Любители на кучета - 114

• 25 717
  • 715
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Привет
Благодаря на всички за подкрепата.
Аксел е изписан, с нас е вече и все едно няма 30смров разрез на корема. Души, радва се, върти опашка...
Ще е на диета и леки пишо-ако разходки за две седмици и после лека полека, ако всичко е окей, си се връщаме към нормалния живот.
Питах док много неща... Той потвърди, че е възможно от стрес да се обърне коремът. Имал е такива случаи: кучета, лежали в клиниката по други поводи, прибират се вкъщи и малко след това усукват пупито....
Ще внимаваме повече

# 436
С мъжа ми си говорим, че тя се грижи за нас като ни разхожда всеки ден, няма зиме, няма лете Grinning
Туиг ме подсети - и нашата е Кийра Икебаната защото пръчки намира, съчки събираа. Колкото по-големи и криви, толкова по-доволна от себе си е Joy
И от нас палци и лапички за всички, които имат нужда.

# 437
  • под тепетата
Ох, Despi, удари ме право в сердцето Stuck Out Tongue Winking Eye Чак за Великден ще съм по тия райски места. Пък Швепса и накрай света бих го познала! Януари се опитах да снимам Чиракман, ама то такава мъгла беше като на Мусала. А и аз изпитвам ужас от височини и се скатах бързо-бързо.
Лапички и палци за Бет!
Tari, как си ? А хуната Чоки?

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 20:40 от bilqna_69

# 438
  • тук-там
И ние с Моккич и Нъкич стискаме силно палци на всички с проблеми. Аксел е красавец и късмвтлия!
Един полет от нас:

# 439
  • Sofia
Аз съм все по-добре, чакам с нетърпение да се прибирам вече.
Чоки се бил поосвестил вече. Ей го на връщане какъв космонавт е

# 440
И ние с Райли стискаме палци и лапи за Бет.
BANKS и ние се чудим как сме живяли без нашата до сега.
И да ви разкажа за среднощната ни случка миналата нощ.Събужда ме Райли около 24.00 часа да излиза навън.И аз тръгвам като си мисля,че тя ще си свърши някоя от работите(защото по някой път ми се случва да ни събуди,само за да си покаже носа навън и да подуши въздуха).Излизаме ние с нея(аз и тя)и тя вижда нещо в тъмното и започва едновременно едно леко ръмжане и нещо като лай(тя по принцип никога не лае,синът ми се опита да я научи,но аз бързо го отказах)и едновременно с това свива опашка,крие се зад мен и леко отстъпва към нашата врата,но продължава с ръмженето и излайването.В момента в който се докопа до вратата от вътрешната страна,за част от секундата се качи на вторият етаж и се завря под леглото и до сутринта  не излезе оттам и не мръдна.

# 441
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
mtz, много красиви Моккич и Нъкич, къде сте Вие с тази красива снежна покривка, обожавам снега, но рядко виждаме такава красота.
Бързо възстановяване на Чоки.
На Калиакра е много красиво, само хубави спомени, но за съжаление са от преди 18 години.
Да ви попитам пилешки дробчета мога ли да давам на малкия Макс? Кашлицата я лекуваме с хомеопатия, за сега е добре.
Играе, хапе, вече се качва на дивана сам.

# 442
  • Sofia
Айде почнаха кърлежите. За 15мин вън,като само си свърши работите в тревите и после само по асфалт вървяхме за банички, та в нас 2 кърлежа намерих. Единия на предно краче,другия на врата Confused добре,че е бяла та всичко й се вижда,иначе не ми се мисли...

Оппавяйте се сладури Heart

# 443
Аз до сега не съм намирала кърлежи, дано и да не намеря..
Чоки-космонавта 😁
Изглежда добре, и ти Тари явно си добре.. Дет се вика ще ви мине като на кучета 😄🍀

Анджели можеш да даваш пилешки и свински дроб, но максимум 2 пъти в седмицата, ако е един порцион (колкото хапва като грамаж), а ако добавяш към друга храна всеки ден 5% от количеството. Понеже дроба е много мазен. Можеш да даваш воденички,сърца(свински и пилешки), гръклян(действа разхлабващо)..
Аз дреболийки и давам 2-3пъти в седмицата.Дроб добавям към друго хранене и така..
Вчера беше толкова слънчево и приятно времето.. Днес пак го дават топличко, а аз пак съм на работа 😒
Естествено уикенда като почивам ще вали 😄.. Искаше ми се да я заведа някъде на дълга разходка, или в далечната от нас кучешка, да поиграе и да побяга, ама да видим.. Може пък да ме изненада времето 🤔 
В нашия квартал повечето са мънички (йоркита или чихуа) и много голяма им се вижда и не искат даже да я доближават 😄
Има само две мъничета, които я заобикалят и започват да я лаят и тя бяга около тях и това им е играта.
Айде спирам, че се запених направо 😂 Хубав ден на всички 🌷🥰

# 444
  • тук-там
Анджели, Мери ти е отговорила - всякакви дроболийки може по 2 пъти в седмицата. Дробчета варя и ползвам и за наградки.
Ние сме в Бистрица на 1000 надморска и над нас е Витоша, така че тези дни сме все още на сняг.

# 445
Току що видях, че е повърнал. Незнам защо, ще ходим на ветер днес. Досега не съм имала такова проблемно куче.

# 446
  • тук-там
Защо не спреш всякакви експерименти в момента с храненето. Много е малък още. Вземи гастро гранули за пупи и дано бързо се стабилизира! Пиши какво е казал вет.

# 447
Взехме час при ветер за 16:00 часа, ще пиша по късно.

# 448
Аз последно новмври съм давала за външно обезпаразитяване, а все в полето ги водя. Няма още при нас, един да намеря и веднага започвам с нексгарда, но до тогава ще почиват.
Анджели, малък е куч, разстройва му се стомаха от постоянната смяна на храна, вземете гранула за бебета и само с нея. Той ще се мръщи много ясно, защото знае, че като се помръщи ще има манджа, ама идеята е вие да дресирате него, а не той вас Simple Smile Изтърпи му фасоните два дни и ще прояде гранули, та и за допълнително ще пита.
Аз от седмица тренирам осморки с двете девойки, заех се по-сериозно с отучаването да дърпат, но за сега прогрес почти нулев, а пък и Тара започна да лае за щяло и нещяло, та са ми много черни. Иска да яде-лае, иска да излезе на разходка-лае, в колата е и съм паркирала(за да им отворя багажника)-лае. Какво и стан нямам идея, та чакам аз да се успокои и тогава правя каквото съм тръгнала да правя, но ме изнервя, никога не е била толкова гласовита..
Стискам палци на Бет, всичко ще бъде наред, сигурна съм!

# 449
  • Варна
Пфууу, олекнах със 100 кинта за две каишки Форесто, а можех да си купя два хубави сутиена. 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт