Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 736
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Браво!!! Flowers Four Leaf Clover
Задръжте влака (темата) с положителни тестове, за да се кача и аз на него. Joy
Не че ще ми е скоро следващия опит - Април или Май.

# 346
  • София
Марви Flowers Four Leaf Clover, защо се боцкаш и разсипваш вените. Пускай уринарни от 8 - 9 ден отчитат. И после проследявай пак през 2-3 дни. Ако се удвоява чхг ще видиш как става все по силна чертичката.

# 347
Orangee и аз това викам, и ние тогава ще правим трансфер Smile

# 348
Марви Flowers Four Leaf Clover, защо се боцкаш и разсипваш вените. Пускай уринарни от 8 - 9 ден отчитат. И после проследявай пак през 2-3 дни. Ако се удвоява чхг ще видиш как става все по силна чертичката.

Ее, то ако можеше да се изтърпи хубавт, но пуста лудост... Grinning

# 349
  • София/Севлиево
С Марви сме от един отбор-аз за 10 дни 4 пъти пусках кръвен и чак като мина над 2000 се успокоих малко.Сега чакам 4-ти и втория преглед и вече правя изчисления кога да пусна пренатеста и първата ФМ...

# 350
Здравейте и от мен, присъединявам се към  групата на чакащите със ЗЕТ на 17.02 на едно петдневно ембрионче. Успех на всички чакащи 😊

# 351
Здравейте, на 15.02 ми беше трансфера на две замразени петдневни ембриончета, днес 10 днес след него ЧХГ ми е едва 30, ноември имах абразио след спиране на пулса в 9 седмица. Тази стойност сега ми се струва доста ниска.

# 352
Здравейте, на 15.02 ми беше трансфера на две замразени петдневни ембриончета, днес 10 днес след него ЧХГ ми е едва 30, ноември имах абразио след спиране на пулса в 9 седмица. Тази стойност сега ми се струва доста ниска.

Както ми се накара една съ-форумка и на мен..... ти колко искаш да ти е като те милите "сега " са се захванали Simple Smile Теста си ти е положителен и от мен честито 🍀

# 353
  • София
На мен след всеки трансфер ми дават по една торба с лекарства -

медрол, естрофем, дуфастон, зарзио, прегнил, но-шпа, а нямам някакви индикации, че се налага (водят ме неизяснен стерилитет). Всъщност си мислех, че на всички дават това - става въпрос за Надежда.

На мен ми дават същите лекарства,последния път даже и аспирин.Също ме водят неизяснен стерилитет.Аз имах и вливки даради NK клетки в норма,но на горната граница.Иначе съм със същите лекарства.

# 354
Както ми се накара една съ-форумка и на мен..... ти колко искаш да ти е като те милите "сега " са се захванали Simple Smile Теста си ти е положителен и от мен честито 🍀
[/quote]
Благодаря, просто това ми е породен трансфер имам една биохимична с подобни стойности и три бременности, приключващи със  спонтанни аборти, като последната  на 11 ден ЧХГ беше 490. Зная че не е математика, просто ... Благодаря ви!

# 355
Благодаря, просто това ми е породен трансфер имам една биохимична с подобни стойности и три бременности, приключващи със  спонтанни аборти, като последната  на 11 ден ЧХГ беше 490. Зная че не е математика, просто ... Благодаря ви!
[/quote]

Разбирам те отлично ....на мен ми беше 8ми или 9ти трансфер...имам 2 биохимични.... изобщо сериал с много епизоди..... Но този път си казах това е моят! Без излишни тестове и т.н и т.н. Чакам си часовете са преглед и си казвам, че всичко ще е наред и е по - лесно..... Дано си разменяме снимки към края на годината с всички, които участват в последен епизод на сериала Simple Smile 🍀🍀🍀🍀🍀

# 356
Shakeyourbody, много точно е сравнението с последния епизод на сериала Yum И аз участвам в него с 8-ми последен трансфер и цялата ми надежда Flowers Four Leaf Clover

# 357
Shakeyourbody, много точно е сравнението с последния епизод на сериала Yum И аз участвам в него с 8-ми последен трансфер и цялата ми надежда Flowers Four Leaf Clover

Да, да ....

Няма друг вариянт. Последен епизод с хепи енд. При други обстоятелства бих казала ...КОЛКО ИЗТЪРКАНО 😏..... Ноооо в нашия сериал ще е така! Да не сте смели да правите промени! 😁😁😁

# 358
Бени, кога ще пускаш тест?
Моят трансфер беше на 22.02.

# 359
Утре ще правя кръвен, на 10-ти ден, но съм почти сигурна, че ще стане готов в понеделник Disappointed , така че чакането ще продължи Open Mouth

Общи условия

Активация на акаунт