Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 62

• 23 136
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро и от мен! Напрегнато е при мен, но ви чета и съпреживявам всички притеснения и тревоги, които се изсипаха в нашата къщичка. Има само едно непоправимо нещо. Всичко друго ще превъзмогнем някак. Знам си.
Мими, не се тревожете предварително. Докато не чуете две мнения поне.
Ир, по-добре с децата, отколкото с метлата, ми казваше  една леля, когато бяха малки моите. Права е била.
Сватенце любимо Hug мисля си за нашите майки - мъчно ни е, да. Но те изживяха живота си, видяха и хубаво, и лошо. Видяха и отгледаха деца, внуци. Яд ме е за младите, за децата, които без време поемат нататък. Горе главата! Прегръщам те с обич!
Моят син си дойде със все багажа. Писна му там сам. Та сега съм в екшъна. Сега дилемата ми колко дни да го държа настрана от мен предвид вируса. ПСР му е отрицателен. Малкият пък се ваксинира от работата. Снощи нещо не му беше най-добре.
Деси, ти внасяш свеж въздух с Беба. Я разказвай повече
Прегръдки на синките Hug

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 20:21 от Морска вълничка

# 661
  • София
Привет, любими Heart
Видя се слънце тук Nature Sunny
Деси, наистина с най- малкото слънчице внасяш много приятно вълнение сред нас Heart
Радвам се на всички появили се Heart
Иринита Heart
Мими, Heart
Си си, как си днес Heart
Жгмъц зачезна, обучения предполагам . Такива неща слушам та се чудя запазваш ли самообладание .
Дано минава спокойно !
Хубав ден да имате!

# 662
  • София
Здравейте!

Не бях чела много отдавна и сега наваксах уж, но не знам от къде да започна...

Много, много силни прегръдки от мен за всички! Heartpulse

Какви времена тежки настанаха...

Ние минахме и на втора игла, след нея имахме симптоми грипоподобни и болката на мястото на поставяне. За 24 часа всичко отмина. В петък ще си пусна и антитела, че да знам защитена ли съм вече, нали на избори ще ходя.
Вчера беше обучението, тегаво ще е, но като съм се хванала...

На мой режим съм, измислен.

Вангобче, в понеделник операция ли ? Стискам палци, всичко ще е наред! Като минат 24 часа ще си, като нова! Heartbeat

Не споменавам всички, извинете ме! Но да знаете, че всикчки ви мисля и ви обичам!
Ще изгрее слънце, но кога ?

# 663
  • София
Здравейте банда Hug
Сис, хайде да минава вече Hug
Мими, стискам палци за вас и се моля да има надежда, и да не е най-лошото. Hug
Деси, бебка прави света по-различен, нали? Heart
Вангоби, от сега ще ти стискам палци.Hug
Ир, повече време с детенце и по-малко в чистене. Хубави разходки да си правите. Hug
Вълничке, при мама си е най-добре Hug .

При мен инфото е никакво.

Скрит текст:
От интензивното на Пулмологията е преместен в интензивното на Кардиологията. Все още е положителен, все още се борят с пневмонията, появила се е аритмия, дезориентация и общо взето чакаме и се молим за подобрение

Вече не спазвам режим. Отчет за 80 дни -7.2кг

Лек ден на всички Hug

# 664
  • Бургас
Да се разпиша и аз Smirk
Да, де, ама какво щях да пиша....А, сетих се!
Свате, ай да минава тази гад и да организираме сгляда. Пък белким "Свате"  стане реалност? Кой знае Stuck Out Tongue Closed Eyes
Малииий, ако ме прочете Силвана, ще има " Стой, та гледай!"

Сисони, чакаме те за "Зравен статус"
Миленски,стискам палци Two Hearts
Ирко, книгата "Повелителката  на метлата" да я скриеш! Наслаждавай се на хубавото време и на  Ванко!:blue_heart:
Деско, на мен въх-мъха и омръзна в един момент. А в началото на 90ДД, докато намаля количеството беше си зор. Сега вече съм ОК. Интересното е, че някои храни и на мен ми идват прекалено сладки. Има некъв бъг.

Аз съм се захванала да подреждам документи.
Що нещо изхвърлих не е истина - стари договори, сметки....дрън-дрън. Плюшкин ряпа да яде.

# 665
Благодаря, че ме мислите. Имам доста симптоми още, но гледам да не се отчайвам, "прескочих трапа". Целувам ви!

# 666
  • Бургас
Сисониии, такъв трап ще ти дам, че....Да не чувам подобни мисли! Офф, "да не чувам мисли"...еми с руси кичури съм.
Горе главата! Утре ще си по-добре от днес и ще се подобряваш с всеки ден! Имаш ми телефона - звънни!
Ей, момиченцееее...Two Hearts Kiss

Чакам останалите!

# 667
  • Русе
Ей ме на! Ко ша ма прайш? Smiling Imp
Аз шта цункам, 😘😘😘

Нищо ново при мен, тая вечер на мезета и 🍷. Поръчах си две нови чаши за 🍷 от икеата, очаквах да са големи, все пак гледах колко мл са, ама чак такваз кофа не очаквах, но много ме кефят иначе. Само дет не моА да улуча количеството и май прекалявам, Trollface

Миленски, стискам силно! 🍀💖

Сис, скоро ще си още по-добре! 💖

Демси, ❤

Много прегръдки и целувки на всички, 🥰🥰🥰

# 668
Привет,
Джулс, честити нови чаши, да се ползват ежедневно и по хубави поводи. Wine Glass
Моята вечеря беше печено пиле със зелена салата, даже не си сипах и едно малко узо. Но утре ще поправя грешката.
Вълничка, лети сега и двете синета са при теб. Единстевното хубаво на този Ковид е, че ни събра децата от света...сега всеки има нужда да е с близките си и да бъде обичан.
Здрави бъдете банда и се пазете! Hands Pray
Миленски, скоро да се похвалиш с хубави новини Hands Pray

# 669
  • Калифорния, САЩ

# 670
  • Русе
Добро утро и от мен 🥰
Ир 🥰🥰🥰🥰 чувствам се като котето 🙃
Сис, какви са тези помисли 🥰 дано скоро всичко отшуми!
Вълничке, мисля си, че ако си дойде младежа няма да мога да го държа надалеч от мен ...
Пуснах си за днес отпуск. Мисля да се отпусна малко, а и да почна оправяне на детската ( да разчистя/изхвърля) доста неща и да освежа с една боя (ММ още не знае 🤣🤣🤣), че се надявам да си имам гостенче по-нататък 🤩 макар, че бяха тръгнали да идват другата седмица ... Бебка расте много бързо. Снощи си говорихме и татко й беше насочил камерата на телефона към нея - въртя си очите и главата след него - по звука на гласовете ни - голямо мишленцеее е.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 16:55 от desi_mama

# 671
  • Бургас
Деско, прати редактора в ъгъла, веднага! МомИченце, момИченцеееее, не момченце, редактор, такъв!
Представям си вълнението ти! В нета  има такива прекрасни идеи за бебешки стайчоци, че да му се прииска бебе на човек....нооооо "Късно е либе за китка!".
Джулс, коштапрая ли? Smiling Imp Ще  те опна  на едно похоТчИ, до любимото място на Мими - Сарафово и после ще седнем на брега с...кофите от  ИКЕА.
Като написа, че са големи кофи, веднага си ги представих със засадени сукуленти вътре....Еми, сбъркана съм, кво да прая..

Банда, стискайте палци.
Скрит текст:
В неделя ще си направя едно тестче, че нали ходих разни места,  където може и да има от "третия вид". Нямам температура. Само от 20 дни ми е променен гласа,защото се простудих зверски, и ту леко ми се запушва дясната, ту лявата ноздра. И от време  на време, рядко, кашлюкам, но повърхностно. Обоняние имам, апетит тоже, енергия за сто души. Но да знам какво става. От  време на време и мен ме гони параноята.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 10:40 от Irinita

# 672
Добро утро, мила бандичка! Hug
Иринитко, не бой се, всичко ще е наред! Flowers Four Leaf Clover Hug
Сиско, радвам се, че се възстановяваш! Hug Прогони лошите мисли и нагушкай Синеочко! Hug
Деси, за миг си казах, че пак нещо не съм разбрала за момата, а то редакторът не е разбрал ☺ Какви хубави емоции са това! Децата са слънчица! Hug
Ирко, хуквайте с Ванко навън, какви са тези подредби на къщи ☺ Нищо няма да се премести в къщата, само времето лети Hug
Вангобче, всичко ще мине благополучно в понеделник, ще ти стискам палчета! Hug
Миленски, Мимчо, с вас съм! Hug
На всички ви - прегръдки! Hug
Да имате слънчев петък! Hug

# 673
  • София
Добър ден 😊
Ир, 😘
Жгмъцко, 😘 Емче, 😘 Миленски, 😘 Вълничке, 😘благодаря ви!
Деско, 😘😘😘 чудна изненада си му спретнала на ТМ. Прдставям си как се вълнуваш, че бебка ще ти е на гости. 😘😘
Иринитко, 🍀❤🍀 всичко ще е наред!
Сисонка, ❤❤❤ Още мъничко и всичко ще е зад гърба ти.
Джулка, 😘 литър винце ли събират 😘
Инджи, 😘❤ къде си днес?
Днес не знам още какво ще ям, имам зелена салата, та нещо към нея ще прибавя 😊😄.
Прекрасен  и усмихнат ден, бандичка! 🍀🍀🍀

# 674
Десии, и ние мн се радваме на малката ви бебка. 😘

Благодаря ви за подкрепата. Имам болежки още, но ще мине..

Жгмъц, ти нямаш ли антитела, нали го изкарахте скоро? Прави ли си тест за антитела преди ваксината?

Мими, Иринитке, Емче, Вълничке, Инджи, всичкии ♥️

Вангобче, как си?

Миленски, как е свекъра?

Ир, чистенето няма да избяга, играйте навън с Ванко.

Курдов, искам и аз да си чопна бирени фъстъци. 😂

Мамексито, как си?

Жулс, как обичам и аз таквиз гоуеми чашкии!

Общи условия

Активация на акаунт