За прането

• 2 955
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
Един път кутия цигари(неотворена),добре,че не стана всичко в тютюн.Много пъти стотинки,бонбони...Напоследък преравям джобовете,преди да ги сложа в пералнята,и все си намирам по някой лев.

# 31
Аз щях да изпера малкия. Заврял се вътре в пералнята, само дупето му стърчи навън, разтворил ръчички във вътрешността на пералнята и реве, та пушек се вдига. Аз отвън му казвам да си събере ръцете, че да го извадя, той, обаче, не разбира за какво иде реч и голям зор видях докато го измъкна оттам:))

# 32
  • Силистра
Моя син също мнго ми помага с прането и простирането.
Веднъж набутал една разна бутилка от бира от 2,5 л.
Дрънчи оная пералня, бучи, не акъла ами не знам ...а беше на няколко месеца...
Сърцето ме болеше...
Бутилката беше изпрана центуфугирана, усукана...

# 33
  • Стара Загора
Най-интересното, което съм изпрала е разрешително за носене на оръжие на съпруга ми....

Снимката си остана на мястото, ама разрешителното за нищо не ставаше.
Радовно пера бележки, гайки, болчета, веднъж една рулетка прах, запалки (на 90 градуса не издържат), стотинки (вече съм казала да оставя по-едри банкноти за перачката  Mr. Green), а най-много ме дразнят бъркалките от кафе, които той, незнайно защо си ги пъха в джоба на работните дрехи, а не ги изхвърля.

# 34
Монетите и банкнотите са явно доста срещани при запирането Mr. Green Син флучмастер в джоба на дрешката на детето и след това цялото ми пране стана теменужено синьо Sick

# 35
Освен пари и салфетка, GSM, швейцарско ножче и hands free-то   на мъжо.

# 36
  • София
Ами аз винаги проверявам джобовете и много рядко някоя бележчица за пазаруване пропускам  Rolling Eyes
Но пък съм цар в оцветяването на пране...  Embarassed

# 37
 Rolling Eyes  Пари,лична карта ..  Rolling Eyes

# 38
  • София
 Аз не съм прала нещо непредвидено за пране(поне не си спомням). Винаги проверявам джобовете и преди да слагам дрехите завъртам барабана, за да няма нещо оставено от децата.
Обаче сестра ми изпра дистанционното и после след като го изсушихме на праното си работи и до сега Grinning

# 39
  • вкъщи
най -различни неща съм прала.но най ме беше яд като си изпрах телефона,беше на 3 месеца,новичък. Embarassedеми от тогава нов телефон не съм виждала.

# 40
  • София
Егати форума - всяка втора мама пере пари редовно  Joy

А моите издънки с прането не са толкова весели, защото 4-5 пъти се е случвало да пропусна някое винтче в джоба на мъжа ми и по време на прането, то влиза между барабана и кожуха му и започва да дере. Мъжа ми най-обича да му се обадя и да му кажа, че пак трябва да разглобява пералнята .... Rolling Eyes

# 41
Най- интересното което съм прала wash -това е на бебка един биберон-залъгалка pacifier направо нямам думи-със сигурност доста съм я почистила smile3532

# 42
Салфетки, стотинки, банели на сутиен, плюшени играчки, маратонки....нищо вълнуващо  Confused

# 43
  • Paradise
редовно преглеждам всички джобове, за да няма кофти моменти.
Нямам спомен да съм изпрала нещо различно

# 44
И на двете си деца съм им прала памперсите.На мъжа ми-за добре дошъл съвсем наскоро му изпрах моряшкият паспорт,както и няколко банкноти,тикнати в него.Не ровя в джобовете му и ако не си вади всичко преди да го взема за пране-проблемът си остава негов.

Общи условия

Активация на акаунт