Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 735
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Утре ще правя кръвен, на 10-ти ден, но съм почти сигурна, че ще стане готов в понеделник Disappointed , така че чакането ще продължи Open Mouth

В коя лаборатория ще го правите.
В ЦибаЛаб излизат за един ден.
Успех Ви желая!

# 361
Благодаря , li92 Flowers Hibiscus
 Цибалаб и Рамус не работят в събота в моя град. Правя си всякакви изследвания в местна лаборатория и винаги са готови същия ден, дори до обяд. Но в събота не е така. Но нищо, аз имам търпение Wink

# 362
Попитай като отидеш. Цибалаб при нас точно ЧХГ правят за два дни, докато другите лаборатории към медицински центрове го работят за 2-3 часа. Дано тази, в която пуснеш да успеят да го направят в същия ден, макар и да е събота. Може би в такава ситуация аз бих дала кръв чак в понеделник, за да е още по-високо Flowers Four Leaf Clover

# 363
Благодаря , li92 Flowers Hibiscus
 Цибалаб и Рамус не работят в събота в моя град. Правя си всякакви изследвания в местна лаборатория и винаги са готови същия ден, дори до обяд. Но в събота не е така. Но нищо, аз имам търпение Wink

Извинявай, съвсем забравих, че утре е събота.
Хубавите неща стават бавно. Важното е резултата да е положителен, пък ще изчкаш, няма как.

Mandaria
Би ли споделеила в кои лаборатории резултатите излизат по-бързо, тъй като и на мен ми предстои ското тест, а в ЦибаЛаб излизат чак след 17,00 часа.

# 364
Не съм Мандария, ама аз си пускам изследванията  в Бодимед и стават за няколко часа.

# 365
Моят сериал продължава, пак съм с биохимична. ЧХГ днес е 13, в сряда беше 65, в понеделник - 102. Не беше неочаквано, но можеше па и чудо да стане, но не ми е било писано да е този път.

# 366
Mandaria, да, в пон-к би било още по-показателно ЧХГ-то, но в неделя имам назначен Хориомон 5000 Disappointed и трябва да се боцна преди него. А утре ще ми е 4-ти ден след предния Хориомон, така че ще трябва да извадя около 50 единици от резултата Wink То направо висша математика покрай моите тестове SmileSmileSmile

+-123, не е хубава тази развръзка, съжалявам Disappointed Relieved

# 367
Ясно, да, налага се да е утре боденето. Аз не съм в София, така че няма да съм ти от полза, Ли.
Съжалявам за резултата, +-123. Имаш ли още ембриони?

# 368
Цибалаб в Щерев резултата ЧХГ излиза за един час!
Днес сутринта пуснах на 10 ден от трансфер и резултата е 226.002🥰🥰🥰

# 369
Здравейте и от мен! Очаква се да направим трансфер в края на другата седмица. Днес бях на преглед за проследяване и доктора ми направи промивка, но не разбрах с какво, от която ужасно ме заболя. Каза, че е за да предпазим влагалището от инфекции, които могат да се появят по време на стимулацията.. До сега не ми е правил, някой с повече опит моля да сподели. Всичките ми изследвания са ок.

# 370
Здравейте! +-123 много съжалявам за резултата 😔 На мен днес ми е 10-ти ден и хем ми се иска да пусна кръвен тест, хем някак си се страхувам да не се окаже отрицателен. В началото усещах някакви симптоми, сега нищо не усещам 🙄
Donata524 страхотен резултат 😊 пожелавам ти всичко да е наред и на прегледа 🍀🍀🍀

# 371
Здравейте! +-123 много съжалявам за резултата 😔 На мен днес ми е 10-ти ден и хем ми се иска да пусна кръвен тест, хем някак си се страхувам да не се окаже отрицателен. В началото усещах някакви симптоми, сега нищо не усещам 🙄
Donata524 страхотен резултат 😊 пожелавам ти всичко да е наред и на прегледа 🍀🍀🍀

Моята логика винаги беше: Поне да знам, за да не се тровя с гадните лекарства....

Хайде, зададе се положителна вълна. Хвърляйййй сеее 🍀🍀🍀

+-123, надявам се бързо да се възстановиш и скоро и твоя последен епизод да е с хепи енд 🤗🤗🤗

# 372
Момичета,
Да ви попитам: взимам спирулина и куркума на таблетки. Дали биха оказали влияние върху трансфер и имплантация?

# 373
За куркумата знам, че влияе противовъзпалително и от там може да намалява НК клетките. Това пък спомага имплантацията, но не са доказани неща разбира се. Не мисля, че би навредила. За спирулина нищо не съм чела.

# 374
Момичета, на 5-ти ден на бластоциди 10.79, а днес 7-ми ден 77.34

Общи условия

Активация на акаунт