Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 13

• 46 027
  • 770
  •   1
Отговори
# 375
Здревейте!
Някой пил ли е биоидентичен прогестерон? Гледам в групата на Рей Пит масово го приемат.
Ти ще пиеш ли?

# 376
Lemy гледам те че се чудиш за ДХЕА в съседната тема. И ти питай denis. Имаше там някакъв проблем, не го препоръчваше много. И то си е със странични ефекти - един с пъпки, друг с окосмяване, трети с косопад. То на цялата хубост само това липсва....Хептен ще вържем.

# 377
Вероятно е заради повишаването на тестостерона 🤔
Мерси 🤗

# 378
  • тук-там
Аз също съм изследвала в Цибалаб всички панели за хранителна алергия и хранителна непоносимост. Излезе ми само белтъка на яйцето и откакто го ограничих, проблемите с подуване, къркорене и болки в корема изчезнаха.

# 379
И аз съм изследвала за хранителна непоносимост преди години на моя територия. Излезе риба (която ненавиждам изключително така или иначе), домати, лук, чесън, овесени ядки (и тях ненавиждам) и сума и други неща. Хляб и бяло брашно обаче не. Много се изненадах. Мислех че всеки има непоносимост към него.Не знам до колко може да се вярва на този тест. Пишеше че не бил одобрен от FDA. Предполагам се ползва от хомеопати и всякакъв вид шарлатани от тоя род.

# 380
  • тук-там
Моят в Цибалаб ми го изписа видна алерголожка. Иначе и на мен ми се видя доста “алтернстивен”.

# 381
  • В градината...
Леле, домати, лук, чесън - цялата италианска кухня заминава!
Точно алерголог не ми препоръча такова изследване, защото е вятър и мъгла, Мустаков.

# 382
Мда, и аз съм без домати и чесън, най ми е мъка за салатка с домати и сирене.

# 383
Ужас, верно. Аз тях не ги ям само сутрин.....(чесъна де). А домати мога да изям една кофа. Обожавам.

# 384
  • София
Този прогестерон обсъдих с др Пренди, гинеколожката при която ходя. Нейни пациентки го ползват и са й го препоръчали.
Не смея без изследвания да го почна, защото макар и биоидентичен все пак си е хормон.
https://shop.forefronthealth.com/products/molecular-progesterone-supplement

Групата на Рей Пийт:
https://www.facebook.com/groups/778765572568876/?ref=share

# 385
Здравейте, след посещение на гинеколог заради липсващ цикъл, ми беше изписан дуфастон 2 х 1 за 10 дни, като идеята беше да го пия поне три поредни месеца от 15 до 25 ден, тъй като лигавицата ми е много тънка. Миналата сряда ( 21.04) изпих дуфастона, но до момента цикъл не е дошъл, а и нямам никакви симптоми. Има ли и друга дама с такъв проблем да не й е идвало след дуфастон?
За протокола на 43 години съм, имам вълни и изпотявания от около месец. Прегледаха ме на узи, няма нищо притеснително, цитонамазката ми е 2А. Пия от два месеца и почти всичките добавки на denis за пременопауза
Писах й на лекарката, но нищо не ми е отговорила, а вече съм много притеснена.

# 386
Здравейте, след посещение на гинеколог заради липсващ цикъл, ми беше изписан дуфастон 2 х 1 за 10 дни, като идеята беше да го пия поне три поредни месеца от 15 до 25 ден, тъй като лигавицата ми е много тънка. Миналата сряда ( 21.04) изпих дуфастона, но до момента цикъл не е дошъл, а и нямам никакви симптоми. Има ли и друга дама с такъв проблем да не й е идвало след дуфастон?
За протокола на 43 години съм, имам вълни и изпотявания от около месец. Прегледаха ме на узи, няма нищо притеснително, цитонамазката ми е 2А. Пия от два месеца и почти всичките добавки на denis за пременопауза

Нямам информация по основното ти питане. Дано бързо се оправят нещата!
Дали може за споделиш добавките за премено?!

# 387

Нямам информация по основното ти питане. Дано бързо се оправят нещата!
Дали може за споделиш добавките за премено?!
Да!
Ресвератрол - 200 мг, NAC +Inositol + Arginin;  Ubiquinol - 200mg, PQQ - 20 mg, Primrose Oil - 2x1300 mgl; Omega 3 - 1500 mg, Vitamin E - 400 mg, Omega 7 - 2 x 1000 mg, Vitamin C - 500 mg, Collagen - 5 gr.

# 388
  • Miami
Здревейте!
Някой пил ли е биоидентичен прогестерон? Гледам в групата на Рей Пит масово го приемат.
Ти ще пиеш ли?

Не знам, не смея сякаш. Нямам време да изчета всичко за този прогестерон. Моите притеснения са свързани с гърдите ми(мастопатия) и ракови заболявания. Знам, че трябва да намаля повишения естроген, но от друга страна ме е страх да пия прогестерон на своя глава, пък бил той и биоидентичен или там както му викат.

# 389
Нямам време да изчета всичко за този прогестерон. Моите притеснения са свързани с гърдите ми(мастопатия) и ракови заболявания. Знам, че трябва да намаля повишения естроген, но от друга страна ме е страх да пия прогестерон на своя глава, пък бил той и биоидентичен или там както му викат.
Да, ни така, ни иначе.

Общи условия

Активация на акаунт