Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 62

• 23 159
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Иринита, и от тук силни прегръдки....Съболезнования, 😔❤
Много ми е мъчно...

Миленски, Мимс, стискам силно! 🍀🍀🍀

# 616
  • Калифорния, САЩ
Иринитко, аз ... не разбрах точно какво се е случило, но разбирам, че загубата ти е голяма. Мила моя. Искам да съм там и да попия сълзите ти. Искам да съм там и да крещя заедно с твоето сърце. Искам да съм там и да кажа”Защо, Господи, наказваш нас, земните, с такава мъка и ни даваш това изпитание?!!!!!”   Искам да съм там и да кажа “Стиг!!!” И да направя това СТИГА възможно. Но.... съм тук и изпращам съболезнованията си на теб инкуп любоми хора напоследък. И се питам “Докога????”  Докога.
Вечна и Светла памет на тези, които не са сред нас.

# 617
Иринита Hug моите съболезнования, много  ми е мъчно, прегръщам те много! Heart Светъл път на душата и! Hands Pray
Мими и Миленски стискам силно!
Сиси Hug днес ще си още по- добре!
Деси радвам се, че децата са по- добре! Kissing Heart

# 618
  • Стара Загора
Ирче, съболезнования Болиии
Стискам палчета на всички нуждаещи се.
Обичам ви.

# 619
Мила Иринитко, HeartHeartHeart
Сиси, как си днес? Hug
Миленски, обади се Hug

# 620
  • Калифорния, САЩ
Момичета и момче, да знаете, че на другия край на света някой ви мисли и не може да спи.
Къщичката ни е тиха. И мрачна. И болката се усеща. И ние сме тихи. И...
Обичам ви. И ви мисля. И сърцето ми се моли за по-светло бъдеще. За всички ни.
Пишете. Искам да знам, че сте добре.
Ние сме. Малкият е ваканция, измори ме от скитосваме тези дни. Днес нямам сили дори да стана от леглото. Но трябва. Всичко на мен си чака. Утре ще съм на ваксина и трябва да наготвя поне. И да поизчистя кочинката малко. Хайде, до скоро, мили.

❤❤❤❤❤❤

# 621
  • София
О, Ир😘😘! Мълчим съпричастни с болката на Иринитка! Едва ли успяваме да и помогнем, но се надяваме да и е по- леко.
А ти се радвай на умората от детенце, защото идва момент, в който няма да иска да е с теб!
Питаш как сме: Аз съм добре! Чакам утре доФтора да каже, че мога да сваля шината и да съм си същата. Малко ме е страх, но мисля хубаво и ще стане!
Целувам те, Ир! 😘😘😘
Целувам и всички от любимата бандичка! 😘😘😘
Иринитко, ❤❤Прегръщам те силнооо!

# 622
  • Калифорния, САЩ
Знам, Вангобче, знам защо сме мълчаливи. И няма да е за последен път, повярвай ми. Но толкова много неща на този свят не зависят от нас, едно е сега, след секунда е абсолютно различно.
И да псувам (така ли се пише?), и да крещя, и да се съсипя, пак няма да променя нещата и да намаля болката. Тя пустата, заедно с празнотата и мъката, ще се настанят трайно в сърцата о душите ни, ще превземат живота ни. И ще го променят. А и нас самите. Но. Трябва да се изправим и продължим. В името на останалите ни любими, за децата и половинките. А какво ще е в самите нас - по-добре да замълчим. Страхът това да не се случи и на нас е това, което не ни дава да спим и бъдем волни. А знаем, нищо не е вечно; никога няма да сме готови за такава загуба. Никога. Прегрудки, думи, съболезнования - подкрепа е, да. Но само човек, койро минава през това изпитание, знае какво му е.
Успех на тебе при доктора, вярвам, че всичко ще е наред.
Мили мои, прегръщам ви. 🤗🤗🤗

# 623
  • София
Ир Heart
Вангобче , дано при теб утре са добре нещата Heart
Heart за всички

# 624
  • София
Ооо, Ир! Толкова красиво го каза! Ами, това е и това ни предстои! 😘😘😘
Ничия, 😘😘😘

# 625
  • Русе
Ир 💔💔💔💔 мисля, че го каза от името на всички ни 💝
Просто май напоследък много се насъбра
Добре, че ми е малкото слънчице и майка му ми праща снимки всяка сутрин, за да мога да издържам.

# 626
Здравейте 🍀🍀🍀💕💕💕

# 627
  • Калифорния, САЩ
Здравейте 🍀🍀🍀💕💕💕

Здравей! Кафе ли ти се пие, как си?

# 628
  • Русе
Добро утро!
Ир,  💝💝💝💝💝 и за теб - лека вечер!
Всички, които имаха нужда от стиснати палчета - дано се появите с хубави новини!

# 629
О, Ир, благодаря за специалното кафе🥰 обичам меденки с шоколадова глазура. На работа съм, имаме доста болни и се появяват нови...

Общи условия

Активация на акаунт