Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 863
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Пепелче, дотук не се видя да го е предал, но гледа мръсно, така че очаквам нещо гадно от него. Затова казах, че ми се вижда "чурук" (гнил отвътре пън). Освен всичко е страхлив Ерай, а страхливците са потенциални предатели по принцип. А бе гаднярче е май, ще го видим.

Направо ме уплашихте с тези отзиви за филма на Чачо. Май не ми се реве и страда на този етап, ще го гледам в някой слънчев ден, че бързо да "изляза" от филма.

Аз така няколко пъти почвах Сънят на пеперудата с Къванч и всеки път не можех да продължа. И така и не съм го гледала. А казват, че е най-добрата му роля. И Берен не я гледах във филма за сляпата жена. Не искам да се товаря с тежки екранни  драми, защото винаги ги преживявам като истински. Не умея да си казвам "ама това е само филм".

Изгледах 2-ра серия на Невинност - голяма каша тази история. И сега, какво? Ще излезе, че Еля е поръчала някой да я пребие, за да си отмъсти за нещо, което си е въобразила ли?

Изгледах и 3-та серия междувременно.
Много е интересн сериалът, обаче на моменти се обърквам кое кога се е случило.
Финалът ми вдъхна малко оптимизъм - значи все пак има любов...
Да видим как ще се развие нататък историята. Знаех си аз, че той не случайно мълчи, че има нещо в това мълчание. В цялата 3 серия едва ли и 3 думи има негови.
И още нещо ме озадачава - оказва се, че Ирем въобще не е била щастлива през тези 6 години, защо тогава тоя зор да се жени за него? Отначало мислех, че семейството ѝ настоява, но видях, че баща ѝ е против брака. Защо тогава? Не изглежда да го обича много силно...А не ми се вярва само заради думите на свекървата да го прави.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 20:32 от Светълчо

# 436
Тука май никой не гледа Селджуците. Ама все пак да кажа че нов епизод няма да има ,защото са открили ковид от екипа.

За филмите на Киво ще подхвана Хайде Сине . Надявам се да не е с тъжен край.

Пепелче Hug Изтощили те филма ,много е тъжен . И аз ги преживявам нещата , нямаше как да не го гледам . Толкова време го очаквахме.  Е заслужава си търпението и криенето на Чаго .
Една журналистка е писала статия Едже Ер . Доколкото разбрах е сериозна журналистка.Та тя е писала дълга статия че е във възторг от филма , таланта на актьора, постижението и успеха  сред най гледаните филми на Нетфликс по света. Чудихме се защо Чаатай се променя така външно е получихме отговорите.
Жената си мечтае Чаго да получи  Оскар за тази роля .
Много е добър наистина ,горда съм  не вярвам да стане това чудо. 
Що пък не ,щом наше момиче Мария Бакалова стигна до там. Не знам  за кой филм и роля става въпрос но се коментира.

# 437
Феми, много ме натовари филмът, обаче се изкуших да си пусна последните двайсетина минути втори път само заради Чачко.
Скъса ми сърцето.
Някой ден ще го изгледам пак.

Аз днес нещо подхванах Кардешлерим оттук оттам, чудя се дали ще го бъде.
Къде да видя за рейтинга?

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 21:33 от pepel_ot_rozi

# 438
  • София
Пепелче, аз завчера си пуснах Kardeşlerim, че ми се гледаше нещо непознато, и ги изгледах много набързо 4-те епизода. Отпускащо сериалче, ненатоварващо, засега.
В Dizilah винаги пускат рейтингите на епизодите, почти веднага. Не му е никак лош рейтингът:

Ма боже, Teşkilat е с някакъв брутален и рекорден рейтинг... Уау!

# 439
Тинче, благодаря! ❤️ ❤️ ❤️

Бре, Кардешлерите ме изненадаха, може да продължа да го наглеждам.

Разузнаване с този рейтинг ще ме накара да го изчакам на бг, за да не се разочаровам, ако не разбера нещо. 😀
А едва държа да не го изгледам на руски. 😀

# 440
Леле ,верно е с брутален рейт Scream
Екипа и тв ще са на върха на щастието.
Аз не съм фенка на актьора ,ни на актрисата , но добре са нацелили проекта. Криманелен жанр нали ?

Тинче ,добре че няма да се притесняваме за тия неща с нашия човек . Heart
Ама тук записвам че ще е успешен и с прилични цифри. Няма начин това си е Чачам все пак . Е много зависи сценария.
На мен Афра не ми беше толкова дразнеща във фрагмантите  и Шекерджито сякаш е добре ,та дано ни изненадат.

# 441
Тука май никой не гледа Селджуците. Ама все пак да кажа че нов епизод няма да има ,защото са открили ковид от екипа.
femmi2 , благодаря Hug
Една малка група гледаме Селджуците, но го обсъждаме в отделна тема, да не се натоварва тази, все пак е специфичен, исторически проект.

# 442
Нов сериал по стар тв с този каст.

И това ще са партньорите на Бергюзал по Exxen.

Carolina, може ли след като изгледаш на Чаатай сериала да кажеш кво мислиш, че разчитам на твоето мнение. Не съм голяма фенка на Чаатай и не ми се гледа нещо, но ако е толкова хубав може и да го прежаля.

# 443
Днес щях да го гледам филма, но ми излезе работа. Ще видя утре ще мога ли да го гледам. Иначе изгледах Пустота, Нур Феттахоулу ми хареса за пръв път като актриса. В Aşk-ı memnu беше доста слаба актриса в очите ми, но се е развила. Wink Последния епизод свърши с историята на Озгеджан. Cry
Одеве гледах снимки на актьорите от Невинност. Мехмет Аслантуу и Серкай доста си приличат. Можеха да са баща и син в сериала. Wink

# 444
Kardeşlerim е много интересен сериал. Засега не се превежда на български, има го само на руски. Участват доста познати лица- Аху Яту(Пъръл от Една жена, Джандан от Твоят мой живот), Джунейт Мете(Джесур от Прости ми), Фадик Севин Атасой(Лейля от Мелодията на сърцето), Симге Селчук(Рашел от Втори шанс, Нихал от Градско момиче).

# 445
Тинче, благодаря! ❤️ ❤️ ❤️

Бре, Кардешлерите ме изненадаха, може да продължа да го наглеждам.

Разузнаване с този рейтинг ще ме накара да го изчакам на бг, за да не се разочаровам, ако не разбера нещо. 😀
А едва държа да не го изгледам на руски. 😀

Разузнаване го има с бг суб 1 и 2 епизод в youtube

# 446
Изгледах Чачо. Малко беше по-хубав и снажен, отколкото трябва ама беше добре. Можеше да се постарае като приятеля си Къванч малко да поотслабне за ролята и наистина да заприлича на "дете от улицата".
Иначе историята на филма е много силна и тъжна. Въпреки че са използвали пак въображаемите неща, историята беше измислена добре. Детенцето беше много сладко и дядото и приятеля на Мехмет Али бяха добри партньори на Чачо.
Може би Арас щеше да е по-добър или по-подходящ за ролята, той играе добре такива драматични роли и в тяло можеше да го докара на улично момче, но и не може все той да е в главната роля.
Доколкото се сещам 7. Koğuştaki Mucize пак е на Нетфликс (някой ако има линк за гледане, ще се радвам да го сподели.) Не мислех да го гледам, но може да го видя и него.
Като цяло ми харесва, че Чачо се е хванал с такъв проект, но в бъдеще трябва да се старае повече и дано наистина се е вразумил.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 11:38 от ~Carolina~

# 447
Супер и аз мога да го погледна. На Арас филмът беше уникален и много добре се представи и той дъщеря му. Не е на Нерфликс, но постигна голям успех в турското кино като счупи много рекорди и после го качиха в Нетфликс. Линк: https://www.vbox7.com/play:9110a453dc . Тук качеството е добро и може да игнорираш субтитрите.

# 448
Аз субтитрите без това не ги гледам. Smile Мерси за линка. Kissing Heart

# 449
Мислех да изчакам повече серии на "Организацията", после реших да погледна само началото на еп. 2 заради Джерен, но не можах да се спра и изгледах целия епизод. Остава ми чуденето - след като всички в екипа са обявени за мъртви, а мисиите им са в същия град в който са живели, няма ли вероятност някой близък да ги види и разпознае.

Общи условия

Активация на акаунт