Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 849
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Да и аз помислих, че е заради това, но не би трябвало да има глоба. Все пак нямаше кой знае каква гола сцена, а и го дадоха в края на серията към 00ч. турско време, когато се предполага, че "децата" са заспали. Smile Ще го гледат от ютуб и интернет и пак всеки може да го види, така че, ако е заради глоба, може пак да има, но не ми се вярва. И преди са пускали специални клипчета за интернет, само не знам дали бяха Мениджърите или от други сериали.

# 526
Йозге съм я гледала в Малки жени, Под липите, Комшии и Истанбулска невеста.

# 527
Кари,
Кво стана, разбра ли се кой е къртицата в Его?
Вече нямам търпение, много се проточи...
Пиши в спойлер, да не разочароваме някого, моля те!!!! ❤️

# 528
# 529
Ако имаш предвид тоя дето прати документите с петната от кафе,
Скрит текст:
Гюлин е била. Разбра се преди няколко серии, тя си призна и дори искаше да напуска, но всички се застъпиха за нея и остана. Била го направила да помогне на Кърач.
Май имаше още няколко случки, но не се сещам, не ми е интересна много тая сюжетна линия и не й обръщам много внимание. Питай, ако се сещаш нещо.

# 530
Не, има някой друг, дето снасяше инфо на Едже и на медиите.
Последно за Серкан и Ферис, но Едже не казва кой е информаторът.
Периде беше започнала свое разследване, но го забравиха и това.

Не разбрах Седеф А. защо причини това на Чънар, нещо прекалено нелогично и тъпо ми се стори.
Тези истории на гостуващите без да искам ги отнасям към реалната личност и макар и да звучи глупаво, но ето сега Седеф ми стана антипатична. 😀
Майката на Баръш направо ми разваля удоволствието от филма.
Да се маха вече, докато не са финализирали сериала. 😀

# 531
Така малко новини. Ibrahim Celikol напуска Домът. Хекимоуло ще приключи май месец, няма да бъде спиран сега или подновяван за нов сезон. Това и се отнася и за Cukur. За Yasak elma и Son yaz ще продължат следващия сезон. Arıza, както каза Каролина, приключва след 2 седмици.
Назъм също напуска в следващия епизод Невинните. Казва се, че Сибел от Рамо ще се махне следващата седмица като почине, но за това не знам колко е вярно, че те вече колко пъти казват такова нещо.
И това са главните, които ще участват в нов филм, не сериал.

# 532
Тя вчера почти я нямаше. Simple Smile Явно усетиха, че не се харесват сцените с нея. Сигурна съм, че има много такива, каквато беше ролята на Седеф, на мен ми е симпатична иначе. Преди по не я харесвах.
Да, Едже казва, че и тя не знае кой иска да злепостави Ферис и Серкан. Аз мисля, че може да е Емрах, надявам се да не е пак Гюлин.
Назъм? Наджи ли имаш предвид, Еми?
Сибел като нищо да я махнат и другия сезон ще му докарат нова жена на Рамо. Smile

# 533

Боран Кузум, Пънар Дениз и Йиит Киразджъ във филма на Нетфликс "Aşkın Kıyameti - Любовный переполох". Сценарист Йълмаз Ердоан, режисьор Хилал Сарал.

# 534
Тия Нетфликс много неща правят ама поне да стават за нещо. Пак някакъв глупав турски филм на 9 април ще пуснат. Имам надежди за този на Пънар и Боран пък да видим.
  https://youtu.be/61m4NNiN2EQ   

# 535
Да и той е на Йълмаз Ердоан с актьорите от Çok güzel hareketler 2. Той често си снима учениците във филми. И на мен не ми харесват кой знае колко филмите му. Харесах Organize işler 2.

# 536
Каролина, моля те за превод Hands Pray - какво казва Бирсен за Бахар Шахин?

"Atv'nin reyting rekortmeni dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova'dan Bahar Şahin'e yeni sezon öncesi teklif gitti. Ancak Furkan Palalı'nın hayat verdiği Fikret Fekeli için ekibe katılacak olan yeni karaktere Şahin'in sıcak bakmadığı öğrenildi. Güzel oyuncunun yeni başlayacak bir işe girmeyi öncelikle istediği öğrenildi."

# 537
Предложили на Бахар Шахин за новия сезон роля в Чукурова като партньор на Фуркан Палалъ, който играел Фикрет. Бахар нещо не искала да се включи с такава роля, искала да играе в някой нов сериал.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 13:07 от ~Carolina~

# 538
Благодаря ти! Стори ми се странен преводът на ГТ.

# 539
И аз докато разбера какво има предвид пет пъти редактирах. Толкова подробности, а е нещо просто. Smile
Ибо добре, че се маха от тоя тъп сериал. Отдавна трябваше да го направи.

Общи условия

Активация на акаунт