Любители на кучета - 114

• 25 725
  • 715
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Dagny, моля се да се оправи кученце. И аз знам, че не е добре да след хранене и пиене на вода да тича и да се претоварва.
bilqna_69, тази играчка за много интелигентни. Хич не ми стана ясно как се играе с нея...
Ех, Мокка и Нъки. Послушковците те!
Merryhristowa, направо трябва да отвориш кухня за кучовци. А може да взимам и за двамата двукраки и котешкия четирикрак също. StewHotdogCookie
Ама Тайричка малко слаба ми се види. Покрай мен канетата 50 кила гонят. Тя колко е?
khaleesi_x, много е слънчева Кио. Как е характерът? Защото ни една мила женска акита не съм виждала. Все са едни бойни мадами...
Много е сладка братовчедката Хари! Как е гушнала играчка. Много уморена изглежда. Как успяхте да я изтощите тъй?
Tari, няма шанс да прочуе. По скоро като одъртее ще дооглушее. Joy Почини си, книжки, тв, сериали. Човек има нужда да избяга от реалността. Сега няма как да скочиш семейни задължения да извършиш - пълен релакс трябва!
Toni, много сладко якето. Бай китаец предлага страхотни неща. Само дето ги чакаш по два месеца, а може да не нацелиш много размера.
Скрит текст:
От там купих на синковеца ризата, колана и вратовръзката за абитуриентската. Никой не повярва, че са от алиекспрес.

pilito, знам аз какво е дебело животно на диета. Дон Томазо е хем дебел, хем постоянно гладен мрънкалник, хем с претенции вечно. Дай да видим един Капончо.

Вярно е това, че кучетата не са това, което бяха. Както каза Кришка хранила съм предишното куче с макарони, пилешко, кокали, прости гранули и кой знае с какви гадости. Не си спомням да е бил разстроен или пък да е отказвал ядене. Верно и боклуци от земята и коша не ядеше. Но пък имаше джулезен стомах. Нямаше такова нещо - плавно преминаване от ядене в ядене.

Станах многословна и досадна. Пускам един слънчев Шошо дето пак нещо се обяснява и млъквам

# 406
Иланг- тя е дама, и я поддържам фина.. 36 кг беше последно, ще видим другата седмица как е 😁
И никак не е слаба, последните 2 ребра, определено не се виждат 😂
Попринцип женските до 40 кг са добре.. 50 за мъжките.
Тя за снимки не застава както трябва, и не се вижда как наистина изглежда.

# 407
  • София
Иланг, якето си откара една година в опаковката, само пробвано (два пъти, да видим за всеки случай дали няма как да й го напаснем на Буба - е, няма) Grinning Миналата седмица ММ се качваше до тавана-склад и вика "абе това яке е чисто ново, няма ли на кого да го подариш там из темата". И аз най-накрая се сетих да питам.
Утре ще го доизмеря (днес буквално не остана кога, такъв понеделник беше) за всеки случай и ако размерите се харесат, ще пътува към Капонът бандитски Simple Smile.
А горката Буба ще си довърши и тази зима със старото 6-годишно яке, заради мен Sad 

За Али Експрес мен ММ ме е учил да купувам винаги от магазини с над 97 рейтинг и да чета внимателно фийдбека, сортиран по дата - първо най-новите. Е, взимам и от магазини с по-нисък рейтинг, но гледам да е над 95. Обикновено ми се получава с размерите, но този път лично си прецаках мерките. Понякога нещата стигат за 10 дни, понякога за 2 седмици, понякога за 2 месеца... шанс Grinning Ама я как си е заслужавало за този класен абитуриент!

# 408
Dagny, желая бързо възстановяване на кученцето ви ❤
Цитат
khaleesi_x, много е слънчева Кио. Как е характерът? Защото ни една мила женска акита не съм виждала. Все са едни бойни мадами...

Според мен е рано да се каже. За сега вкъщи е като почти всяко куче-страшно гальовна и миличка, обожава вниманието ни, да я галим, да се гушкаме. Обича да е близо до мен, където и да седна тя е плътно до крака ми. Приела е мен за нейния човек. Наложи се да я оставя наскоро за една нощ при леля ми. Резултата е, че когато съм си тръгнала е надрала вратата и е отчупила парче от ламината. Накрая е плакала пред вратата цял час. 😔 Повече няма да я оставям никога. Вкъщи не прави бели, но и рядко остава сама. Само веднъж изяде един кабел и ме остави без телевизия за една вечер. Бях й дала пръчка за гризане и тя си я беше изпуснала при кабелите. 🙂
Навън е много странна, понякога ако някой непознат иска да й се радва, ще си счупи опашката от кеф. На други пък лае предупредително и отстъпва назад. Даже един съсед се разсърди, че тя не му разрешава да я мачка 🙂 Пробира си “приятелите”.
С други кучета обича да играе, ако я допуснат,  предпочита по-дребнички от нея, но и веднъж страхотно си играха с една американска акита. Вкъщи имаме и котарак. Не се гушкат, но и няма агресия помежду им. Игнорират се и аз съм доволна. Ако въобще може да се говори за агресия при бебе на 5м и половина. Ще стана досадна вече, за нея мога да говоря и пиша с часове. 😆

# 409
  • под тепетата
Иланг, доколкото схванах, идеята е да бута с носа. Виж клипчето в статията на 2.07 минута
https://moetokuche.com/obshtuvane/obogatqvane-na-mozachnata-deinost-2/
Dagny, като прочетох визла, и ме клъцна стомаха! И аз съм с такъв ламтурник, но сме взели купа за бавно хранене. Вътре е с едни бутончета с различна височина и му забавят "изпиването" на гранулите. Важното е, че сте хванали навреме проблема и сте реагирали. Ще се оправи, те са държеливи лепки Simple Smile.Щом нашият отърва ножа от погълнато въже- играчка и ухапване от змия, и вашето момче ще е на крака скоро.  Предполагам, че ви се отплаща с много любов за добрината, която сте му сторили!

# 410
  • София
Още един фен на д-р Пол. Въобще гледам всички ветеринарни предавания. И не само. Цял ден съм на NG wild.
Значи над 40 години гледаме кучета и котки. До преди години нямаше такова разнообразие от кучешки храни. Ядяха варени фенери, пилешки глави и крака, всичко надробено с хляб. И доживяха до прилична възраст без сериозни проблеми. А първата ни котка, страхотен полуангорец, цял живот ядеше само един вид консерва, копърка в доматен сос.

# 411
Danny, много кофти, ама важното е че сте го хванали на време и операцията е минала успешно. Стискам палци бързо да се възстанови и да дивее пак!
Tari, нали все бързам и се зазяпавам по снимките та чак сега видях каква беля е станала. И на теб бързо възстановяване пожелавам!
Да ви кажа за финал лека нощ от Маги (хич не й дреме, че дивана е напикан - чекне си се и си спи с кеф на него 😂)

# 412
  • София
Благодаря ви Hug
bilqna, и вас ли змия? Къде?
Него го ухапа бебе пепелянка април преди две години над село Боженица. За малко без крак да остане. Пак реагирахме бързо и всичко беше наред. Изгуби само сухожилието на ухапания пръст и сега не може да си го движи. Но дори не се забелязва.
Като знам какъв ни е късметът... Никога няма да се отпуснем да идем с това куче на планина или някъде другаде на по-далеко от два часа до син кръст... Каквото трябва. Само да го запазим, че няма "вкъщи" без него.
Какъв е моделът на паничката ви за бавно ядене? И на мен ми препоръчаха да взема такава, защото 175гр гранули изчезват за 5сек.

# 413
  • Пловдив
Dagny, щастливо е вашето куче, че има вас за свои хора! Как се казва? И как е тази сутрин?

# 414
  • под тепетата
Dagny, миналата пролет покрай обучението онлайн на внука бяхме на вилата край североизточната част  на морето. Там си е нормално да има пепелянки. Пристигна куцайки след сутрешната разходка и си легна тих и уплашен , нещо нетипично за него. Веднага го разгледах и видях клъцнатото на възглавничката на лапата. Оттам в Балчик и на системи, калций и още какво беше...Казаха да следим за кръв в урината, че най-често се поразяват бъбреците. Ама те визлите са като ветрове бързи и въобще не гледат къде стъпват. Важното е ушаците да се веят Smile
Купата прилича на тази, но е от Джъмбо. Върши работа.
https://bg.joopzy.com/купа-за-домашни-любимци-против-задушаване/

Мисля, че и тази става.
https://mishle.bg/product/kupa-za-bavno-hranene-20cm-smart-choice-sinya

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 08:18 от bilqna_69

# 415
  • София
Привет ви Simple Smile
Иланг - чуден ти е абитЮрента, да ти е жив и здрав, и попътен вятър в платната!!!
Ето един щастлив от новото си тронче, КапонЧо. / въпреки, че напоследък ходи да спи при Големия брат, явно нивото на доверие расте Simple Smile /
Скрит текст:
Абе, като го гледам лекинко му се виждат ребърцата - последните две, както знам и аз, че е ок., ама на, вет-а рече, че 4 кила е много ... Чакам да се постопли още времето, че да удължим разходките още, и за него и за нас е полезно нещо ...
Dagny Бързо възстановяване на кучинката и отново да вее ушаците Simple Smile
Stella D Принцеса си имаш ти, пък маркирала си е нейното мЕсто, ся Simple Smile
И аз съм фена на Animal Planet и NG wild от отдавна, просто това са каналите, които ме разтоварват и гледам. Едно от любимите ми предавания е "Котка от Ада" - виждаш как с адекватно отношение отново си имаш мило и добро животинче ... Израснала съм с котки, за жалост ММ е с алергия, и няма как, минахме на мишоци, а и се появи нашият мошеник Simple Smile

# 416
  • София
Казва се Аксел и го обичам от тук до луната и обратно... Или вече е модерно да се казва от тук до Марс и обратно Satisfied
Скрит текст:

Благодаря на всички
Днеска го изписват. Док каза, че е много добре и можем да продължим лечението от вкъщи. Интересно ми е в какво ли ще се състои това. Да видим..

# 417
  • под тепетата
А, не в скрит текст, моля! Този красавец Аксел ( на кого ли е кръстен Wink) заслужава да му се порадваме тука.
Ей го и Ози, не са ли като от матрицата тези визли Smile

# 418
  • sofia
Уау, Аксел и Ози са много красиви кучета!!! Не съм общувала с визли, но ми се виждат веселяци!
Желая на Аксел, бързо възстановяване. С предното куче, преживяхме стомашната операция. Храненеше се с медицинска храна известно време. Първо пастет, в последствие суха такава. До колкото помня, седмица приемаше и антибиотик. Вярвам, че всичко ще е наред!
Всички останали кучета и стопаните, прекрасни сте!!!

# 419
  • София
Аз си откраднах две съкровища тази сутрин (на размазаната снимка го има и ММ, ама го изрязах, щото ще има семейни драми, ако го публикувам във форума) Simple Smile Но пък оригиналът на тази снимка е може би най-добрата ми снимка на семейството ни от трима Simple Smile
Никога няма да спре да ме изумява, умилява и радва колко щастливи се събуждат кучетата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт