Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 207
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
В моята клиника също ме караха да правя кръвния 13 дни след трасфер на 5 дневни ембриона. Явно различни лекари, различни порядки. Въпреки, че и аз не виждам смисъл защо трябва да се тъпчем с лекарства, ако теста е отрицателен много по-рано.

# 691
Моето чакане приключи  .... <0.1 късмет на чакащите

# 692
Много съжалям,мила Disappointed
Поплачи си,после стани,избърши си сълзите и продължи напред.Следващият път ще е "твоят път" Hug
Имате ли замразени "ескимосчета" Nature Snowflake
Моето чакане приключи  .... <0.1 късмет на чакащите

# 693
1 ама чесно казано не знам дали имам още сили ...

# 694
Имаш сили разбира се .Ние жените сме силният пол , колкото и да натякват обратното.Ние сили винаги намираме .Кураж и успех пожелавам .

# 695
Ама хора наистина главата ми не го побира какви са тия тестове на 14ти ден. За бластоцисти (5 дневни Е) показва има ли имплантация на 7ми ден след трансфера, а ако са ви 3 дневни Е показва има ли имплантация на 9ти ден след трансфер.

Сигурно наистина показва, но в нашата клиника така искат на 14ти ден. И аз съм с един петдневен.

# 696

Съжелявам за неуспеха ти!
Днес поплачи., но от утре се стягай, защото борбата трябва да продължи!!!
Имаш сили! Всички имаме и трябва да имаме, защото имаме цел и трябва да я постигнем!
Успех при следващия опит!

# 697
Ама хора наистина главата ми не го побира какви са тия тестове на 14ти ден. За бластоцисти (5 дневни Е) показва има ли имплантация на 7ми ден след трансфера, а ако са ви 3 дневни Е показва има ли имплантация на 9ти ден след трансфер.

Сигурно наистина показва, но в нашата клиника така искат на 14ти ден. И аз съм с един петдневен.

На 15.3.2021 трансфер на един 5 дневен Е., тест на рецептата е записано на 27.03.2021- 12 дни.
Не съм убедена, че няма да накапя някоя- друга лентичка преди това- но да видим до кога ще издържа.

# 698
Tedichka85 много съжалявам, но щом имаш още един бебок на хотел, няма да се отказваш. Сега ще видите следващия месец какъв валеж ще падне и после по Коледа всички ще се приберем с бебета. Ще видите, убедена съм.

# 699
Дай боже.. Амин❤️❤️и аз съм в подготовка за др месец за зет

# 700
  • София/Севлиево
Теди, много съжалявам .И никакво отказване.Ето ме мен бременна след 7-ми трансфер,а бях готова и аз да се откажа още преди година и половина.Но момичета тук във форума ми дадоха кураж и опитах.Истината е,че не знаех как ще понеса трета стимулация на възраст над 35,но всичко мина съвсем леко.Успех следващия път!

# 701
  • София
Здравейте момичета! До сега не съм имала имплантация и опитваме всичко вече. Предписаха ми пролутон депо на 3 дни, подготовка за зет. Имам също циклогест 2х1.

До сега не съм слагала толкова много прогестерон. На неуспешен трансфер прогестерон ми е бил над 30. На биопсия само с циклогест на 5ти ден един път над 60, друг път 35.

Вероятно док има нещо предвид. Но до сега съм чела че пролутон 500 мг се поставя на 5 или 7 дни.

Благодаря предварително за мненията.

# 702
Аз също съм на пролутон депо,но при мен е веднъж седмично и пролутекс на 12ч по 1 инжекция.
Пролутона е доста болезнена,след нея 3 дена ходя като Гестапо Joy
Здравейте момичета! До сега не съм имала имплантация и опитваме всичко вече. Предписаха ми пролутон депо на 3 дни, подготовка за зет. Имам също циклогест 2х1.

До сега не съм слагала толкова много прогестерон. На неуспешен трансфер прогестерон ми е бил над 30. На биопсия само с циклогест на 5ти ден един път над 60, друг път 35.

Вероятно док има нещо предвид. Но до сега съм чела че пролутон 500 мг се поставя на 5 или 7 дни.

Благодаря предварително за мненията.

# 703
  • София/Севлиево
За пролутон не мога да кажа.Аз си бия пролутекс всеки ден,като в момента вече го спирам и ми е през ден.Отделно бях с Дуфастон,който спрях,и имам 3х2 Утрогестан до 11 г.с.,после до 13 г.с.трябва и него да спра по схема.През около 10 дни си проверявам прогестерона и изчислих,че ми се покачва с около 1,5 на ден.Надявам се след 13 г.с.плацентата да се справи по-добре с производство му.

# 704
Благодаря ви много момичета.  Сигурно няма да се откажа толкова лесно ,но това ми беше 3ти трансфер, като последните два бяха с перфектни бластоцити и лигавица и пак нищо.  Вече не знам какво трябва да направя... Сега чакам да ми пишат от болницата да спирам ли лекарствата . След неуспешен зет, чака ли се да мине един редовен цикъл или може да се пробва веднага?

Общи условия

Активация на акаунт