Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 726
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, на 5-ти ден на бластоциди 10.79, а днес 7-ми ден 77.34
Не разбирам много, но ми звучи като чудесен резултат!!! Стискам палци!!!

# 376
Marvi 39, страхотен резултат!
Днес на 9ден  на 3дневно ембрионче уринарния тест е отрицателен.Понеделник ще пускам кръвен!Дали имам някакъв шанс?

# 377
Браво, marvi39!
При мен на 3-дневни ембриони на 8-ми ден беше 17.30, а вчера 10-ти ден 57.90...
Bubiii30, аз на 9-я ден направих уринарен и беше отрицателен, не губи надежда!

# 378
Момичета, днес д-р Персенска ми предложи да направим биопсия , за да изследваме НК клетки. Моля ако някой е правил да каже малко повече за процедурата, след колко време излизат резултати, изтърва ли се един цикъл преди да се направи ЗЕТ.

# 379
  • София
Момичета, днес д-р Персенска ми предложи да направим биопсия , за да изследваме НК клетки. Моля ако някой е правил да каже малко повече за процедурата, след колко време излизат резултати, изтърва ли се един цикъл преди да се направи ЗЕТ.

Това е имунологична биопсия.Взема се малка частичка от лигавицата на матката за изследване.
Болката е минимална и моментна.След биопсията е възможно да има слабо кървене няколко дни.Естествено,че в същия месец не може да се направи трансфер.Иначе се обезсмисля биопсията.Необходимо е време,за да излязат резултатите.А и като са готови резултатите,се преценява дали ще има терапия,или не.

# 380
Добро утро! Момичета, нещо се филмирах.... Вчера сутринта препишках един тест преди да пусна кръвня, и понеже бях купила два реших и тази сутрин да препишкам и вторият, но втората черта очаквах да е под наситена от вчерашния, а то почти еднакви да не кажа и по беда от вчера. Утре съм пак на кръвен, но сега ми се сви сърцето...

# 381
Здравейте момичета,
Как прилагате Циклогест за по-добро усвояване, така че да не изтича? Имам предвид лежите ли след поставянето му или използвате някакви други техники?

# 382
Здравейте! 😊 marvi39 и аз като теб правих уринални няколко дни на 8-ми ден втората чертичка беше по червена, а днес на 12-ти ден много бледа, но все пак я има и утре на 13-ти ден ще пускам кръвен, лошото е че живеем в малък град и пробите се изпращат на София и най-вероятно резултат ще го разбера във вторник. Не се филмирай напразно, мисли позитивно стискам палци за голямо чхг. 🍀🍀🍀

MariMS Аз гледам да лежа поне един час след поставянето на Циклогест иначе ми се струва, че няма да действа. 😊

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 12:12 от MarielaPetrova2

# 383
Здравейте, дами.
Притеснявам се днес ми е 45 ден от първия Ц след абразиото ноември.
МЦ по принцип си ми е на 40/45 дни заради Хашимото и СПКЯ, ИР, и последния да затвори вратата ☺️, та се чудя това нормално ли е? Мислех си че ще се нормализира на 28/30 дни 🤔🤨, ще изчакам до края на седмицата и ако го няма АГ. А трябва да мина преглед да видим всичко наред ли е и да почнем подготовка за ЗЕТ.
Мислех, че се вредя за март, но явно ще отиде април.

# 384
Момичета, след един много шантав месец, в който уж нямаше да правим стимулация, все пак от 6 Я излезе едно ембрионче с отлично качество. Вчера беше трансфера и си чакам подаръка за 8-ми март, под формата на двете чертички. Свито ми е, понеже това е трета стимулация, изкарваме винаги по 6-7 яйцеклетки, но  в крайна сметка оцелява само едничко до пети ден. Много исках да са двечки, понеже съм на 39 и нямам много време (нямам други деца), но ще се радвам много ако това се захване и излезе едно сладко скорпионче. Вътрешно обаче си усещам, че може би няма да се получи... Все пак, стиснете едни палчета и за мен!
Успех на всички! Heart

# 385
Здравейте момичета,
Как прилагате Циклогест за по-добро усвояване, така че да не изтича? Имам предвид лежите ли след поставянето му или използвате някакви други техники?
Аз лично лежа 30мин след като го сложа,има някакъв ефект ,но винаги изтича доста

# 386
Момичета, след един много шантав месец, в който уж нямаше да правим стимулация, все пак от 6 Я излезе едно ембрионче с отлично качество. Вчера беше трансфера и си чакам подаръка за 8-ми март, под формата на двете чертички. Свито ми е, понеже това е трета стимулация, изкарваме винаги по 6-7 яйцеклетки, но  в крайна сметка оцелява само едничко до пети ден. Много исках да са двечки, понеже съм на 39 и нямам много време (нямам други деца), но ще се радвам много ако това се захване и излезе едно сладко скорпионче. Вътрешно обаче си усещам, че може би няма да се получи... Все пак, стиснете едни палчета и за мен!
Успех на всички! Heart

Точно там е тънкия момент, че трябва да вярваш! Винаги има нещо, което е против нас. При мен взе, че се появи някаква ужасна хрема. Не кашлям, нямам температура.... но тя с капки и лекарства трудно се лекува, а какво остава когато си бременна и всичко и забранено. Във вторник съм отново на преглед, и така ми се е свила пак душата .... само настинка ми липсваше сега. Нооооо оставам на положителната вълна и вярвам, че всичко ще е наред!

MariMS аз пък никога не лежа, постоянно съм в движение почти. Сутрин докато си пия кафето примерно ми е 1вата доза, но нито лежа нито съм чак толкова в покой. Да "чукам на дърво" всичко е наред. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 387
  • Панагюрище
Момичета, моля за вашето мнение. Сутринта - 7 ден от трансфер на 2 бластоциста не издържах и направих уринарен тест, защото съм решила първия кръвен да пусна в сряда на 9 ден.
Аз ли имам голямо въображение или има бледа втора чертичка?

# 388
Честита баба Марта,момичета! Бели и засмени, от Господ благословени и с рожби надарени да сме всички!
Анни,мисля,че ще запомниш тази баба Марта завинаги 😃 положителен ти е теста. Тихичко честито 🍀🍀🍀9ти ден за чхг е супер.

# 389
Момичета, моля за вашето мнение. Сутринта - 7 ден от трансфер на 2 бластоциста не издържах и направих уринарен тест, защото съм решила първия кръвен да пусна в сряда на 9 ден.
Аз ли имам голямо въображение или има бледа втора чертичка?

Честита Баба Марта!

И честито 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт