Любители на кучета - 114

• 25 733
  • 715
  •   1
Отговори
# 390
Тари, точно щях да кажа да гледаш да раздвижиш качествено, че при счупена капачка това май-е най-трудно. Бързо да се оправяш!
Ние бяхме на гости и ето как спа "бебето", че искаше да се качи на дивана, а не исках да пуска косми там.

А през останалото време си гушкаше нейното си бебе.

Тези дни установих, че най-вероятно има нервен стомах. Докато бяхме на гости пак отказваше да яде. През цялото време беше под напрежение да не би да я оставим пак. Прибрахме се и постепенно прояде. Надявам се това да отмине с времето, защото така никак не е добре.

# 391
Фонът ни е ужасен, но пък сме в стойка

# 392
  • Sofia
Къде го гледате д-р Пол?

# 393
  • под тепетата
Аз тук. Хич не се впечатлявам от кравите и л....ната Stuck Out Tongue Closed Eyes
https://www.тв-програма.bg/tv/nat-geo-wild/

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 18:59 от bilqna_69

# 394
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Khaleesi, много голям красавец, фона не е важен.

# 395
  • под тепетата
Красавица, госпожица Киоко .
Днес пред един магазин на главната беше легнала американска акита, ама така, че едва ли някой щеше да се престраши да влезе. Тя беше отвързана и чакаше стопаните си супер спокойно.

# 396
  • София/Севлиево
Къде го гледате д-р Пол?
По нейшънъл джиографик.Моят син му е голям фен.Съвсем скоро почна новия сезон,но ние го гледаме на запис и не съм обърнала внимание кога го дават.

# 397
Много ги харесвам американците. Те са една идея по-едри от японците и една идея “по-семеен” тип куче. От сега забелязвам, че Киоко изпълнява команди само ако ги задам аз. Факт е, че най-вече аз се занимавам с нея-обучение, хранене, извеждане, къпане, игра... Още е малка, но надявам се ще се справя.
Един ден ако имам къща с двор, най-вероятно ще си взема още един японец, тигровите например са уникални.

# 398
Кио голяма красавица 😍 А Чери порастнала-рошла 😁🥰
За Д-р Пол и аз ще се включа, всяка вечер го гледам 21:45 по NatGeo Wild 😄. Събота и неделя има маратон по няколко часа.
Скоро в един епизод каза, че кучетата трябва да се хранят със 70% месо, и гранулите не са храна за кучета.. Викам си на акъла-аййй ся.. Не всеки му се готви, или има възможност и време, средства за друго. И той храни неговите магарета-Немски догове със сурово месо. Много ми е интересен, защото научавам и други неща, тва с кравите не ме притеснява 😁

За готвенето кво да кажа, чакам другата седмица да направим изследвания да видим как се отразява. Аз добавки не слагам за сега, освен 3 пъти в седмицата капчици от сьомговото масло, и на всяко хранене добавям червена боровинка, заради хроничния и цистит.Сурово яйце слагам 2 пъти в седмицата, извара 3 пъти. Плодове през ден, зеленчуци по 30% всеки ден,и 1 път в седмицата е на чисто месо без зеленчуци и въглехидрати.
Ей го говедото с поглед и поза -"Кой излиза от там бре, какви са тия светлини" 😁

# 399
  • тук-там
Кио е страхотна! Красавица и половина!
Ако ви е мъчно за снега, ето малко от нас:

Готвенето за куче не е лесна работа. Пак да се потретя - добре е да е на пара и да се пасират зеленчуците, защото нямат ензим за разграждане на въглехидрати. От тук насетне пък се държи сметка и за всички минерали и витамини, необходими за малките кучовци. Няма спец вет, който да ми е препоръчал готвенето. Смесването на гранула с готвено също не препоръчват. И домашното куче не е това, което в било преди 20-30 години. След много консултации и ужасно много четене, видях че това с храненето на кучето си е изкуство!

# 400
  • под тепетата
В едно от любимите ми магазинчета попаднах на тази игра, но мисля, че ще е малка за моето магаре. Май беше 1,50, намалена от 5 лв. Дано не бъркам.

# 401
  • София
Здравейте,
Вчера прекрасното ми куче, 26кг на около 5-6г, му се обърна коремът от нищото. Добре че мъжът ми реагира и го заведе навреме в син кръст. Премина спешна операция и сега още е там. Утре ще ходим да си го видим. Док каза, че е било тежка операция, но ще живее.
Някой с подобен опит? Да кажете какво следва? Ще може ли пак да тича и дивее Cry ?
Винаги яде и спортува в еднакви часове. Не си обяснявам как се случи това. Напоследък е много стресиран заради бебето (ревльо на 4м).. може ли това да е допринесло за случката...?
Извинявам се за нахлуването.
Благодаря

# 402
Здравейте,
Вчера прекрасното ми куче, 26кг на около 5-6г, му се обърна коремът от нищото. Добре че мъжът ми реагира и го заведе навреме в син кръст. Премина спешна операция и сега още е там. Утре ще ходим да си го видим. Док каза, че е било тежка операция, но ще живее.
Някой с подобен опит? Да кажете какво следва? Ще може ли пак да тича и дивее Cry ?
Винаги яде и спортува в еднакви часове. Не си обяснявам как се случи това. Напоследък е много стресиран заради бебето (ревльо на 4м).. може ли това да е допринесло за случката...?
Извинявам се за нахлуването.
Благодаря
Преди разходка ли го храните или след?
Препоръчително е да е след хранене поне 1 час кучето да е в покой. За да не става това натрупване на газове в стомаха и да се усуква. То това може да бъде и наследствено, ако се храни бързо, и от храната, стресът също.. Има много неща които влияят..

# 403
  • София
Оо винаги след разходка и колкото е указано на пакета суха храна (редуваме пуризон и акана).
Само като грешка си отчитам, че му слагах 100-150мл вода със гранулите.
Днес като четох за състоянието в разни английски сайтове, пишеше, че е много важно not to wet the dry food.
Храни се ужасно бързо от както го имаме. Той е изхвърлен ловджия- визла. Няколко месеца е живял на улицата и явно му е от там това желание за запасяване..

# 404
Оо винаги след разходка и колкото е указано на пакета суха храна (редуваме пуризон и акана).
Само като грешка си отчитам, че му слагах 100-150мл вода със гранулите.
Днес като четох за състоянието в разни английски сайтове, пишеше, че е много важно not to wet the dry food.
Храни се ужасно бързо от както го имаме. Той е изхвърлен ловджия- визла. Няколко месеца е живял на улицата и явно му е от там това желание за запасяване..

Съжалявам много, дано бързо се възстанови! А изчаквате ли поне един час след разходката и така да го храните?

Общи условия

Активация на акаунт