Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 62

• 23 184
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
  • Оптимист по принуда
Тук съм, тук съм. Чета, да не мислите, че ще се скриете от мен? Hug
Карам я на тренировки сутрин и ядене в калориен дефицит без хляб и много вгх. Килограмите са едни и същи.

Браво на всички режимни! Hug

Курдов, защо не ги печеш ябълките с канелка малко, да добавяш и орехчета натрошени, може да ти е по-леко и вкусно.

Каква рецепта намерих за брюкселско зеле - леко се сваряват или направо в микровелето за няколко минути, докато омекнат. Вадиш и ги нареждаш в тавичка, като с чаша ги сплескваш - ако са леко твърди и не става - врътваш още малко в микровелето. Като ги смачкаш, поръсваш със сол и подправки по твой вкус и слагаш отгоре настърган кашкавалец и малко зехтин/олио. Запичаш. Изглеждат страхотни, хрупкави, смятам да пробвам.

Деско, голямо вълнение, много се радвам за семейството ви . Heart

Хайде сега и Джулка да се отчете Hug

Прегръдки на всички Heart

# 466
  • Бургас
Ириниткооо, чикулаТ и сладолед мога да ям до припадък, виж торти, морти, баклави не са по моята част.
Браво на Николайчето!

Николайчето написа статия за бранда на кака й.
Ламя е бранда на Силвия и Катя Smirk

Демчо, чащата със столче или без? Кристална или от проС джам?

# 467
  • Русе
Демчо, чащата със столче или без? Кристална или от проС джам?
😁😁
КристалнЪ, ут най-скъпити. 😁😁 ❤
Много успехи на "Ламя" 🍀💖

Тук съм и аз, чета ви най-редовно. Не пиша щот ту влизам в няква дупка, ту излизам (добре, че не съм мъж Mr. Green )за кратко и така докат съвсем изперкам, Trollface

Дееемс, ❤️❤️

Добре че сте вий, да ме разведрявате, 💖
Курдов, представих си те с руса коса, 😁😘😘

Иначе нищо ново при мен, ту правилно хранене, ту не съвсем и да видим дукуга, 🤪

Целувки, оставям ви, до след малко, 😘😘😘😘😘

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 14:22 от Juls14

# 468
Иринита Kissing Heart много се радвам за твоите чавета и Катя - пожелавам им успех, и вярвам че ще е така! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  Heart

# 469
  • Оптимист по принуда
Мънинки, за рИкийца Joy

Джуле, дърпай се за косата, да минава, каквото е HugHug Имам чувството, че няма излизане от тези състояния..Поне при мен е така. Hug

# 470
Ириниткооо, чикулаТ и сладолед мога да ям до припадък, виж торти, морти, баклави не са по моята част.
Браво на Николайчето!

Николайчето написа статия за бранда на кака й.
Ламя е бранда на Силвия и Катя Smirk

Видох бе, за две талантливи дизайнерки върнали се да работят в България. Щом прочетох Силвия, веднага разбрах, че е за кака...! Браво и на Силванка...! Flowers Hibiscus
Джулс, от времето е, аман от тези дъждове и мракове, да светне туй слънце, да ни светне на душите, нали?
За успокоение си купих три лака, корал и червени, по обясними причини... други цветове не нося!
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 15:20 от mimi.7299

# 471
  • Оптимист по принуда
Уж чета, а това го пропуснах. Браво на Силвето, браво на Николая! Успех в начинанието, много хубава идея, много продажби да имат! HeartFlowers Four Leaf Clover

П.п. Иринитко, тази рокля на теб ли е кръстена? Heart Eyes

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 15:37 от demmy.

# 472
  • Бургас
Демчо,
Да, на мен, както и на баба й от страна на баща й и моята баба, т.е. нейната прабаба - три Ирини.
Всяка рокля в тази колекция е кръстена на съществуващи жени от двата рода, които по свой начин са били забележителни.

# 473
  • Оптимист по принуда
Демчо,
Да, на мен, както и на баба й от страна на баща й и моята баба, т.е. нейната прабаба - три Ирини.
Всяка рокля в тази колекция е кръстена на съществуващи жени от двата рода, които по свой начин са били забележителни.
Правилно съм усетила, че са наречени със замисъл. Както и всеки елемент от изработката и концепцията им. Браво! Гордей се, мамче Heart EyesHug

# 474
  • USA
Ооо, Иринтка, тази рокля ме бодна в сърцето Cupid
Браво на девойките ти, талантливи като мама, всяка по своему Heart Eyes

Демси, аз таквиз картофки правя като твойте зелчици, много хрупкави стават и с чесънчИ, олелеле майкоу Yum
Джулка, прочетох те Heart Hug
Курдов си го представих с руса перука, мда Joy
Инджи, много свежи нокти, розАвки Heart Decoration
Мими, твойте ти ли си ги правиш? Аз от една година си ходя натюр Sunglasses
Липсващите да сА пУявят на УтчетчИ Heart
Като Виончето Hug

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 15:12 от SkyBlue

# 475
Мале, че хубави момичета, млади, волни, сладурани. Скайче коя беше твоята мома от всите...май с червения бански.
Не си ги правя сама, но си нося лака, пилите и всички инструменти, а за педикюр и ваната...няма да си топя краченцата там дето всеки си ги е топил, хи хи!

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 17:05 от mimi.7299

# 476
  • USA
Да, Мимс, с червения е мойта. И аз им се радвам, че живеят, сега им е времето Heartbeat
Хаха, за маникюра, изобщо не се съмнявам, че си носиш всичко, сигурно и Доместоса Joy

# 477
Да, Мимс, с червения е мойта. И аз им се радвам, че живеят, сега им е времето Heartbeat
Хаха, за маникюра, изобщо не се съмнявам, че си носиш всичко, сигурно и Доместоса Joy
Сладкишка....Нека се забавляват миличките, наистина сега им е времето, мъчно ми е, че при нас пандемията им отне толкова много...! Cry
И понеже съм първа тази сутрин Добро утро!
Честит рожден ден на нашето момче в темата - КУРДОВ! Да е здрав, щастлив, успешен и непобедим! И винаги да ни обича - всичките... Wink

Ей тук да направим купона!

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 10:07 от mimi.7299

# 478
  • Стара Загора
Здравейте сладурки и сладурко!
Виднага са пуявих! Чета ви омо кво зопомних незнам.
На Иринитка девойките много талантливи , успех, Ирка гордей се.
Курдов ЧРД и тук, щастлив бъди.
Инджи прекрасни ръце имаш, а маникюра много нежен.
Деми, Джуле ще мине и това, но да много е гадно всичко. Трябва да си съхраним психическото здраве обаче, та дръжте се.
Скайче прекрасни девойки, но твоята мома най-лична.
Мимс снимките ти ме удариха в сърцето - моретоо, ах морето, дано да има възможност да дойдем това лято, затъжих се за предишният ни живот. Аман от този затвор.
Скрит текст:
Считам, че мерките имат политически и финансови цели, не здравословни такива. Ще фалират бизнеси, хората ще психясат, децата ще останат необразовани, но на кой му пука за това. До сега нито един чужд бизнес не е затворен, това не е ли двоен стандарт. Вериги магазини, банки, бензиностанции, всички работят , но ако аз имам едно салонче за красота съм опасна и ме затваря. Ще станем живите мъртви, но вбастимащите не ги е еня, интересуват се само от властта и тя да е в техни ръце
Извинете ме за словоизлиянието.
Вчера и днес обядвам пача желе + люти пукани чушки+кис. краставички. Снощи вечерята пиле на грил купил ММ, аз направих гарнитура от зелен боб с чесънчИ и варени картофи с пресен лук на салата. Тази вечер нИзнам, има време да го мисля.
Хубав петък и приятен уикенд на всички!

# 479
  • Targovishte
Здравейте, банда!

Тъй като снощи си легнах с петлите, не видях пожеланията! БЛАГОДАРЯ ВИ! Аз мислех да си мълча, че годините взеха да стават много, ама... Да почерпя:

Иначе ние ще се събираме утре в тъщата, тъй като у нас е доста тясно. За това днес денят ще е обикновен - З - грейпфрут, О - милинки и малко постно зеле, В - нещо сладко и РЧШ.
Въпросът е утре - какво ще го правя плодовия, след като ще се яде и пие Simple Smile

Иначе мога да байганясам от работа, петък е все пак, имам дваЙсе хиляди задачи. Но съм решил докъдето стигна. За съжаление все още не мога да се клонирам.

Приятен ден банда, и не се презорвайте, петък е и идат събота и неделя!

Общи условия

Активация на акаунт