За прането

• 3 016
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
Аз също съм прала пари, салфетки, бележки....
А сестра ми си изпра мобилния телефон. Когато го сложила да съхне / в джоба на якето/ се сетила за него.

# 46
  • с/у ОколоМръсТното
Мили хора, бъдете съвестни. Претърсвайте редовно прането, че да не ви споменавам на какви находки сме попадали...  Flutter

# 47
така като се замисля наскоро си изпрах телефона защтото го бях забравила в джоба на якето и след това го суших 3 дни след което работи отново.

# 48
Аз преди години кутия цигари. Голям смях падна, щото уж бях преджобила всичко. Иначе джобя яко, че да не се прецака пералнята.

# 49
  • Кацнала на едно дърво.
Всичко пера. Аз съм една домакиня за пример.  bowuu

# 50
Майка ми онзи ден изпра документите на бащата, заедно с пари и тото фишове, така че няма да е тотомилионер поне този тираж Mr. Green! Аз пък съм прала панталон с тампон (неизползван де) в джоба:oops:!

# 51
Аз пък изпрах наскоро на мъжа ми печелившия фиш от тотото/ еврофутбол/ EmbarassedНищо не ставаше от него.После ми се сърди...сърди Crossing Arms

# 52
Хартиени, нисни кърпички- редовно Crazy и някоя и друга играчка , дето малката си я е "прибрала" там без да я видя ooooh!

# 53
Бонбони.

# 54
В началото на лятото изпрах на мъжа ми ключовете,  пари, лична карта, шоф. книжка, дебитни и кредитни карти, документи важни, 1 фактура, картата му за пропуск във фирмата им и стотинки ... бях пуснала всичко на 60 град. и той като се сети да пита дали съм ги извадила от един панталон, то пералнята трябваше да почне да центруфогира за последен път ... беше БЕСЕН .. даже меко казано  Laughing и нали като е пълна пералнята тя се заключва, той почна да  разбива вратата, като нареждаше като стара баба и после 30 мин. суши всичко със сешуара ... добре че поне панталона беше спортен и джобовете му се закопчават с цип и вътре всичко беше затворено в портфейла му, та като ги изсуши, им нямаше нищо ...  И най- странното в случая е, че бях убедена че съм проверила джобовете на панталона, даже можех да се закълна, а то кво излезе ...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт