Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 215
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Благодаря ви момичета!

9000, а ти имаш ли друг прогестерон освен двата вида инжекции? И със зет или свеж трансфер си?

# 706
Със ЗЕТ съм,двата вида инжекции и естрофема по схема ми е.
Благодаря ви момичета!

9000, а ти имаш ли друг прогестерон освен двата вида инжекции? И със зет или свеж трансфер си?

# 707
  • София
Благодаря ти за отговора! Flowers Four Leaf Clover

# 708
Как сте момичета?Бях забравила колко трудно минават дните след трансфер.Имали някой ,който скоро трябва да прави тест,малко да ни окуражи с високо ЧХГ ,че нещо съм се сдухала Sad .Ровя из стари мои постове ,да видя как съм се чувствала в тези дни .Ами по същия начин -обезнадеждена .

# 709
Бавно минават дните, Шанел. Добре , че не възлагам много надежди на този трансфер и не си чакам с особено нетърпение дата на теста, която е другата седмица.

# 710
И аз съм от чакащите 9 ден
На изтичащия кринон имах бледорозов цвят и взех да се шашкам

# 711
Ирен,шанс винаги има! Hug
Любица,кринона изтича в различни цветове,забравих как точно беше,виж в листовката.
Успех на всички!

# 712
Аз съм вече 7ми ден - теста ми е за петък. Онзи ден имах "лека емоционална криза" и си поревах ей така от страх какъв ще е резултата. Но премина и сега имам надежда, че може да е +. От вчера имам леки ПМС болки ниско долу, но това е.
Успех на всички чакащи Simple Smile Няма да е лошо наистина някой да се включи с хубаво ЧХГ, ей така - за късмет Simple Smile

# 713
Тест ще  правя в понеделник -10 ден ако не ми дойде  .Исках на 9-ти но се пада в неделя.Първият път си ми дойде на датата въпреки Кринона и другите лекарства ,вторият път пак на датата.Тртият път,като прескочих датата малко се окуражих и беше успешен.Този път датата ми е събота .Прескоча ли я има шанс.

# 714
Аз съм само 2 ден след трансфер, голямо чакане ми остава още. Не съм си избрала дата за тест. Върти ми се да го направя на 14ти ден. От болницата винаги казват на 20ти ден, но не чакам дотогава. След всичките неуспехи, не съм оптимист. Страх ме е от поредното разочарование.

# 715
Седми ден след трансфер на бластоцисти, тестът ми е чаааак във вторник. Sad

# 716
  • София/Севлиево
И утре ще отчете вярно стига да не си поставяла инжекции с ЧХГ (Прегнил, Хориомон)...

# 717
Не съм поставяла, но толкова ме е страх от отрицателен резултат, че предпочитам да изчакам датата. Отлагам момента на истината Simple Smile

# 718
И утре ще отчете вярно стига да не си поставяла инжекции с ЧХГ (Прегнил, Хориомон)...

Ели, тригера ли визираш под инжекции с ЧХГ?

# 719

Ели, тригера ли визираш под инжекции с ЧХГ?
Не. На някои изписват през 4-5 дни чхг препарати

Общи условия

Активация на акаунт