Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 811
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
За лека нощ, не можах да се сдържа. 😀

# 271
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

ПО бих похарчила Дерин аз. Таро е по-интересен образ. Дерин много ми "глупее", ако въобще съществува  такъв глагол. Не че не е пълен животът с нейни прототипи, ама пО можеш да ги игнорираш. Пък в сериала тъкмо я позабравиш и току опули Очи срещу теб.

# 272
Joy Пули се тя ама хич не е глупава. Разбра и Волкан какъв е. Wink
Мурат Йълдъръм пуснал стори до "някои фенове" да спрат да тормозят жена му, заяждали се с нея и й пишели, че той повече си подхожда със Сибел/ Есра.
Той писал, че жена му помогнала в избора на тази актриса за ролята и нищо не е каквото изглежда, че тази жена, която обиждат вече е изгубила пет бебета. Cry Дали щото се разстройва от тези нападки или си има проблеми?
Аз ако съм на нейно място бих ограничила коментарите и съобщенията.

# 273
Те Муратовите фенки все не му харесват жените. Навремето Бурчин така изтормозиха, сега пък тази мъчат. И аз съм му фенка, ама понеже не очаквам да вземе мен, не му коментирам жените.

# 274
Светле, те писали на него да остави Имане и да вземе Есра, която ще му роди куп деца Sob Други обвинили Есра, че му разваля семейството - фенове на екранната двойка РамБел.

Цитат
Ему пишут, что жена его не способна иметь детей, и чтобы ее бросил, женился на Эсре, которая ему кучу нарожает, при чем обвиняя и Эсру в том, что она в семью лезет.

Много възпитано им отговорил - четох превода на руски /в спойлера/. Редактирал е текста и това за двете седмици вече го няма.

Скрит текст:
Цитат
Некоторым поклонникам..

Как вы все знаете, я редко слежу за соц. сетями. Однако, пишу по причине того, что это начинает беспокоить даже меня. Люди, которые под ником РамБель, пишущие оскорбления моей жене и пишущие сообщения с видеороликами мне в приказном порядке, эта женщина которую вы оскорбляете, 5 раз теряла малыша.
И несмотря на это, она поддержала кандидатуру нынешней актрисы главной роли Эсры. Когда мы ещё смотрели имена актрис, сказала, что наша химия с ней совпадёт. После 2- недельного настаивания нашей с женой стороны в адрес компании и продюсера, в итоге увидели ,что моя жена была права.
Это сериал мы будем продолжать работать как профессионалы. Я надеюсь, что вы найдёте в моих словах что-то поучительное. Не всё является таким, как выглядит со стороны. В этой ситуации ни я, ни Эсра, которая до меня предупреждала также, не счастливы.
Надеюсь это не повторится..

# 275
Светълче, наш'то момче е живо.... 😀
https://www.instagram.com/p/CL9Y5sjq1KU/?igshid=waedbmlt2j76

Не че съм си мислила друго. 😀 😀 😀

# 276
Много си мислех да не коментирам, но не мога да се въздържа.
Не искам да обиждам никой, ако сред пишещите има фенки на Мурат, но това което ще напиша не се отнася за всички, а за една преобладаваща част от фенската му маса, която определено не прави разлика между сериалите, в които той участва, отношенията с екранните му партньорки и личният му живот.
Както е писала Светлето, преди правеха Бурчин на пух и прах. Такива грозни клетви, коментари и отвратителни изказвания съм чела по нейн адрес, по адрес на семейството ѝ включително и тук, че още тогава се погнусих от отношението и разсъжденията на  така наречените му фенки.
Не следя живота и кариерата му, но искрено ми е жал за него.
С Бурчин също имат едно загубено дете и тогава фенките му ликуваха. Такава радост, породена от спонтанен аборт меко казано ме потресе. Последва развода им - още по-голяма радост.
Това явно  продължава и със сегашната му съпруга. Това не е обич и симпатия към даден актьор, а направо е за диагноза.
Жалко, че има нещо наречено карма и всичката жлъч, която сипят се връща към него. Наистина е ужасно...
Дано има търпение и сили, защото с такива фенове, врагове не му трябват.

ПП. Честит празник на всички!

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 18:05 от _Radi

# 277
Това не е фенство, хейтърство е. Грозно е да го харесваш, а да обиждаш жена му.
Някои хора не знаят кога да спрат и не уважават личния живот на "любимците" си. За раздялата с Бурчин си мисля, че причината беше смъртта на майка й, а се пишеше, че свекърва й много се опитвала да им се бърка.

# 278
Светълче, наш'то момче е живо.... 😀
https://www.instagram.com/p/CL9Y5sjq1KU/?igshid=waedbmlt2j76

Не че съм си мислила друго. 😀 😀 😀

Ох, Пепелче, успокоих се. Тъкмо него гледам - до половината на 6-та серия съм и още не съм стигнала до големия рев, ама поплаках с Алтай, като заравяше в дупката мъката си, сладурчето. Много ми домъчня.
Много хубаво играят всичките, харесват ми.

# 279
Искам да се върнат на екран Berk Cankat, Ilker Kaleli и Özlem Yilmiz.
Също така Канал Д преговаря с Kadir Dogulu и Cereb Moray за римейка на Liar - гледах го и ми беше много интересен до последно, дори бих казала, че ми хар повече от Dr. Foster ( Sadakatsiz)

# 280
Кадир и аз искам да го гледам.

Но ми прави впечатление, че комшиите се отказаха от принципа си да не повтарят екранни двойки и вече има много повторения.
Много бих искала да гледам някои любими двойки отново:
Берен и Къванч
Баръш и Елчин
Кадир и Неслихан
Бурак и Неслихан
Берен и Джансел
Знам, че няма да е същото, но много ми е интересно дали химията би се получила пак. Дали тази химия е продукт на сюжета или на личностната връзка между актьорите. Или може би е продукт на времето?

След земетресението във Ван имаше няколко клипчета от срещата на Къванч и Берен на благотворителната изява  на артистите там. Много пъти гледам тези клипчета, радостта им от срещата изглежда толкова искрена и приятелска. Може би затова пак ми се иска да ги видя двамата заедно, най-любимата ми двойка досега.

# 281
Джерен Морай не ми е много интересна.
От двойките и аз много харесвам Берен и Къванч, също и Белчим Билгин и Ибрахим Челиккол ама вече се повториха и те и едва ли още един път.., но пак не се знае.Simple Smile
Гледах Неверния, както предполагах Али Ил се завъртя пак около Йелиз Куванджъ:)
И Невинност изгледах. Има някакъв странен филтър и грим на Хюлйа Авшар. Любовницата на бащата на Еля много ми напомня на Мерве Чаъран, но тази е много неприятна. И Толга Гюлеч ми е много противен в тая роля, то още във Времето лети не го харесвах, нещо ме дразни в него и като актьорство ми е нула.
Май ще се окаже, че Еля е инсценирала всичко. Годеницата пък ми прилича на
Еге Кьокенли, но тази ми е по-симпатична.

# 282
Новината от Днес .
Кубилай Акалай ,дано правилно пиша фамилията ще е Главният в нов проект летен на компанията  OJO Пикчърс за Шоу тв. Сценарист Мерич Аджем .
Още не е обявена партньорката.

# 283
Новината от Днес .
Кубилай Акалай ,дано правилно пиша фамилията ще е Главният в нов проект летен на компанията  OJO Пикчърс за Шоу тв. Сценарист Мерич Аджем .
Още не е обявена партньорката.
Кубилай Ака, ако може да се вярва. Joy А дано е в главна роля най после, заслужава момчето! Heart

# 284
Кари, ми тя Хюлйя Авшар така яко се е изопвала , че направо е като филтрирана (а може и да е, знае ли човек какви са капризите на звездите). 😀
Няма ни бръчица, ни мимика, като анимационен герой е.
Въобще не ме интригува с играта си - една от хилядите злодейки, които сме гледали, пък и лицето й ме разсейва ужасно.

Джерен Морай ли точно трябваше да е... не му върви на Кадир. 😀

Допълвам се: сега прочетох статия за Хюлйя Авшар, че приятелки й попълвали анкетата за участие в Мис Турция, ама не знаели, че е женена. 😀 😀 😀
И после й отнели короната.
Моите приятелки дали знаят, че съм женена? 😀 😀 😀

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 19:41 от pepel_ot_rozi

Общи условия

Активация на акаунт