Любители на кучета - 114

• 25 720
  • 715
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Всяка божа сутрин имаме 15 минутна терапия, състои се от мачкане, галкане, гушкане, чесане и целувки. Така ми почва деня и съм много благодарна.

Тони, голям сладкиш ❤

# 421
Бързо възстановяване и добре дошъл на Аксел! Разкошен е! Ще чакаме новини като си го вземеш и снимки,дано всички мине много бързо Heart

# 422
  • София
Същата работа у нас, но и с близане (много) Grinning И си е само моя тогава, ММ спи и понеже сутрин аз будя всички, тези първи Бубени радостни минути са си нашето време за женски лиготийки. И аз съм искрено благодарна, че имам шанса да ми се случи това Simple Smile Понякога си говорим и си казваме "може пък нещо хубаво да сме направили в тоя живот, щом нас си избра Бубата"

Аксел ще се оправи, щом е прескочил критичната нощ, сигурна съм. Поне доколкото познавам визлите, тях нищо не ги спира да препускат през дните. Чакаме новини!

# 423
  • София
Страхотни снимки сте показали Simple Smile Честито на всички имали повод за празник.
Да ни стискате палци в петък,че ще оперират Бет,а тя е вече на 13 и ми се е  свило сърцето Close

# 424
Страхотни снимки сте показали Simple Smile Честито на всички имали повод за празник.
Да ни стискате палци в петък,че ще оперират Бет,а тя е вече на 13 и ми се е  свило сърцето Close
От какво ще я оперират,извинявай,ако си казала и съм пропуснала. Ще стискаме мноого силно лапи,палци,всичко каквото имаме! Късмет,дано всичо бъде наред! Heart

# 425
  • София
От какво ще я оперират,извинявай,ако си казала и съм пропуснала. Ще стискаме мноого силно лапи,палци,всичко каквото имаме! Късмет,дано всичо бъде наред! Heart
Има някакво образувание на хълбока. Ще го премахват,уж било доброкачествено от направената проба. Свекърва ми я води в Син кръст, а аз имам доста съмнения в тях на база стар опит. Но официално  Бети  се води нейна и сега се е заинатила там да я оперират.Моите съмнения са не в професионализма толкова,колкото това че са го обърнали на търговия основно и правят често ненужни интервенции само заради парите.

# 426
Ох,дано просто всичко мине бързо и безболезнено! Стискаме палци,успех! И ще чакаме да пишеш. Hug

# 427
Чета ви и очите ми се пълнят от умиление с каква обич говорите всички Heart Аз също съм безумно, безнадеждно и завинаги влюбена в моето момиче. Нито за миг грижата и отговорността не са ми дотежали, напротив - всичко, свързано с нея ми носи само радост. Всички у дома я обожаваме, постоянно някой я гушка, гали и целува, не можем да се начудим как сме живели без нея ❤️❤️❤️

# 428
  • Варна
Понякога ми се свива сърцето като си помисля, че ще дойде момент, в който ще се разделим, но бързо го трия от ума си.
Близане ли каза, Тони? Не е близане, а кучешка целувка се казва, обожавам ги тея целувки, карат ме да се разтапям. ❤

Стискам палци на Аксел и  Бети ❤

# 429
  • София
Laughing
Чета ви и очите ми се пълнят от умиление с каква обич говорите всички Heart Аз също съм безумно, безнадеждно и завинаги влюбена в моето момиче. Нито за миг грижата и отговорността не са ми дотежали, напротив - всичко, свързано с нея ми носи само радост. Всички у дома я обожаваме, постоянно някой я гушка, гали и целува, не можем да се начудим как сме живели без нея ❤️❤️❤️
Всички сме така. Промени ни нашия мошеник - сега само гледам подходящо ли е времето за разходка - ама няма студено ми е, вали, мързи ме - ставаш и излизаш без да се замислиш дори. Навличаш кучешките дрехи и готоу - излизате и света е интересен - я това куче, я онова куче - ще се харесат ли или не Bowtie Laughing
Стискаме и ние лапи и палци за Аксел и Бети Animal Paw Prints

# 430
  • о`майна лунна нощ е
Швепса редовно мъкне цепеници рано сутрин в Лаута. Обучен е не за трюфели, а за дръвца. Влачи, влачи ... Ама то сутрин в 7,30 и хора няма да го видят какви ги върши. Лошо го свикнах келеша. В началото хич не му се ставаше, сега ме чака на вратата. А тоя урожай няма да трае повече от месец-два. После пак минавам в режим, в който няма да мога да му правя такива сутрешни извеждания и ще остане в ръцете на баткото и каката с почетно обикаляне на блока и препикаване на полянката отзад.

# 431
  • Bарна, морето, сините вълни
Стиснати палци за Бет! Heart

Тари, бързо възстановяване! Hug

Честит рожден ден и на пуФкавата Ная със закъснение! Birthday Нека е дълги години здрава и все така пуФкавееща. Grinning Kissing Heart Желая ѝ весели разходки, вкусни лакомства и чешкане зад ушаците.

Поздрави от Болата и Калиакра.

Излишно е да казвам, че Ерос и Монка бяха в рая, нали? Но имаше гъста мъгла и не можах да направя много хубави снимки от носа.

# 432
  • София
Аз направо се изненадах, как този мъник влезе под кожата на мъжете ми. Баткото особено ме впечатли, на почти 20 години е, съвсем други неща са му в главата. Обаче е влюбен в Арес. А мъжът ми щом се прибере от работа и се почва едно гушкане и игра с кучето. Цял ден не са се виждали и много са си липсвали.  Simple Smile

# 433
  • о`майна лунна нощ е
Ха-ха, точно на Болата ме защипа Биляна. Толкова красив плаж и невероятно място. А сега е като в приказка там. Поздравления за чудесната разходка.

# 434
  • Bарна, морето, сините вълни
Точно това разказвах на ММ по пътя. Joy
Извинете, това Швепс ли е?

Общи условия

Активация на акаунт