Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 62

• 23 125
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Сис, радвам се, че така дълго се разписа. Hug Не изгледа ли някой сериал?

При нас е все същото. Няма промяна в състоянието, успокояваме се, че поне не се влошава.

Близка колежка има рожден ден днес и ММ ме натиска да се видя с нея, обаче аз нямам настроение за нищо.

Лек ден на всички! Hug

# 676
Миленски, и аз съм канена на РД, семейно де, и нямам никакво настроение и желание да ходя приятелката ми е много близка и със сигурност ще се разсърди!

# 677
Отидете за малко, момичета. Нека не забравяме и радостните моменти от живота. Пийте по 1 питие. 😘

Гледам филми, ама готино е да е здрав човек и да си почива, не болен.. Но така е в живота, не може все хубаво.

# 678
  • София
Отидете за малко, момичета. Нека не забравяме и радостните моменти от живота. Пийте по 1 питие. 😘

Гледам филми, ама готино е да е здрав човек и да си почива, не болен.. Но така е в живота, не може все хубаво.
И аз съм на това мнение! Ще се разсеете, ще презаредите! 😘😘😘 Идете!
Сисонко, 😘 добре съм! Благодаря ти! 😘😘😘 Жгмъцката ме успокои, ама то нали знаеш: “Не питай старило, а патило”😘😊

# 679
  • Русе
Иринко, направо го изгоних тоЙзи редактор - в същност е "мишленце" Grinning Имаш всичко, което ти е нужно от мен Hug
Скрит текст:
аз ноември бях така и ме мота повече от 3 седмици. Теста ми беше отрицателен, но според приятели лекари съм го изкарала тогава и това е причината да реагирам толкова на ваксината Simple Smile
Вангобче, всичко ще е наред Hug
Миленски, Мими, и аз съм подкрепа за отиване на РД Hug човек има нужда от себеподобните във всички моменти Hug a по подобен повод мама ми каза "Животът е по-силен от всичко и си иска своето ..."

# 680
Деси, спомням си, че ноември кашляхте бая време. Да, пише, че ваксините предизвикват по силен ефект при ваксинираните. Това обаче беше за Астра Зенеката.
Бих отишла на РД, но ако се заразим ме е страх за свекитата, а сега няма как да не сме около тях.

# 681
Иринитко, така с лека хрема и покашляне, според мен не ти трябва тест. Дори и да е това, значи го караш мн леко и може да си вземеш само витамини.
И все пак стискам палчета, но ще е отриц. 💋

# 682
  • Бургас
Мимчо, разбирам те.
Аз също искам теста по-скоро заради ЛО, че от миналата събота вечер съм го виждала 2-3 пъти от разстояние.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 08:38 от Irinita

# 683
  • Калифорния, САЩ

# 684
Добро утро, Ир🍀🌺 Лека вечер на теб💕

# 685
  • Калифорния, САЩ
Занатка, special for you. 😘😘😘

# 686
Насладих се на кафето, благодаря 😍

# 687

От мен изгледа Heart Eyes.
Иринита съболезнования мила,прегръщам те Heart!
Как си Сис Kissing Heart?
Вангобче този понеделник е ремонта на ходовата част,нали?Споко,рутинна процедура е,на същия ден те вдигат,и скоро ще бягаш Heart Eyes!
Аз съм в другия край на България,на  лагер с хлапетата за гръбчетата.Вчера направих 8! часа път,спирах 3 пъти до 00,другото път Grin.Половин час се въртях в един град Joy,веднъж да повярвам на навигация и тя ме заби в центъра.Разказа ми се играта направо,имах чувството че ще припадна снощи.Умората от пустия ковид не ме е пуснала още...
Заредена съм положително,децата ще са голяма част на деня ангажирани,а аз съм си взела и тротинетката Stuck Out Tongue Winking Eye.
Хубав ден дружинка Heart!

# 688
  • Русе
Ирко 🤗🤗🤗 лека вечер!
Мамексче, радвам се, че писа. Ще имаш време да си починеш🤗🤗🤗
Занатка, на работа ли си?
Аз съм на изпит (ще ме изпитват 🤣🤣🤣 по испански) не ми се смейте 🙃
Лек ден, бандичка!

# 689
Добро утро, така ми стана хубаво като ви прочетох!
Деси, а да видиш сега какво е да си от другата страна! Hug Успех, знам, че ще се справиш!
Мамекс, щуретино, добре, че се появи. На прекрасно място си, дишай сега, дробчетата да се вентилират!
Аз съм дежурна, моля се да мине леко!
Ще си търся нови диоптрични очила!
Хубав ден да имате!

Общи условия

Активация на акаунт