На пазар във Варна - тема 62

• 35 691
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Такива пантофки има в магазина за детски обувки  до Сладури, “Котарак в чизми”. В Гранд мол мисля също има в Колев и Колев. Рядко обаче намирам хубава разцветка и наличен размер. Затова вече онлайн. В магазина за детски пантофи и обувки на Чаталджа също има от този вид с висока пета. Предполагам д-р Живков е препоръчал. Имат такъв модел и други “марки”. “ARS”, “Renbut”.

# 136
Как позна Блу? Точно Живков ги препоръча. Ще търся на посочените места. Ако не те затруднявам, ще ми кажеш ли и сайтовете, от където ги купуваш? Благодаря ти!

# 137
От  22 февруари избирателите могат да направят проверка за номера и адреса на избирателната секция, в която ще гласуват на предстоящите парламентарни избори на 4 април 2021 г.
Справката за всички български граждани се осигурява от Главна дирекция "Гражданска регистрация и административно обслужване“ към Министерство на регионалното развитие и благоустройството.
Избирателите могат да изпратят SMS на номер 18429, който е единен и за трите мобилни оператора (А1, Теленор и Виваком). Цената на един SMS e 25 стотинки без ДДС. В текста на SMS се изписват единствено десетте цифри на единния граждански номер / ЕГН /. Системата връща SMS с номера и адреса на избирателната секция за въведения ЕГН.
Гражданите могат да се информират  за мястото, на което ще гласуват и чрез обаждане от стационарен или мобилен телефон на номер 0800 1 4726 (“0800 1 GRAO"). Телефонът е безплатен за цялата страна.
Проверка също може да се направи на  интернет адрес: https://www.grao.bg/elections/.

# 138
  • Варна
Как позна Блу? Точно Живков ги препоръча. Ще търся на посочените места. Ако не те затруднявам, ще ми кажеш ли и сайтовете, от където ги купуваш? Благодаря ти!
След като години наред се мъчихме с Райков с големия ни син, откакто се роди малкият, само при Живков ходим. За малкия профилактика (оттам знам кои обувки и пантофи препоръчва), а за големия ни помогна да оправим проблема и пропуснатите заради Райков години. Няма напълно възстановяване, но и от детето трябва воля. Сайт за конкретните пантофи- онлайн магазина на Котарак в чизми и още един с повечко разцветки.
https://www.kotarakvchizmi.com/bg/products/momicheta/detski-pantofi-vigami/
https://obuvkata-bg.com/c/detski/ViGGaMi/

# 139
  • ВАРНА
Точно през РЗИ минах днес да попитам как става за да запиша евентуално родителите ми. Никакви списъци нямаше. Чакаха си на опашки хората, на два входа. На единия се бяха организирали и направили списъче самите чакащи. Отвътре явно никой не записваше. Влизат, боцкат и си тръгват. Това към 10 сутринта.

Няма списъци вече - по нареждане на Бойко Бей Ага  всички желаещи  трябва да бъдат приети за ваксиниране без никакъв списък или обаждане.
  Само желание за ваксиниране и много време за чакане трабва и всеки може да се ваксинира по заповед на Бойко.

# 140
Кристалин,Биомеханикс има онлайн в И за мама.
Имаме час за Живков скоро,профилактичен преглед.Първо звънях на Райков и ми казаха да се обадя на 11.03 за час за април .Ми не знам какъв е тоя наплив,ма не мога да го чакам два месеца,колкото и да ми го хвалят за светило,вероятно набедено такова.

# 141
  • Варна
Той се отдаде много на медицински туризъм. Конференции, симпозиуми, всички платени от разни фармацевтични компании. Пандемията леко прекъсна този вид пътувания, но все има някъде да се ходи. Няма нужда, Живков е човекът!

# 142
Благодаря, Блу!
Бобче, смело при Живков, невероятен е!

# 143
Къде да намеря шивач, който да скъсява дънки? Някъде в центъра или в някой от моловете?
Ходя в мол Варна,  при шивача в сутерена.

# 144
Аз при Райков няма да ида 2ри път.

# 145
  • Варна
Привет! Търся електрическо джезве от физически магазин, ще съм ви много благодарна, ако ме насочите към такъв Simple Smile

# 146
Двуетажно легло се предлагаше преди 2-3 години в Руди Ан. Не зная дали сега изработват.
Шивач за скъсяване или поправка на дрехи с две ръце Жельо срещу църквата Св. Петка.

# 147
  • Варна
Спешно ми трябват цвички. Къде със сигурност мога да намеря, че за капак нямам никакво време за обикаляне.

# 148
  • varna
Подлеза на катедралата, декатлон

# 149
Спешно ми трябват цвички. Къде със сигурност мога да намеря, че за капак нямам никакво време за обикаляне.
Магазин Мадара и/или Фамилия на Железкова

Общи условия

Активация на акаунт