Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 693
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Марви, какви са болките при теб? Като при МЦ или като колики?

Като при МЦ

# 436
Успех на всички!!!

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 10:54 от iovis

# 437
Най-после излезе и моя резултат от събота - на 10-ти ден след ЗЕТ на 3-дневни и 4 дни след Хориомон - ЧХГ 80.38 Disappointed Като извадя около 50 от Хориомона и остава едно ЧХГ 30 Disappointed Relieved

Приключих безуспешно и последния си опит Disappointed Relieved
Днес, 15-ти ден след ЗЕТ на 3-дневни имам падащо ЧХГ - 75. Прогестерон също - беше 29, сега е 20.
Ами това е от мен, днес ще тъгувам и започвам да се настройвам за живот без дете DisappointedDisappointed RelievedSleepy

# 438
Най-после излезе и моя резултат от събота - на 10-ти ден след ЗЕТ на 3-дневни и 4 дни след Хориомон - ЧХГ 80.38 Disappointed Като извадя около 50 от Хориомона и остава едно ЧХГ 30 Disappointed Relieved

Днес, 15-ти ден след ЗЕТ на 3-дневни имам падащо ЧХГ - 75. Прогестерон също - беше 29, сега е 20.
Ами това е от мен, днес ще тъгувам и започвам да се настройвам за живот без дете DisappointedDisappointed RelievedSleepy

Бени, много съжалявам да видя резултатите. Отдели достатъчно време да го преживееш, но не искам да чувам за настойване за живот без дете. Прегръщам те, сигурна съм, че ще се получат нещата. Не забравяй, че винаги преди изгрев е най-тъмно Heart

# 439

Всички тук знаем много добре как се чувстваш, но се наплачи хубаво и утре се стягай, защото борбата ти трябва да продължи!!! Ще станеш майка!
Онзи ден се чувствах по същия начин, но отчаянието няма да ни помогне с нищо!
Бъди силна! Всички ще успеем!

# 440
Ох Бени, не трябва да се предаваш, не трябва.Прегръщам те силно (Hug)

# 441
Бени, не се предавай! Heart

# 442
И от мен 0 на 10-ти ден.
Спирам лекарствата и чакам цикъл.

# 443
  • София/Севлиево
Ех, момичета Hug Защо така?Няма ли някоя да развее положителен тест...Няма да се отказвате.Ще успеете,сигурна съм.

# 444
Аз пуснах ново ЧХГ да видиме дали е паднало още от вчера!
Момичета, е не знам какво става. Вчера ЧХГ 304.40,а днес 496.5

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 14:48 от marvi39

# 445
  • до най-прекрасния мъж
Аз пуснах ново ЧХГ да видиме дали е паднало още от вчера!
Момичета, е не знам какво става. Вчера ЧХГ 304.40,а днес 496.5
Вероятност да са били двечки и едното да отпада? Щом имаш болки и зацапване, а ЧХГ расте така, вероятно е това. Засега нищо не може и да се види на ехограф, трябва ти почивка и търпение. Не губи надежди, стискам ти палци!
Бени, не се предавай! Знам колко ти е трудно, но трябва да се бориш. Ние сме жени, силни сме и нямаме право да се предаваме, колкото и да ни е трудно. Дай си време да се изправиш и продължи. Не може все да е лошо, трябва да се преборим за хубавото.

# 446
Блу, аз нямам кървене, а болките са като при цикъл!

# 447
  • до най-прекрасния мъж
Блу, аз нямам кървене, а болките са като при цикъл!
Извинявай, запомнила съм погрешно. Бъди търпелива и дано всичко е наред. Според мен щом е пораснало толкова за 1 ден, е повече от добре.

# 448
  • София/Севлиево
Марви, и на мен ми се струва,че всичко е наред.Успокой се и след 2 дни(предполагам пак ще го провериш) нека е поне удвоен този резултат.

# 449
Здравейте момичета! След като направих кръвен на 13-ти ден от трансфера и ЧХГ-то беше 159.7 след това не съм правила други тестове, та мисълта ми е възможно ли е нещо да не е наред и резултата да пада, часа ми за преглед е в края на другата седмица и малко ми е притеснено. Нямам никакви оплаквания, всичко си е наред. Мислех да направя един пиклив тест за всеки случай.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 17:12 от MarielaPetrova2

Общи условия

Активация на акаунт