Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 9

• 55 510
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Моята все да носи даже моите тъмни суитчери, че нали са големи.

# 601
  • Mediterraneo
Тъкмо пристигна пакета от Заландо с Vans и мъжки суитчъри... Голямата поръчва директно от мъжките секции от известно време. Всичко черно, разбира се. Бяло и сиво за разкош в някоя тениска, но суитчъри, панталони, дънки, всичко е черно.

# 602
  • София, България
Като сте захванили темата с черното, в семействотоимаме един лаф, че трябва да си отворим погребална агенция заради щерката, защото единствено черно носи. Все още не сме за погребване Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 603
Не мога да разбера тази мания на мнозина българи към черният цвят! Май само в България я има. Разбирам,че у нас положението е тежко,но давайте го малко по-жизнерадостно.

# 604
  • Mars Hotel
Аз пък не разбирам защо се смята, че щом харесвам черни дрехи, значи съм депресар и песимист. Давайте го по-малко тесногръдо!

# 605
  • София
Изобщо не съм тесногръда, но просто не харесвам черния цвят. Добре, че дъщеря ми още не се е подвела по тая безумна мода. Стига ми, че трябва да преглътна носенето на маратонки през лятото. Няма шанс да я накарам да носи сандали. Не било модерно. Но и аз като тийн се носех цяло лято по кубинки и къси дънки, което, като се замисля, е още по-потресаващо.

# 606
  • Mars Hotel
Няма лошо да не харесваш черния (или който и да е било друг цвят). Обаче не мога да се съглася, че е редно да даваш наклон на останалите хора какъв цвят да носят или пък да правиш заключения за тях на база това.

Както и да е, спирам, за да не се отклоняваме от темата твърде много.

# 607
  • София
Моля? Давам тон на другите какво да носят? Joy Светлице, май не си се разсънила още.

# 608
  • Mars Hotel
Тонка, изобщо не говорех за теб. Говорех за поста на deaf, който и провокира първоначалната ми реакция.

# 609
  • София
Извинявам се в такъв случай! Постът ти обаче е след моя и затова останах с впечатление, че се обръщаш към мен. Sunglasses

# 610
Вчера като изчетох поне 10 поста за черните дрехи в гардероба на тийнките ви, се зарадвах, че моято дори не търси черен панталон/дънки като мен на времето, че дори и до скоро, но аз бях по-голям тийн.
Но пък аз нямам спомен на 12+ колко съм носила къси гащи, кам ли поли, рокли. Та така до ден днешен. А тя си носи. И дори не си махна косми на краката за това лято, но другото мисля ще ги почнем. Носим си цветни дрехи, но определено вече само с нея избираме дрехите, пробваме. Последните 2 онлайн поръчки, така си и стоят. Че и прани.... Но си взе импулсивно едни панталони, които сложи само веднъж....и така стоят едни не малки парички по гардероби.

# 611
Е, аз написах какво носят някои тийнове, вие направихте генерализация за всички българи. Това е течение в модата и определено не е измислено в България. Има си музиканти, които харесва и които се обличат така, но старческият ми мозък не помни имената им в момента.

# 612
Така,сега къде има в поста ми назидателен тон?! Риторично.
Харесвам белият цвят,ама няма. Например никъде не мога да намеря чисто бели маратонки. Снежно бели и високи. Но не ментета от текстил в суросинкав цвят,който иска да мине за бял. "Бели маратонки и изтъркани джинси",както пее Стефан Вълдобрев. Светло сини джинси,а не черни.

# 613
Целият ти пост беше извън контекст, ама хайде ще подминем.

# 614
  • Mediterraneo
Не мога да разбера тази мания на мнозина българи към черният цвят! Май само в България я има. Разбирам,че у нас положението е тежко,но давайте го малко по-жизнерадостно.
В Бг ли живееш? Понеже аз не и пределно ми е ясно, че подобно обобщение е нелепо. Масово тийновете се носят в черно тук, а не са българи. Да не говорим за рок културата, където десетки години назад са залагали на черното.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 20:01 от Тарталета

Общи условия

Активация на акаунт