Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 146
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Кои излезнаха по Exxen скоро. Този на Мерт пуснаха ли го? Иначе и аз не гледам Камиона, защото не започна с добър рейтинг, ако се задържи мога и да погледна. Иначе по Нерфликс са пуснали Keeping the  Bees с Meryem Uzerli и Kapi. Сигурно ще ги гледам.

# 676
Кой беше на Мерт - Ölüm zamanı? Не.
Май само Bir Yeraltı Sitcomu пуснаха, но не можах да го намеря никъде.

# 677
Бергюзал Корел, която беше започнала със сериал по Exxen, се отказва, тъй като е разбрала, че е бременна за трети път.

# 678
Арабската приказка на Ози приключвала на 13-ти еп. Laughing
Тийзър на Bizi ayıran çizgi (Линията, която ни разделя) https://www.instagram.com/stories/gain/2543083574867046214/?hl=bg
Щели да го пуснат сега през април. Време беше.

# 679
Ами, то някой дали издържа да изгледа и един епизод от Озджановия сериал.
Може да съм единствената с половин. 😀

Кари, поздрав с това момче!

Светълче, сега малко за душата. 😀

# 680
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Пепелче, не си единствената с половин серия на Йозджановия сериал. Аз съм втората.Smiley

Ох, много сладки наште влюбени. Върхът беше, когато тя го попита: какво ще правим с това  електричество
Да видим какво ще направят.Smiley

# 681
  • София
Ох, с огромни прекъсвания, приключих "Кипърския". Ми... не мога да го гледам. Цял епизод кървища ми идват в повече. Особено когато историята е крайно противоречива, а и в сериала - на места явно преиначена. Ако беше свързано с българската история, как да е, щях да издържа кървища, писъци и насилие 2 часа (от общо 2 часа и половина), ама с пропагандната турска не мога. Grinning А и Пелин Карахан никога не ми е допадала, тъй че съвсем, язък за силния мъжки каст. И язък за времевата епоха на сериала, костюмите и декорите. Sad

"Камиона" само го зърнах отгоре-отгоре с мишката, ама ми е много шаблонен. Нилай Дениз е симпатяга, ама всички герои са ми изтъркани и еднакви, нищо ново под слънцето. Нещо напоследък всички сериали ми станаха еднакви, не знам дали не е време да си почина малко от турски дизита.

# 682
Права си, Тине, попреситихме се.

# 683
Ами те въртят едни и същи истории с различни актьори. Кой да ги гледа?!
Нищо не ме грабва след Фи ама си харесвам Неверния и Мениджърите.

# 684
Бурак Дениз ще участва в 8 епизода в сериал на Disney +, след като Джан Яман е отказал. 🙄🙄🙄

# 685

Каква мила снимка .
Бурак Дениз много го харесвам .   За всеки актьор е чест да работи и снима с име като Ферзан Йозтепек .
 Успех !

# 686
Някой знае ли нещо за участието на Фейяз в "Гласът на Турция"?

# 687
Не съм го гледала там, но е факт, че му е първата поява по тв. И излиза, че трима от журито се обърнали след неговото изпълнение, но по-нататък е отпаднал. Нищо, човека пак си напредва. Има много като него. Wink Те победителите не могат да правят кариери колкото отпадналите. Също e работил с Enbe Orkestrası и дълго време е бил вокалист на Ажда Пеккан.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 17:40 от ~Carolina~

# 688
Аз изгледах последната серия на Домът - ами никак не ми хареса. Много изкуствена. Мехти срещу 30 башибозука с 1 пистолет; забавен каданс и редуващи се кадри на всички ревящи по всякакви поводи жени, кухи и безмислени диалози - много разочароващо. Сакине и Бенал дразнещо досадни и повтарящи се, останалите-  като декор на действието. Само Зейнеб ми хареса и донякъде чичото.
А гостуващия Еркан Петеккая така и не разбрах защо го вкараха в действието. Уж да помогне героят му, да реши проблема като голям капацитет, обаче нищо такова не стана, само празно и досадно дърдорене.
Най-ужасна ми се видя страдащата за брат си Джемиле със зейналата като пещера уста и камерата насочена директно в устата ѝ, много неприятно ми въздейства.

А го харесвах този сериал...

# 689
  • София
И какво дране направи тая Джемиле... То преиначено, то пресилено. Ужасно неприятна героиня, впрочем.
Чичото е велик, страшно много ме радва. Ама останалото от сериала е... Sad

Общи условия

Активация на акаунт