Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 240
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Моля се от все сърце ,дай Боже Simple Smile ще видим .Каквото е писано ще стане .Пожелавам на всички успех .Знам какво е.Имам 3-ри трансфера зад гърба си.Този е 4-ия.Дано 5-ият да е за трето бебче.

# 676
Теди, успех.Моят на ден 8 бе 91.
Шанел,дано бързо му мине на детенце,а ти не отписвай съвсем опита.Може пък чудото да стане.
Като си гледам пикливия тест ,ако е положителен , очаквам резултат не повече от 10 😄 . Ама си пусках  щитовидните хормони и си викам  що пък не 😉 иначе теста ми е предвиден за петък

# 677
Дай боже да е +++ Heart Eyes
И на мен ми е 8 ден,но не мога да се престраша да го пусна днес,ще си чакам тихо и кротко до петък Grinning
Аз днес си пуснах тест . Още ми е 8ми ден ,но не издържах . Надявам се да отчете правилно . Някой друг със тест днес има ли ?

# 678
Помня ,че пуснах на 9-тия ден .И този път ще направя така .Не мога да чакам толкова много.Ако има нещо ще покаже на 9-ти ден.

# 679
И аз съм за петък и чакам тихо и кротко, със свито сърце и големи надежди Simple Smile

# 680
Мен честно казано,дори ме е страх да го пусна теста Joy Страх ме е от резултата,който ще видя (ако е отрицателен).Преди на всяко малко закъснение,тичах да купувам тестове и за 3 години все бяха отрицателни,за това този път реших да чакам,но все си хо имам тоя страх за отрицателният тест Disappointed

# 681
Най-накрая и аз цопвам тук след втора стимулация вчера трансферираха две 5-дневни.
Тестът ми е за 29, но искам да разбера дали изобщо има имплантация, така че ще започна с тестовете от рано.
Успех на всички Simple Smile

# 682
Хихи и аз бях така 2 години и после да видиш.... След положителния кръвен, всеки ден си препишквах по един тест и си се кефех тихичко в банята като някаква луда 😁😁😁 викам си ако ме види някой, ама не ми пукаше, кефът си е кеф. Стискам много палци на всички🤞.

Мен честно казано,дори ме е страх да го пусна теста Joy Страх ме е от резултата,който ще видя (ако е отрицателен).Преди на всяко малко закъснение,тичах да купувам тестове и за 3 години все бяха отрицателни,за това този път реших да чакам,но все си хо имам тоя страх за отрицателният тест Disappointed

# 683
Chuhaleesi сигурна съм, че аз някой ден ще съм така Laughing

# 684
Най-накрая и аз цопвам тук след втора стимулация вчера трансферираха две 5-дневни.
Тестът ми е за 29, но искам да разбера дали изобщо има имплантация, така че ще започна с тестовете от рано.

Успех, Fairytale11 Simple Smile A защо ти е толкова късно кръвния при положение, че са 5-дневни. Моя тест е на 9ти ден от трансфера.

# 685

Успех, Fairytale11 Simple Smile A защо ти е толкова късно кръвния при положение, че са 5-дневни. Моя тест е на 9ти ден от трансфера.
Мисля, че в клиниката, в която съм аз просто така процедират без значение 3 или 5-дневни.
Чудя се тази неделя дали има шанс да се види, ако има имплантация. В понеделник май ще е по-добре, но в понеделник логистиката ще ми е трудна и лабораториите винаги са фраш в понеделник...

# 686
Ама хора наистина главата ми не го побира какви са тия тестове на 14ти ден. За бластоцисти (5 дневни Е) показва има ли имплантация на 7ми ден след трансфера, а ако са ви 3 дневни Е показва има ли имплантация на 9ти ден след трансфер.

# 687
И мен ме е страх да го пусна по - рано. Чакам си до утре и това е!Нищо, че днес така и така ще ходя до болницата... То даже не е и страх, ами по - скоро отлагане на и без друго лошото ми предчувствие да се превърне в реалност.

# 688
На мен ми показа положителен резултат на 6ти ден след трансфера на петдневни, и то пиклив. Ама със чувствителност 10 и чертата си трябваше повглеждане за да се види. И все пак тестът си показа съсвем правилно.
Аз точно със цел да разбра дали има имплантация ги правя толкова рано. От къде да знам дали все пак няма да ми дойде цикълът и ще изпусна този момент, а той е важен във ин витрото. Най— малкото ако има имплантация знаеш, че няма нужда от Ера тест.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 13:31 от Cinnamon Cookie

# 689
На мен ми показа положителен резултат на 6ти ден след трансфера на петдневни, и то пиклив. Ама със чувствителност 10 и чертата си трябваше повглеждане за да се види. И все пак тестът си показа съсвем правилно.
Аз точно със цел да разбра дали има имплантация ги правя толкова рано. От къде да знам дали все пак няма да ми дойде цикълът и ще изпусна този момент, а тои е важен във ин витрото. Най— малкото ако има имплантация знаеш, че няма нужда от Ера тест.
Точно това е и моята идея.
Като цяло съм ок да ми дадат дата за тест след 14 дни, но малко безсмислени ми стават хормоналните препарати, ако на 10 ден ЧХГ е 0.
Щом на 6 ден е отчел пиклив тест, значи и кръвния би трябвало да отчете в неделя.

Общи условия

Активация на акаунт