем и ходи и пишка в банята. Онзи ден пък в асансьора, преди това на стълбището 😤.. Предния път пак така се изпускаше, а беше и по-малка.. Тъкмо беше започнала да се стиска... Абе ще чакаме да мине 😁
Въпреки, че тъкмо ми беше добре като не бърша пикни, ама ето на 🤪
Желая ви мнооого хубав и ползотворен ден! 🍀🥰

# 112
  • Бургас
Jujetka_, какво яде кучето? Гранули или друга храна?
mtz, къде е статията на мама Еми за различните наградки? Можеш ли да я пуснеш тук?

Елза ми изкара акъла снощи. Изяде една пръчка на разходката и една кака я почерпи със снежни топки. Като се прибрахме, повърна сигурно десет пъти - пръчки, парче от топка и много бяла пяна. Чак конвулсии на задните крака имаше от повръщането. Дадох й електролитен разтвор със спринцовка и не я храних, макар че се поосафери, пи много вода и постоянно ме водеше в кухнята. Днес й няма нищо, дадох й малко храна, да не претоварим стомаха. Подозирам, че в снега може да е имало някакъв химически препарат, от тези, които чистят улиците, или парчето от топка е искало да излезе.
Храна от улицата не взима, като кажа "остави", но пръчките са страшна слабост.

# 113
  • sf
Ей така си живеят някои хора

# 114
  • София/Севлиево
Ние бяхме с каишка Форесто,ама я изяде и после я загуби та сега е с Нексгард(и лятото бяхме с него заради честото къпане и нямаше проблеми).И всеки месец редувам Диронет с Милпразон.
Ето и малко данък от един вързан Рекс,ама ако го пусна няма да мога да го хвана

В момента съм си опънала краката на кухненския ъгъл и той блажено и нахално е положил глава на тях и похърква

# 115
Ние бяхме с каишка Форесто,ама я изяде и после я загуби та сега е с Нексгард(и лятото бяхме с него заради честото къпане и нямаше проблеми).И всеки месец редувам Диронет с Милпразон.
Ето и малко данък от един вързан Рекс,ама ако го пусна няма да мога да го хвана

В момента съм си опънала краката на кухненския ъгъл и той блажено и нахално е положил глава на тях и похърква

Пази ви Ели 😇

# 116
Добро утро! Снощи на късната разходка повода на Кио ми се изплъзна от ръцете и тя побягна по един паркинг, добре че нямаше никой и тя бързо реагира на “ела тук”. 😂😭 Знаех си аз, че е време да сменя нагръдника с нашийник. Когато реши ме влачи като с шейна с моите 50 кг. Тази сутрин излязохме на сутрешно пишкане с нашийника. Малко й беше странно в началото и се запъна на площадката на етажа. Естествено имах наградки в джоба и успяхме да излезем. Беше ме страх да не се нарани или да си изкара главата, но явно този път нашийника успях да го поставя правилно. Нямаше проблем, почти нямаше и дърпане! Много съм щастлива. След малко отиваме при ветеринаря заради раничката й, за която ви питах, надявам се всичко да е наред много скоро 😍
Ели, Рекс е много красив, страхотна охрана ти е ❤

# 117
  • София
Здравейте, да се включа в темата с нашия данък - Капоне, който обожава да го чешкат Simple Smile

Благодаря за полезното инфо, момичета, за обезпаразитяването - ще пробвам Фиприст, колкото до вътрешното - Цестал взима мойто, даже тези дни ще му дам доза и после апрпил - така ни упъти вет-а, но като споделих, че се притеснявам, от паразитите, каза, че след това ще е всеки месец, просто през зимата не е нужно ежемесечно да се дават препарати.

# 118
  • Варна
Благодаря, момичета, но ме спира още на "прикачи ", явно нещо съм натиснала.

# 119
  • о`майна лунна нощ е
Рестартирай телефона, ако не си го правила скоро. За съжаление липсата на памет в него и особено след последния ъпдейт на Xiaomi и моят апарат беше изпаднал в амок и отказваше да качва снимки седмици наред. Взех нова карта памет, редовно чистя кеша и прекарвам снимките през месинджър, вайбър или директно ги орязвам, за да мога да ги кача.

Общи условия

Активация на акаунт