🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 4)

• 41 993
  • 931
  •   1
Отговори
# 360
  • Брюксел / София
Тя е ужасно неадекватна в глупостта си, та е трудно да се каже.

# 361
# 362
  • Sofia
Чудесено представяне на Влади Зомбори. Весела ми е любимка, двамата заедно са чудно семейство. Страхотен жест с рисунките, викам си, че Стефан ще се трогне, но... Толкова надменен персонаж е, ще рече човек, че е векувал на тая земя, все той знае, той да каже, последната дума все е негова. Прави се на интересен, надявам се Манчо да го пореже с оценката, че по такъв плосък начин се опитва да го забележим.

# 363
  • София
В петък четримата ще дадат по 10 точки на Стефан и  вече наистина Манчев ще реши класацията.

# 364
  • София
Влади Зомбори се справи много добре с изключение на тортата, но явно не беше много зле, след като всички си хапнаха сладко от нея. Наистина много добре пее 😘 . Изобщо готин пич! 🥰 С Весела са проятна двойка ❤

# 365
Захапали сте Миската, обаче за мен най- противен на масата е Стефан.
Мега мазен позьор, адски ме дразни. Нонстоп плоски шеги и опити за остроумие, все някакви тържествени паузи, преди да изтърси поредната тъпотия.

# 366
Интересна тактика с "най-високата оценка - 9". Когато Щерев готви всички ще му дадат по 10.    И ако Манчев му даде колкото тази вечер (Sunglasses, ето кой ще спечели.

# 367
Няма страшно и Стефчо ще си намери майстора, Манджев така ще нагласи оценката, че Стефчо ще спечели само ако така е по сценарии...
Много сладки Зомбори и жена му, забрави човека просто захарта, голяма работа на всеки може да се случи....дори за вегето приготви специално блюдо!

# 368
Стефан не е първият, който оценява така - по-нисичко, защото... следват принципни съображения Simple Smile 
Сигурно затова я и въведоха въпросната оценката от Манчев. Да обира луфтове Wink

# 369
Селски хитрец е Стефан, класически.

# 370
Стефан не е първият, който оценява така - по-нисичко, защото... следват принципни съображения Simple Smile 
Сигурно затова я и въведоха въпросната оценката от Манчев. Да обира луфтове Wink

Да. Защото хора като Евгени Минчев печелеха, само заради това, че дават ниски оценки на другите

# 371
  • Варна
Извинете разсеях се и не разбрах колко даде Манчев?

# 372
Осем. И Стефан ме дразни.

# 373
# 374
Захапали сте Миската, обаче за мен най- противен на масата е Стефан.
Мега мазен позьор, адски ме дразни. Нонстоп плоски шеги и опити за остроумие, все някакви тържествени паузи, преди да изтърси поредната тъпотия.
Права си много, но и той ако не мучи, смятай ще е мъчителна тишина.

Общи условия

Активация на акаунт