Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 691
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Никой не може да ти каже, докато не повториш. Домашния тест също с нищо няма да ти помогне. Търпение. Успех.

# 451
Момичета, с тези болки, взех да се филмирам за извънматочна. До 10 ден нямах никакви болки, но вчера ми беше датата на цикъла, и почна да ме боли! И това ЧХГ ме обърка тотално...

# 452
Мариела,не го мисли и не се притеснявай излишно.На мен също не ми назначиха втори тест,а направо преглед началото на другата седмица...моят домашен тест са гърдите,които ме болят зверски всеки ден все повече и повече😃Чувствам се страхотно,вярвам,че всичко ще бъде наред и си живея както и до сега(без да се натоварвам физически)!Отпусни се и се успокой Simple Smile

Здравейте момичета! След като направих кръвен на 13-ти ден от трансфера и ЧХГ-то беше 159.7 след това не съм правила други тестове, та мисълта ми е възможно ли е нещо да не е наред и резултата да пада, часа ми за преглед е в края на другата седмица и малко ми е притеснено. Нямам никакви оплаквания, всичко си е наред. Мислех да направя един пиклив тест за всеки случай.

# 453
Момичета, смених клиниката и следващият път започвам дълъг протокол

Никога досега не съм била по такъв протокол пък да видим какво ще стане

Също така, ако нямаме бластоцит няма да има трансфер

Винаги са ми връщали ембрион на 3-ти ден

Обнадеждена съм

# 454
  • София/Севлиево
Успех!Нова клиника-нов късмет.При мен се получи от втория ми опит при новия доктор.Все си мисля,че ако свежия ми бе на ден 5,а не на 4 ,и той можеше да е успешен,но поне сега стана...

# 455
Успех!Нова клиника-нов късмет.При мен се получи от втория ми опит при новия доктор.Все си мисля,че ако свежия ми бе на ден 5,а не на 4 ,и той можеше да е успешен,но поне сега стана...
Метни малко късмет, че и при мен да се случи така Simple Smile

# 456
  • София/Севлиево
+-123 с най-голямо удоволствие.Както писах в отчетната ни това бебе го чакам повече от 9 години(да не кажа,че бях готова още малкия като навърши 1 за ново).Тоя път всичко ще ми е наред,с вас също.Едно време (2014) като тръгнах по репро доктори тук имаше други момичета,които доста от преди мен опитваха.Май всички  вече са мами,някои и на по 2 дечица,та е време и за вас да успеете.За себе си знам,че чак след раждането ще съм една идея по-спокойна,ама пък там други неща ще ме тормозят...

# 457
Дай Боже от втория опит при същия доктор и при мен да се получи. След две биохимични едва ли ще ми бъде спокойно при следващия опит, но ще направя, каквото е необходимо.

# 458
Момичета, смених клиниката и следващият път започвам дълъг протокол

Никога досега не съм била по такъв протокол пък да видим какво ще стане

Също така, ако нямаме бластоцит няма да има трансфер

Винаги са ми връщали ембрион на 3-ти ден

Обнадеждена съм
И при мен винаги трансферите са били на 3ти ден.също смених клиниката,но пак по къс протокол(нзм защо) и на ЕЦ..и още не мога да направя бластоцист Sad

# 459
Здравейте, момичета. Отдавна ви чета, но все не мога да се наканя да пиша. Накратко за моя случай. 3 стимулирани Икси, 4 трансфера. 1-ви трансфер без имплантация, 2ри трансфер биохимична. 3ти -  положителен тест, но за кратко. Не се появи сърдечна дейност. Направих 4ти трансфер на 11.02 и след  2 седмици положителен тест. Днес бях на първи преглед след трансфера. Установи се наличие на плоден сак, за който докторът каза, че изглежда чудесно. Но има и втори малък сак, обаче не къде да е, а в маточния рог. Аз съм с клампирани тръби. Не знам откъде ми дойде това на главата и как е възможно. Докторът каза, че вторият сак в рога е малък и най-вероятно няма да се развие, но ако се развие нещата хич няма да са добре. Искам да питам чува ли си сте за такъв случай? Каква е причината да се случи? Да се надявам ли на благоприятно развитие?  Чета, чета в Интернет и искам да съм спокойна, но ми е свито сърцето. Успех на всички борещи се момичета!

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 22:13 от karadjova87

# 460
Aз имам два трансфера с по два захванати, и в двата случая вторите сакчета се резорбираха. Има си сигнали - големина, неправилна форма, те ги знаят и ги разпознават дали ще се развият или не.

# 461
Здравейте и от мен Heart Eyes
В понеделник на 8 март ще е моят първи трансфер на 1 снежинка.Дойдох,за да прочета хубави новини при вас,защото съм много притеснена от това дали всичко ще е наред.Не знам как ще дочакам деня на теста,наистина това ще е най-дългото чакане Grinning
Та се чудя вие как се разсейвате да не мислите за това,имате ли някакви техники за отвличане на вниманието Smiley

# 462
Здравейте, момичета. Отдавна ви чета, но все не мога да се наканя да пиша. Накратко за моя случай. 3 стимулирани Икси, 4 трансфера. 1-ви трансфер без имплантация, 2ри трансфер биохимична. 3ти -  положителен тест, но за кратко. Не се появи сърдечна дейност. Направих 4ти трансфер на 11.02 и след  2 седмици положителен тест. Днес бях на първи преглед след трансфера. Установи се наличие на плоден сак, за който докторът каза, че изглежда чудесно. Но има и втори малък сак, обаче не къде да е, а в маточния рог. Аз съм с клампирани тръби. Не знам откъде ми дойде това на главата и как е възможно. Докторът каза, че вторият сак в рога е малък и най-вероятно няма да се развие, но ако се развие нещата хич няма да са добре. Искам да питам чува ли си сте за такъв случай? Каква е причината да се случи? Да се надявам ли на благоприятно развитие?  Чета, чета в Интернет и искам да съм спокойна, но ми е свито сърцето. Успех на всички борещи се момичета!
Преди пет години бях в същата ситуация, но само с един ембрион който беше в рога на матката, а аз също нямам тръби. Бях атракцията на болницата, всички доктори ме прегледаха тогава, но когато ЧХГ-то мина 5000 болката стана нетърпима. За съжаление решението беше лапаро. Желая ти успех!

# 463
  • Панагюрище
Здравейте момичета, пиша с надеждата да ми вдъхнете малко кураж..
9 ден на два бластоциста ЧХГ 214, а днес на 11 ден ЧХГ е 273.
Знам, че шансовете да са останали и двечките е минимален, но пък толкова малка разлика ме плаши страшно.

# 464
Ани повтори след 48ч. може да е останал само един наистина.

Общи условия

Активация на акаунт