Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 829
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Тине, снощи висях да чакам "Teşkilat" с рус. озв., но се оказа, че серията е двойно по - дълга от предната и изгледах половината, сега ще продължа. Не ми се вярваше, но Зехра наистина скочи в гардероба Joy Позна ли актьора в ролята на хакерчето Гюрджан? Той и Езги/Пънар ме разсмиват - свързвам ги с ролите от предните им сериали.
Тази сцена нали не са я показвали?

https://www.instagram.com/p/CMaR_ZHqVGX/

Жената на Узай докъде ще стигне с ровенето, дали ще успеят да я спрат, преди да е сътворила някоя глупост.

https://www.instagram.com/p/CMaI3ovKBYi/
Eee, разпознаваеми са образите от "Ти си моята родина", Лу! Grinning Познах го веднага Лютфю-то. Grinning Много добре подбран актьор и тук, впрочем - пак се повтарям, ама добър каст. А с хакерчето и Пънар може да и да се получи вземане-даване. Grinning Много се радвам за Езги Шенлер, между другото - от мъката в "Чардака", който я принудиха да напусне, тук е баш на място, и то в сериала с хитов рейтинг. Браво на момичето! Simple Smile

Жената на Узай май е и бременна - нали загатнаха с повръщането нещо подобно. Wink

# 556
Берен от години се излага с облеклата. Време е да си вземе стилист, ако няма, ако пък има да го смени.
Филма е стар, от 88-ма. Уау, тогава съм родена. Smile

# 557

Има лайк от Бурак Дениз колегата ,ще го гледа . По принцип го харесвам мигльо,сега в Марашлъ е невероятен.

Що се отнася до Берен и модата и преди съм казвала , че не всико модерно е добро. На някой хора им  отива , на други Не. ! И преди съм виждала да се облича потресаващо. Да излезеш с мъжа си и пред хората с такъв стил .... Flushed
Атие така и не го подхванах да го гледам.
Колко сезона е два или три ?

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 18:10 от femmi2

# 558
Тази година трябва да излезе трети финален.

# 559
Мерси за отговора .
 И сега една клюка .Официално разведени .
 Не са ми познати ама  ми попадна инфото .
Скрит текст:
Закончился двухлетний брак актрисы Мелике Ипек Яловой и продюсера Алтуг Гюльтан.
Изкарали две години .

Филма не спира да се обсъжда по света .  

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 15:35 от femmi2

# 560
Феми, няма да е зле да намалиш малко хвалбите за Чачи. Разбрахме в твоите очи е най-добрия, но не е толкова добър.
За тая Мелике Ипек Ялова казваха, че много прилича на младата Тюркян Шорай, донякъде е така.

# 561
Добре Каро ще  се съобразим.  Ама не го казвам аз а автора.  Ще оставя само снимката от статията.

А , някой който следи Домът ще напише ли какво става с  Мехди ?  Убиват ли го накрая ?

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 17:27 от femmi2

# 562
Феми, не знаем какво ще става с Мехди. Предполага се, че ще го убиват, но нищо не се знае. Пуснаха само 1 фрагман, без озет, без снимки, без 2ри фраг. Потвърдено е само, че Ибо напуска сериала, за жалост..

# 563
Магия , а Зейнеп остава с Баръш . Не го гледам но мяркам коментари.
 Няма да прават втори трети сезон , което е добре . Разтегне ли се един сериал....

# 564
И аз мисля, че ще се задържи до края на сезона и ще направи някакъв хубав финал. Като цяло доста се измени историята от началото, но аз харесвам Зейнеп и Баръш заедно. Време е Зейнеп да намери мир със себе си, а тогава и сериалът приключва, според мен.

# 565
  • София
Аз предпочитах Зейнеп да не е с никого - нито с Мехди, нито с Баръш.
На този етап в този сериал само "Султан ханъмджъм" и "Али Ръза бей" ме радват. Grinning

# 566
Цитат
По сообщению Бирсен Алтунташ Альп Навруз ведет переговоры на участие в нескольких проектах, включая летний сериал компании ARC Film Время счастья / Baht Zamanı для телеканала D. Режиссер проекта - Сердар Гезелекли. Ранее компания делала летний сериал Любовь напоказ / Afili Aşk

По инфо от Бирсен Алп Нарвуз води преговори за ново дизи.  Късмет му желая , един от готините , можещи млади артисти. 

Момичета а с бебето от  Мехди какво стана ?

# 567
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз токущо изгледах серията на Домът от миналата седмица - ами не ми хареса.
Почти цялата серия беше разговори между жените, все едно и също претакат. Накрая някаква страшна патакютаница - стреляха  бабаитите на дядото от затвора едновременно по къщите на Баръшови и на женорята - защото Мехди реши да се върне към предишния си живот и отказа на Дженгиз да движи нещата му. И  отмъщението беше насочено към близките на Мехди ( ама какви близки са му семейството на Баръш, не разбирам). Айде, за Зейнеб, да речем, е ясно - ще го заболи за нея.
Потрошиха стъклата, стреляха като луди, всичко стана мазало. Накрая метнаха по една тухла и в двете къщи
 - с надпис "От Мехди, с любов".
Бебето си е наред, набегът не беше по новонаетата от Нух къща. Него Джемиле го носеше, тъкмо влизаха в новия си дом - тя, Нух и Мехди.

# 568
Оказва се, че книгата "Жената няма име" я има и на български. Може и да я прочета някой ден. Wink Със сигурност ще е добра.
Като прочетох анотацията разбрах, че наистина е била отчасти автобиографична. Имаше една доста силна сцена между майката и момичето, където й обясняваше как жените имали гърди, за да произвеждат мляко и да си хранят децата и как един ден щяла да има месечен цикъл, който е важен, за да има някой ден деца, но да не казва затова никъде. И момичето пита защо на момчетата им правят сватба за обрязването, а момичетата трябва да си мълчат за цикъла, а майката й отговаря "на кой му пука за долната ти част". И още много примери имаше във филма как все се опитват да омаловажават главната героиня и други жени покрай нея, но тя все се бореше.
https://m.helikon.bg/207129-%D0%96%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0 … %D0%BC%D0%B5.html

И пак фрагман на Червения камион. Харесва ми този от Рамо, дори Усхан Чакър ама нещо не ме привлича темата на сериала. Confused

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 19:22 от ~Carolina~

# 569
Тинче , Пепелче за вас Чаалар

Харизматичен Енго Wink

Общи условия

Активация на акаунт