Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 62

• 23 181
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
Да си жив и здрав, Курдов.

Как сте, банда? Аз малко съм в дупка..

От днес започвам пак 90дд.
😘😘

# 481
  • София
Честит рожден ден, Курдов! Бъди здрав и много щастлив! Hug
Не го мисли плодовият утре, по-добре се забавлявай и по-нататък ще наваксаш.

Иринита, видях ги твоите момичета във фейсбук. Харесвам им нещата и много успехи им пожелавам на трите. Hug
Скайче, познах твоята девойка. Много е готина. Нека се забавлява. Hug

Сиси Hug и аз съм там.

Около мен има много болни в момента.
Малката с дистанционното обучение, работата, която не мога да отлагам и куп служебни проверки.....не мога да спя нощем и само мисля.

Днес банани и ябълки съм приготвила. Аз попаднах на едни прекрасни червени ябълки- тънка кора, леко кисели и много ароматни.....и малко скъпи 3,50лв/кг.

Лек ден, банда! Hug

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 11:30 от milensky''

# 482
Курдов честит рожден ден ! Да си здраВ, Всички около теб също - и след като ще сте здрави - радвайте се на живота и грабете с пълни шепи! Да имаш по- малко задачки на работа, но по- високо заплащане! И наздравееее!  И не го мисли утре плодовия - отдай се на празника си!

Миленски Kissing Heart стискам палци по- бързо да се възстановят! Heart  Flowers Four Leaf Clover
Джулс  и Демс радвам се ,че се появихте момичета Heart
Тан Kissing Heart и ти не беше писала отдавна! 
Скай Kissing Heart чудно ти е момиченцето , и да нека да продължават в същия дух! Колко е зареждащо да видиш прекрасни млади хора, само с излъчването си те зареждат! Heart
Мими Kissing Heart аз не съм се и съмнявала ,че си носиш всичкоза маникюр и педикюр Hands Thumbsup
Деска как е Бояна? Heart А мама и тати? Two Hearts
Моето меню днес :  З - топла вода с ябълков оцет и кафе: 0 - варени Ица, доматки и краставици  и едно кИфте; В - няма фаст до утре вечере се надявам.
Прекрасен петък, и прекрасни почивни дни ви пожелавам! Поне се надявам да става времето за разходки !

# 483
  • Бургас
Курдов, здраве ти желая, момко! Здраве и пак здраве! Всичко останало се нарежда. Само като се обърнеш назад и видиш какво ти е минало през главата и ще разбереш, че нещата идват тогава, когато трябва, случват се по начин, по който трябва и когато трябва, с наши или без наши напъни. Понякога, доста често, ни остават само тревогите.

Сиси, в дупка? Хващай се за косата и се измъквай! Two Hearts
Миленски, стискам палци бързо да се оправят! Hands Pray

Скайче, и аз предположих, че това е нашето гардже. Ма много хубаво, бе! Heartpulse

Ей ме на, написах четири изречения и забравих останалите Stuck Out Tongue Closed Eyes
Имам миндернайсет хиляди задачи, ама си мисля, дали няма да е по-подходящо да ги оставя за следващите по-топли дни? Ще взема да направя един план, та поне душата ми да миряса, че е планирано Grin

# 484
  • Leeds, UK
Курдов, ай наздраве! Всичко най-хубаво ти желая🤗.
Сиси, никви дупки! Забраняам!
Миленски👍
Скай, имам подобна снимка с приятелки. Много се изкефих!
Мимито ме разби с носенето на всичко за маникУра. 😁 Това ми напомни как за една операция на баба искаха да си носим всички матрЯли в болницата. Баща ми тогава ги попита “Доктор да си донесем ли или ще ни осигурите вие?”
Четох и за момичетата на Иринита. Статията и снимките много много ми харесаха!
Деси, Тан, Дема и Джула, Инджи, Скай🤗
Къдя са другити ни знам!
Джипито ме зарадва днес нямам диабети и предиабети, нито други болести. Всичко явно е на стресова основа (Ковид основа ми е на мен, мисля). Малко ми е паднало кръвното и съм -1,300 кг за 1 седмица. Краят на април пак ще ходя.
Минах през магазина навръщане, минах през секцията за сладките нещица най-невъзмутимо  и взех пъстърва, сьомга, целина, брюкселско зеле, зеленчуци и плодове. Бетон съм, а? 😁Туй ще ядем довечера! Кот кажа това ще ядат.

# 485
  • София
Банда, Hug

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 11:31 от milensky''

# 486
Миленски, дано се възстанови човека бързо. Много трудна ситуация...

Иринитке, браво на Силвето.

Скай, твоето момиче е най - хубавото.

Бела, радвам се, че си добре.

И за Мамексче и прегледите на дребните се радвам, че добре вървят нещата.

# 487
Миленски ММ се лекува вкъщи от двустранна пневмония...извън болница, въпреки, че бяха готови да го приемат. Вкъщи е спокойно, топло, с хубава храна... вкъщи и стените лекуват. Ще си пие лекарствата, ще му готвите топли супи и ще носите...за сега ако не е тежко мисля няма нужда да го взимате у вас. Излагаш на риск и децата и вас... не знам, всеки сам решава в такава ситуация...! Стискам палци бързо да се въздигне...! Hands Pray

# 488
  • София
Курдов, 😘 да си ни жив и здрав! Едно петле си имаме в скромната къщурка, та освен здрав, бъди ни и щастлив, а обичта и уважението вече си ги имаш!
Миленски, 😘 дано мине бързо и се възстанови скоро свекър ти!
Момичетата в дупка: Стегнете се и не се подавайте на черни мисли! Хайде, чакам ви скоро в настроение!
Целувки на всички!

# 489
  • София
Привет, дружина Heart
Курдов, жив и здрав да си!
Миленски, сложна ситуация! Дано се възстановява човека! Hands Pray
Бела, радвам се , че има добри новини при теб Heart
Прекрасни и спокойни почивни дни!

# 490
  • Калифорния, САЩ
Milenski, мила, нямам съвет; в страшно време живеем, страшни избори правим. Да се възстановяват бързо милите.
Иринитко, горда майчице, браво за това, което си им дала и научила.
Скай, разкишна мадама имате!
Курдов, друже, честита да ти е поредната годинка. Здраве и силни нерви ти оожелавам, послушни да са юнаците и да се закрепят, да можеш и ти дъх да поемеш. Весел празник и си ‘апни с кеф. Ич не ги мисли килата този ден!
Много ми е напрегнато напоследък. Май ще влизам в предменопауза и съм като фитил. От една искра се паля. Тук нинобещаха да отворят училищата от 12 април и сме развълнувани - повече от една година откакто сме онлайн, синът чака с нетърпение да се върне в клас. Аз на 30 имам първата доза от ваксината, ММ на 25 ще му е втората. Да видим, и от това ми е едно...
Оф, слагам кафето и бегам. Здрави да сет, бандюги. Обичам си ви ‘симките. 🤗🤗🤗

# 491
  • София
Благодаря на всички за подкрепата! Купихме лекарства и хранителни продукти и пътуваме да им ги занесем. В понеделник ММ отново ще им занесе каквото имат нужда и силно се надяваме да покажат подобрение. Ще действаме в движение.  Sad
Хайде и едно меню да напиша
З-кафе
О-салата и някаква скара/кюфтета, кебапчета/ каквото намерим
В-зелена салата и печени пилешки бутчета
Пазете се, мили мои приятели!

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 11:32 от milensky''

# 492
Миленски, с теб сме, ще мине. Гушкам те! И ти желая много сили и спокойна психика!
Аз цяла сутрин шетам, сега ще се разхождам с щерката, че и нея я хвана бяса...!
Пазете се и бъдете здрави...

# 493
  • Русе
Курдов, с малко закъсненийце, да си жив и здрав! Много успехи и късмет, каквото си пожелаеш, да се сбъдне! 🥳😘🍀

Миленски, всичко ще е наред! Стискам палци да се подобрят много скоро! 💖🍀🍀🍀

След малко ММ ще ходи на гости в един прЕател, та отивам да наглася метлата, точилката и чука за пържоли. Да са готови за неспазен вечерен час, Mr. Green 😁

Дееемс ❤

Много целувки на всички, 😘😘😘

# 494

След малко ММ ще ходи на гости в един прЕател, та отивам да наглася метлата, точилката и чука за пържоли. Да са готови за неспазен вечерен час, Mr. Green 😁
Joy
Той може да го спази, ама няма лошо да си в готовност!

Аз се озовах с моите подопечни в Поморие...пихме бира и замръзнахме!

Общи условия

Активация на акаунт