Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 208
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Аз имам през ден HCG 100 ,пише Прегнил ,но лекарството се казвало точно HCG и нямало нищо общо с Прегнил.Толкова е малко количеството ,че си мисля в кръвния дали ще даде кой знае какво отражение.Моя приятелка имаше резултат 2,92 ден след инжекцията.

# 721
  • София/Севлиево
При такива малки стойности не знам дали ще даде.На някои им бият 5000 единици(май точно тригер се води) и се прави тест след 12 дни (за около 10 се чисти).

# 722
Как сте момичета?Бях забравила колко трудно минават дните след трансфер.Имали някой ,който скоро трябва да прави тест,малко да ни окуражи с високо ЧХГ ,че нещо съм се сдухала Sad .Ровя из стари мои постове ,да видя как съм се чувствала в тези дни .Ами по същия начин -обезнадеждена .

Бавно минават дните- в понеделник ми беше трансфера, утре ( четв) мислех да се връщам в офиса.
Днес ме изненадаха, че колегата ми по стая е положителен за Covid-19, бил е в офиса понеделник и вторник да разнесе на всички заразата кашляйки и тази сутрин + тест .
До края на седмицата съм в къщи и работя. Другата седмица ще го мисля, а теста ми е чак 27.3.2021, но сега всички останали колеги са потенциално заразени....
И днес си мислех, само това ми трябваше сега да се тревожа, по медиите само Covid-19 и истерия и усещам как започвам да се тревожа и тревожа все повече и повече и излизат извън контрол нещата.
А, трябваше само теста за бебо да си чакам и за него да се тревожа. .... Simple Smile

# 723
Пиша това и плача. Плача, защото не мога да повярвам, че след 3 години видях 271 чхг. Беше ми трети трансфер и ако някой е чел предните постове, напълно бях отписала опита. Нямам думи с опиша как се чувствам в момента..

# 724
Пиша това и плача. Плача, защото не мога да повярвам, че след 3 години видях 271 чхг. Беше ми трети трансфер и ако някой е чел предните постове, напълно бях отписала опита. Нямам думи с опиша как се чувствам в момента..

Ето това чакахме - честито, QueenV, нека се удвоява и утроява Heart

# 725

Честито! Нека всичко се развива добре от тук нататък!

# 726
Страхотни новини queenV. Честито и безпроблемно занапред.От това имах нужда точно сега.

# 727
Честито, Куин! Лека и спокойна  бременност и до термин! Даваш ми надежда Heart

# 728
Честито queenV ! Лека бременост !

# 729
Еее страхотни новини Куин 🤗🤗🤗
Чувството е невероятно, после ще се примеси със страхове и какво ли още не, но не им обръщай внимание! Наслади се на момента и всички тук ти пращаме позитивна енергия и стиснати палци за едно(или две) прекрасно бебче ❤️

# 730
Момичета, влизам и аз да вдъхна мъничко кураж на всички ви!
Преди малко се върнах от първия преглед, на който видях моята чакана точица! Heart Още при трансфера бях вкисната, защото имаше само едно оцеляло ембрионче от 5 и бях подготвена за следваща /четвърта/ стимулация. Пиех си по чаша вино на ден (Док каза, че може до първи положителен тест), мислех си как ще мина през всичко това отново, но .... чудото стана!!!
Знам какво е да чакаш и да  ти е свито, но ще стане!! Кураж и късмет на всички ви и чакам скоро всички в очакване да се похвалите с положителни тестове Heart

# 731
Момичета, влизам и аз да вдъхна мъничко кураж на всички ви!
Преди малко се върнах от първия преглед, на който видях моята чакана точица! Heart Още при трансфера бях вкисната, защото имаше само едно оцеляло ембрионче от 5 и бях подготвена за следваща /четвърта/ стимулация. Пиех си по чаша вино на ден (Док каза, че може до първи положителен тест), мислех си как ще мина през всичко това отново, но .... чудото стана!!!
Знам какво е да чакаш и да  ти е свито, но ще стане!! Кураж и късмет на всички ви и чакам скоро всички в очакване да се похвалите с положителни тестове Heart

Честито! Още едно доказателство, че не е толкова важна бройката, а качеството. Както и при теб, едно, ама твоето. Късмет до края!

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 15:44 от Vi_To

# 732
Ви-То, много благодаря! Ти не трябва ли да правиш тест тези дни?

# 733
Ви-То, много благодаря! Ти не трябва ли да правиш тест тези дни?

Да, правилно помниш. Днес направих и е положителен. На 23ти съм на преглед. И аз съм с един ембрион от един оцелял. Дано е моето!

.... и не казваш без питане Grinning Честито Heart Имаше ли някакви "симптоми" или предчувствия, че ембрончето се е хванало? Simple Smile

# 734
Kalestia, ами още не смея да се зарадвам. И до вторник ще ми е напрегнато, но това е.

Общи условия

Активация на акаунт