Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 62

• 23 194
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
  • Калифорния, САЩ

# 421
МалИИИИ, какво става тук бре, голямо затишие! Thinking
Я веднага на отчет, кой какво ял събота и неделя и с кой се ПРОСТИЛ. Нали на сирни заговезни искаме прошка!
Вчера аз само обядвах, ама здраво, но в рамките на позволеното, вечерта майка - глад, сълзи и сополи. Но удържах...подреждах къщната документация и бях изпаднала в тиха лудост! Като изхвърлих изтеклите гаранции /известна ви е моята любов към всякакви уреди, улесняващи живота/ чекмеджето стана по широко наполовина.
Хайде и малко снимки от вчерашния прекрасен ден!

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 16:02 от mimi.7299

# 422
Здравейте, тук съм, Ир💕
Мими, красотаааа👍
Килограмите са в застой, но за 20-тина дни свалих 4кг, което е добре. Не съм нарушавала, но започнах да смесвам и така стопирах нещата. Ще изчистя това отклонение.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 20:31 от zanata

# 423
И нас днес ни питаха за ваксини, аз отказах, не знам защо ..вътрешното ми чувство е такова. А и нали УЖ съм го изкарала...!

# 424
  • Русе
Иркооо Hug вече съм си тук.
Да, вчера беше прекрасен ден за разходки, но ... аз си стоях в стаята и гушкаааах бебка.  Вече съм си у РусИто, заредена с много емоции. Наистина е уникално да си гушнеш малкото бебоче, да си спокойна, че всичко е наред и да успокояваш мама и тати (от сериозните позиции на баба) Grinning
Няма да отчитам какво ядох, защото не бях режимна, но и от нерви ме беше хванало рядко щастие, така че кантарев каза "пак си си ти". От утре обратно на линия.
А другите къде изчезнАхте?

# 425
Иркооо Hug вече съм си тук.
Да, вчера беше прекрасен ден за разходки, но ... аз си стоях в стаята и гушкаааах бебка.  Вече съм си у РусИто, заредена с много емоции. Наистина е уникално да си гушнеш малкото бебоче, да си спокойна, че всичко е наред и да успокояваш мама и тати (от сериозните позиции на баба) Grinning

Ох, Деси направо ти завидях... така ми се гушка дребосъче...! Последното за сериозните позиции ме плаши, дали ще бъда и аз силна и смела като родител с опит? Hands Pray

# 426
  • Русе
Естествено, Мими, особено като ги видиш от какви работи се шашкат 🙃 и знаеш, че го правиш за спокойствието на бебока 😉

# 427
  • Targovishte
Здравейте банда
Извинявам се че не пиша, но не ми стига времето.
Мими - прекрасни,  зареждащи снимки!
Деси - усещам те заредена, и аз искам да ми замирише на бебе !

Ето какво ядох днес:

Това беше на обяд, естествено в разумни количества- не 'сичкото.  Творенията са на съпругата ми.
За вечеря - доизядох козунака от предния път. Ама как пък не засъхна , колко ли химия има вътре...

Днес сутринта ми сложиха и втората доза от Файзера.  За разлика от първия път мястото и цялата ръка доста ме болят. Като умаляла е. Безсилна.  Надявам се да мине бързо.

Аре, къде са другите красавици?

Приятна вечер, момичета.

# 428
Курдоооов, прекрасно зеленцееее и аз съм купила някакво мекичко, македонско и ще го готвя тази вечер. Турското много твърдо, а българско кьосе още няма!
Божеее, как им се готви на хората, мен много ме мързи...накарах Телча да приготви вечеря, а аз събирам сили и ентусазъм за зелето....!

# 429
  • София
Деско, 😘😘 благородно завиждам за чувствата, които си изпитала, когато си гушнала бебка! Дано, всеки има такава радост!
Курдов, 😘 до всеки добър мъж трябва да има една такава жена като твоята!
Ир, 😘😘😘 благодаря, че се грижиш за нас всяка сутрин!

# 430
Айде и моето зелце с пиУе е готово! Утре туй ще е, а кукърчо сготви и сарми!
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 07:45 от mimi.7299

# 431
  • София
Ир, здравей  Hug
Деси, много се радвам за теб и съм сигурна,че ще бъдеш страхотна баба Hug.
Курдов, много апетитно изглежда всичко.

МЦ закъсня 2 дни и аз изядох света, но днес се стегнах и направих плодовият ден само с ябълки и банани.
За утре
З-банан
О и В-салата краставици и домати и печена наденица

Лека вечер на всички! Hug

# 432
  • Калифорния, САЩ
Milensky, HI!!! Sparkling HeartSparkling Heart Sparkling Heart

# 433
  • Стара Загора
Здравейте, тук съм!
нищо ново при мен, обичайните неприятности. Простихме си в деня за прошка да видим до кога.

# 434
Привет, банда! Heart
Деска Kissing Heart звучиш супер заредена, а за позицията поздравления - да, трябва да са спокойни мама и тати , за да е спокойна и бебка Heart
Ир Kissing Heart благодаря за грижата!
Вангоби Hug Hug Hug
Мими Kissing Heart прекрасни снимки! А за ваксините - както ти идва отвътре!
Курдов малииии, страхотни са!
Заната Kissing Heart много добре се движиш, не се шашкай, трябва да е бавно за е стабилно свалянето!
Миленски Kissing Heart добре е бил плодовият ден!
Тан Kissing Heart важното е да сме здрави!
Аз днес хапвам - З - топла вода с лимон и мазно кафе;О - направих си рулца от шунка с европейска салата - бяха я споделили в една група- твърдо сварени яйца с кашквал и майонеза; няколко черита имам.После започва фаста .
Прекрасен, усмихнат ден ви пожелавам! Heart

Общи условия

Активация на акаунт