🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 4)

• 42 038
  • 931
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Беше поизгорял блатът.

# 271
  • София
Чак сега смогнах да го изгледам. Много семпла е девойката. Добре че е кратко и не дават повече от бисерите и. Храната беше хубава, като изключим варварщината с аспержите.
Ирмена ми харесва с меланхолията си. Стефан си е такъв от 15 годишен. Другият ми е интересен. Ще го гледам.
Като цяло са скучни, не им се получава атмосферата. Бозова едвам си сдържа иронията, а и миската можеше да предложи нещо без месо за нея.

# 272
  • София
Аз очаквах, че Бозова ще намали оценката, защото мис не се беше съобразила с нея. Тя гарнитури ли яде само или хапна дроб и сьомга? Има вегетарианци, които ядат риба, ама не знам колко са вегетарианци.
Иначе щях да кажа, че девойката ми допадна, защото е естествена, но ако е послъгала и друг й е помагал или направо подменил ястията - мне.

# 273
  • София
Само гарнитури яде.

# 274
Тя и риба ли не яде??
Ирмена е в повечето време с поглед в земята. За мен това момиче е много тъжно

# 275
  • София
Тя и риба ли не яде??
Ирмена е в повечето време с поглед в земята. За мен това момиче е много тъжно
Не, побутна я в чинията и яде само ориза.

# 276
  • На морето!
Защо така нагли и нелепи са тези миски? На пръстите на едната ми ръка се броят приятнте момичета, които са печелили конкурс за красота. При това не търся интелект - там си е Божа работа в някаква степен, по-дразнеща ми е арогантността, наглостта и върховния егоцентризъм, гарнирани с липса на всякакъв талант и безумни претенции.

Довечера ще готви интересен за мен човек, харесвам изключително и половинката му, така че силно се надявам да компенсира безграничната тъпота на вчерашния епизод.

# 277
Да, твърде самохвална беше Тафкова, но това е до възпитание.

# 278
  • В най - голямото село
Сто пъти натърти, че е миска. Явно нямаше с какво друго да се похвали.

# 279
  • Пловдив
Е, нали Бозова пахвали много дроба? Даже ядеше от него...за рибата вече незнам.

# 280
Сто пъти натърти, че е миска. Явно нямаше с какво друго да се похвали.
Факт, явно много се гордее, няма лошо, но както казват хората "Мисли си го, не го казвай", иначе става смешно. Както и да е, продукт на средата и родителите си, скромността явно не им е ценност.

# 281
  • София
Е, нали Бозова пахвали много дроба? Даже ядеше от него...за рибата вече незнам.
Каза, че изглежда добре, и че няма как да не е хубав, макар, че не го е яла.

# 282
Аз ако съм, бих направила Дроб по Одрински. Ядох такъв, изключително вкусен в Асеновград. Чудничък!!

# 283
Ех мале, тук само завистливи и застаряващи маНкенки сме се събрали, че и без покритие. Според логиката на това чучело. Забелязахте ли, Манчовица, колко нежно и внимателно ѝ правеше забележчици? Като повей.
100% не беше сготвила тя, просто се е съобразила с менюто на ресторанта и толкоз.

# 284
  • Sofia
Бих предложила пастет от патешки дробчета,пилешки сърца на шишче,или воденички в масло 😋
Шкембе,черва и бъбреци ми миришат и ме е гнус да ги чистя 🤭
Сега се сетих за кукареци/дроб и др дреболии завити в черва и печени на пещ/,ммм,вкусотия 😋

Общи условия

Активация на акаунт