Направо ме уплашихте с тези отзиви за филма на Чачо. Май не ми се реве и страда на този етап, ще го гледам в някой слънчев ден, че бързо да "изляза" от филма.
Аз така няколко пъти почвах Сънят на пеперудата с Къванч и всеки път не можех да продължа. И така и не съм го гледала. А казват, че е най-добрата му роля. И Берен не я гледах във филма за сляпата жена. Не искам да се товаря с тежки екранни драми, защото винаги ги преживявам като истински. Не умея да си казвам "ама това е само филм".
Изгледах 2-ра серия на Невинност - голяма каша тази история. И сега, какво? Ще излезе, че Еля е поръчала някой да я пребие, за да си отмъсти за нещо, което си е въобразила ли?
Изгледах и 3-та серия междувременно.
Много е интересн сериалът, обаче на моменти се обърквам кое кога се е случило.
Финалът ми вдъхна малко оптимизъм - значи все пак има любов...
Да видим как ще се развие нататък историята. Знаех си аз, че той не случайно мълчи, че има нещо в това мълчание. В цялата 3 серия едва ли и 3 думи има негови.
И още нещо ме озадачава - оказва се, че Ирем въобще не е била щастлива през тези 6 години, защо тогава тоя зор да се жени за него? Отначало мислех, че семейството ѝ настоява, но видях, че баща ѝ е против брака. Защо тогава? Не изглежда да го обича много силно...А не ми се вярва само заради думите на свекървата да го прави.
Изтощили те филма ,много е тъжен . И аз ги преживявам нещата , нямаше как да не го гледам . Толкова време го очаквахме. Е заслужава си търпението и криенето на Чаго .

Последния епизод свърши с историята на Озгеджан. 
Мерси за линка.