Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 803
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Никой турски сериал не съм гледала до 100. То става страшна сапунка още след 20-тина епизода.

# 226
100 епизода, това направо звучи като заплаха. 😀

# 227
"1001 нощ" - 90, "Великолепният век" - 139, "Карадайъ" - 115, сега "Имало едно време в Чукурова" е на 85-ти. Ако няма 4-ти сезон, ще направи 100 епизода. Ако има, ще се конкурира с ВВ. Не се оплаквам Joy Има и добри сценаристи, все още.

# 228
Забравила си Öyle Bir Geçer Zaman Ki - 120. Joy
То беше станало страшна работа накрая. Айча така се вкопчи в сериала, знаеше, че е шанса на живота й и после няма да има такъв успех. И там имаше доста изцепки откъм сценарий и режисура.
Донякъде го гледах, после карах на фрагмани.

# 229
Каролина, не съм го гледала. Тези, които изредих, съм ги гледала, "1001 нощ" и "Карадайъ" не онлайн, а след като бяха свършили. Пропуснах "Кьосем", но той е само 60 серии.

# 230
Вторият фрагмент на Marasli e бомба. Много бързо се развиват действията, което е нетипично за турски сериал. В Akrep влиза Onur Öztürk - аз него го хар и в Тераписта игра добре. Иначе и Yasak Elma прави 100 епизода в понеделник като там казаха, че със сиг ще има следващ сезон заради успеха този. Каролина, може ли да кажеш как се казва сериала с Белчим, че нещо не го намирам в Gain. И Тууба се е направила на Hayley Quinn в Дъщерята - отива и.

# 231
Не е сериал, а предаване. Ще го намериш в Program - Dünya kadar sade (Просто като света). Май става въпрос за минимализъм. Ще го гледам, че ми харесват такива неща.

# 232
Интервю на Çağan Irmak, режисьор на "Йешилчам" с Тимур Савджъ - на стр.15.

http://www.istasyondergi.com/

# 233
Пепелче , твоят човек  в действие .   Я , кажи що героят на Алперен лежи на замята  ,  прокурора  ли стреля ?

кадър от Невинност .  

# 234
Тцъ, метна се момчето върху една кола да спасява савджъто от удар.
Много драматичен момент стана после - със сетни сили поиска прошка от прокурора и там вече аз се включих активно.
Ревнах с глас, щото до този момент си плачех тихичко.

# 235
От режисьора Джан Улкай

# 236
Ефектен фон и снимка . Остават две седмици до премиерата.

Джан Улкай снощи е имал директен лайф в ИГ. Четох превода и разказа на Варна.
Хареса ми мисленето му и стила .
Споделил е че няма да приеме да работи на родните тв с това времетраене. Било като  да режисираш двучасов филм.
Остава да се импровизира ,харесва спонтанните реакции.
Новият проект на Джан Улкай е на платформата Ексен . Главната е Бергюзар Корел . Харесала  е сценария и приела.

====================================

Цитат
пользователи соцсетей недовольны новым макияжем Илайды Алишан в сериале Невинность и тем, что девушка увеличила губы, подчеркивая, что это ее очень старит
Недоволстват от грима на Илайда Алишан .

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 00:08 от femmi2

# 237
Чачам е все едно някой да ти каже Фемито ми. Wink
Гледах Мениджърите. Баръш полудя ама Серкан гледа много влюбено Ферис, харесва ми. Не ми харесва, че вкараха майка на Баръш, не и тази, не и такава.

# 238
О, това ли било  ще му казвам и аз Чачам. Фемито ми звучи сладко. Blush

Понеже редактирах та фръкна тази част да обясна за кво иде реч . Новото обръщение на Чаатай нали го дискутирахме в темата е Чачам .
Голяма обич от тез рускини.

Още една новост Селяхатин Пашалъ и Мерт Я. Сори не мога да му изпиша фамилията са започнали снимки на Ашк 102 по Нетфликс.

# 239
  • София
Здравейте, скъпи момичета!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА:

Пожелавам ви хубав ден, до скоро и бъдете здрави.

Общи условия

Активация на акаунт